- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Предстоящи осмокласници ^^
Аз утре ще ходя с братовчедка ми.. може трите, ако искаш.![]()
I'm still here bitches and i know everything !!!
Тери.. <33 ♥
^^ За да не спамим, искаш ли да ти пиша във Фейсбукк ?![]()
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
ех аз за съжаление утре не мога...ниииищо имаме цяла ваканци
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
polssa как ти е фейсбука, че май само твоя нямам ;дд
Just be yourself!
Поли Йончева (Polly Yoncheva )Първоначално написано от magiie
![]()
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
боооооооооже, това ти ли си ? ;ддд 100 години се чудех защо те имам в приятели ;ддд
Ще е много да ми кажеш как е твоят фб, че да те намеря ;ддПървоначално написано от vannes
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
Такамм.. Искам да ви попитам, има ли значение кога ще си подам документите? Демек ще кандидаствам..?
Днес ни беше последния ден заедно /с класа де/ ии.. не ревахме, като по чудо.. С повечето сигурно няма да се видим никога повече..
![]()
Беше яко![]()
Ходихме първо на "Щастливеца", ядохме, после се пуснахме по центъра за по един сладолед, послее отидохе на някъв рок фест.. лигняя лигня.. и се прибрахмеЩях да си копирам удостоверенията и т.н. , ама беше мн късноо.. ИИ.. утре. Иначе ще ходя да кандидаствам в понеделник.
Мм.. мама каза да направя по 5 копия на всяко o.O Не виждам смисъла.. На вас по колко ви трябваха?? Мама каза - За всеки случай.
![]()
![]()
Етоо още снимки от 15-ти
http://www.prikachi.com/images/173/3464173s.jpg (вдясно...тук съм УЖАСНА, но айде... ;хх)
http://www.prikachi.com/images/180/3464180h.jpg (най-вдясно)
http://www.prikachi.com/images/183/3464183Y.jpg (вляво ..)
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
1-Срокът е до 21-виПървоначално написано от Djenka
![]()
2- Аз си направих по 3 копия, но ми трябваше само 1![]()
![]()
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
Първоначално написано от polssa
Много си хубава!![]()
![]()
![]()
[i] Und der Haifisch, der hat Tr
Даа, знаам, имам в предвид това кога сме ги подали ще повлияе ли на приемането.. май не ме рабзрахте.Първоначално написано от polssa
![]()
![]()
Аз днес следобяд седнах да погледам малко ТВ и си вика, ще почета малко книжка, обаче реших да я почна на ново, защото на 15-ти я бях почнала много късно вечерта и почти нищо не разбрах и накрая кво стана! Прочетох "Крадецът на праскови" за 3 часа
![]()
. Много ми хареса книгата, обичам ги такива любовни, поревах си малко, но то за човек като мен е нормално (стана ми тъжно още, когато Елисавета срещна пленника за първи път, и особено ми хареса начина, по който тя го вижда през очите си
).
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Нямам търпение да разбера дали са ме приели![]()
Искат да съм кофа... Боклучийски кош - аз им го показах с "Гол в ръката нож"
И аз я прочетох, г/д за един ден..тоест вчера я взех и вчера и доизчетох..Първоначално написано от Pamaa
Много е хубава, жалко, че свършва така.. аз отначалото мислех, че полковникът ще ги убие
Охх.. и аз нямам търпение да видя дали са ме приели..даже снощи сънувах, че залепят списъците и аз виждам, че съм приета
![]()
![]()
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
А аз сънувах някви простотии. Даже и не схванах смисъла...Първоначално написано от polssa
:
Aз още нищо не съм прочел. Too Tired ...
Искат да съм кофа... Боклучийски кош - аз им го показах с "Гол в ръката нож"
И аз нямам търпение да видя дали съм приета
Още никаква книга не съм си взела, днеска ако не ме домързи ще отида до библиотеката.
Т'ва само на нас ли не са ни дали книги за ваканцията ?!![]()
![]()
В 10:00 отивам до училище да взема декларация за екскурзията..
Точно когато излизат резултатите аз ще съм на екскурзия ;дд
Just be yourself!
Аз след малко ще излизам да си търсяя къси панталонки.
След това ще ходя с едни приятели да купуваме храна за понеделни (ще ходим на барбекю у един съученик).
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
И аз съм подобно на 1 ми е с АЕ после ПЕ....дано да сме съученичкиПървоначално написано от smilelady
![]()
Ще пиша лично ако са ме приели а на тебе колко ти е бала?![]()
Shh...<3
И аз писах испанската, ама тя ми е на заден план, защото се надявам да ме приемат в 91НЕГ.![]()
I'm still here bitches and i know everything !!!
Тери.. <33 ♥
Добро утроАз всъщност се събудих към 9 часа.Станах,закусих и си легнах в леглото пак
Дочетох "Преди да се родя".Хареса ми,имаше някои смешни сравнения и моменти,но като цяло не е кой знае какво.Чудих се да почвам ли "И след това"-продължението,но се отказах.Реших да почна "Крадецът на Праскови",прочетох първите две страници и ми се стори скучно началото,пък и аз въобще не се бях съсредоточила,а четох по две три думички на ред..Може днеска да я почна сериозно,не знам.Иначе след час и половина ще ходя на фризьор да си подстрижа бретон
После за деня нямам планове,ама може да хвана няколко приятелки и да ходим навън..Не знам..
Айде аз отивам да се оправям,че в момента съм само по гащи,защото чакам да изсъхне крема за тяло![]()
Еййй хорица дето сте от София ще ходите ли на лятното пръскане на НДК??? Ще бъде голяяям купон![]()
Shh...<3
Аз се чудя ама може да намина.Ще бъде яко меле![]()