Здравейте, аз съм нова и се надявам да не ме заспипете с обиди или нещо от този род, тъй като влюбеният тийнейджър си е влюбен.
Таа значи, преди година и половина скъсах с бившето си гадже и бях съсипана от мисълта че ми е изневерявал с моя съседка.Приятелите ми виждаха в какво състояние съм и се опитваха да ме уредят с едно момче което ме харесвало близо 2 3 месеца.Отначало не исках никой, но на Коледната дискотека ме запознаха с него ( запознанството ни беше незабравимо ). След дискотеката той ми иска пълномощно в скайп и думите му бяха : как си сладурано.Все пак аз не го харесвах и така минаха 2 3 седмици. Той искаше да излезем и аз се съгласих. Излезнахме и той искаше да идем на една чешма но беше тъмно и аз изръсих супер голяма простотия : Страх ме е.. надавях се да каже нещо от сорта : Аз съм с теб.. но той не го каза... прибрахме се и нищо не се случи...Той почна все по рядко да ми пише.Един ден аз и една приятелка го добавихме в общ чат (най голямата ми грешка) отначало той не писа.. и аз тъпачката реших да пиша за бившия ми... но след ден два... осъзнах че го харесвам... мина месец и той спря да ме поздравява..това няма да го забравя.Аз го поздравих а той обърна глава..Може да кажете че грешката е моя нооо имахме общ приятел.Той отиде да говори с него защо не ме поздравява и този когото харесвам почна да говори някакви неща зза мен (гадни). Всички приятли ми казват да му пиша но просто нямам тази смелост...може би защото съм виновна и защото ме е страх да не разпространи слуха навсякъде...Проблема е че и на него напоследък не му върви... има смао един истински приятел който идва много рядко... Искам съвет от вас ..мнение на непознати...гледни точки на други... моля ви помогнете ми