.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Препоръка за гимнзия в Бургас

Здравейте,предваярително се извинявам ако има друга такава тема,но нямах време да проверявам.Значи след 2-3 дена трябва да си попълвам желанията за гимназия след седми клас.Може ли някой,който е от бургас да ми препоръча някоя добра гимназия.Бала ми е 32,394 и сам се спряла на английска или немска.Повече ме влече английската,но не ме бива с езика(казват,че и дисципиланата там е ужасна),а сам чувала че там има паралека по актьорство(с това искам да се занимавам)и за това мнг се чудя.Ще съм ви благодарна за бърз отговор,защото нямам мнг време.
    П.П извинявам се за правописните грешки :X

Супер фен Аватара на againstyou
    Град
    Несебър ;]
    Пробвай се с английската,добра е.

Град
    Бургас
    Немската.Езици трябват,а английски не е проблемен изобщо.Не мога да разбера защо на по-лесното скачате ..сега да ви е трудно ,после да берете плодовете на труда си.
    това,което виждаш,не е това,което си мислиш..

Супер фен Аватара на againstyou
    Град
    Несебър ;]
    ^^ Английския е най-важния език и е международен,пък и тя спомена че не го знае добре,тъкмо ще го научи перфектно,защото ще и трябва.А пък най-добре си е да знае и 2-3 езика,те никога не са излишни.

Супер фен Аватара на awesomesheepy
    И аз ще пиша Английска.

Дали бал 31,466 ще ми стигне?
    Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб

Мега фен Аватара на SurfSky
    Аз мисля че Механотехникума е много добър вариант за момчетата ги влекат колите Излизате с Шоф.книжка ,с професия за авто-монт.....

И аз искам в Английска, но балът ми не стига, така че вероятно ще пиша Немска на 1во и Английска на 2ро..

Аз мисля, че в Английската ще ти е много добре. Все пак бала е високичък и няма да влязат някои идиоти, а хора които са учили през годината (освен ако не са с връзки или са преписвали) Абе Английската е добро даскало, важно е само да е това което ти искаш, защото много хора могат да те разубедят . Късмет

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си