Един приятел ме запозна с едно момиче. Много ми допадна на външен вид. Красотата и обаче компенсира интелигентността и. Поканих я на среща и се държеше много добре. Казах си, че това е момичето. На първата среща бяхме в едно кафене и дойдоха някакви нейни приятелки до нашата маса да я поздравят. Тя взе, че ги покани да седнат при нас. Тогава ми кипна. Така сладко си приказвахме и тези лигли развалиха всичко. Почнаха да си шепнат нещо, да се кикотят. Не мина много време и станах от масата и хвърлих едни двадесет лева са си платят кафенцата и количките и им казах: " Извинете ме, имам работа". Въпросното момиче така ме изгледа. Веднага след това почна да ми звъни, но не и отговорих. Почна да ми праща SMS от типа: " На интересен ли ми се правиш?" След два дни отново се срещнахме. Директно и казах, че не обичам когато съм на среща някой да ни прекъсва. Тя ми се разсърди. Почна да ми обяснява, че и били много големи приятелки и не знам си какво. Казах си, направила го е неволно. На същия ден отидохме на дискотека. Тогава настина разбрах колко зле е горката. Освен, че не може да говори правилно не знае и кога да си държи устата затворена. За една вечер успя да ме изложи пред няколко познати като тръгна да им обяснява колко съм бил хлътнал по нея, но не съм и казал. И го каза пред мен. Не знам как бихте реагирали вие, но аз се смутих. Помолих я да излезем навън за малко. Казах и,че постъпката и е нередна и си тръгнах от дискотеката. Реших да не се срещам повече с нея, но тя почна да ми звъни като луда, стотици SMS. Защо я смятам за тъпичка? Момичето с ръце на ръка си каза, че е прочела само една-две книги и човек можел да успее без да учи. Как да я накарам да спре да ме търси? Благодаря за вниманието!