.
Затворена тема
Страница 114 от 156 ПървиПърви ... 1464104110111112113114115116117118124 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 826 до 2 850 от общо 3900
    Снимка - http://store.picbg.net/pubpic/CF/DC/...ed8461cfdc.JPG ... На живо е още по-зле

С немски съм ..

Супер фен Аватара на Djenka
    Град
    The little Wien :)
    Това лято наистина бая бързичко приближава към края си.

Не знам що си мислех, че ще е нещо особено. Сега като почна даскало -- ново училище, нов клас, нови учители и приятели... Това ми изглежда по-вълнуващо. Надявам се само да не са някои задръстеняци. Или пък да се мислят за голямата работа.

Иначе аз си карам почти еднакво. Вече спрях да различавам дните
    Досега не ми се щеше да си призная, ама искам да дойде Септември. Есента ми е любимия сезон А и Септември ще постави началото на много нови неща...

Супер фен Аватара на Runaway11
    Цитирай Първоначално написано от KatVonD
    Снимка - http://store.picbg.net/pubpic/CF/DC/...ed8461cfdc.JPG ... На живо е още по-зле

С немски съм ..
    Яяяя и аз също

Иначе това си е обикновенна вратовръзка според мен..сестра ми имаше същата

Охх..ся не разбрах последно..нали осми клас сме щели да бъдем при общежитията и няма да сменяме кабинети..чак като сме станели 9 ще отидем в главната сграда..аз ли бъркам или?!

Цитирай Първоначално написано от Runaway11
    Цитирай Първоначално написано от KatVonD

С немски съм ..
    Яяяя и аз също

Иначе това си е обикновенна вратовръзка според мен..сестра ми имаше същата

Охх..ся не разбрах последно..нали осми клас сме щели да бъдем при общежитията и няма да сменяме кабинети..чак като сме станели 9 ще отидем в главната сграда..аз ли бъркам или?!
    Вратовръзките са по-яки... Няма значение де, ще го изтърпим 1-2 пъти

Май да, чак в 9-ти клас ще учим в голямата сграда..

Голям фен Аватара на deni979
    Град
    Пловдив
    На мен ми казаха, че първите няколко месеца е доста гадно,защото не познаваш никого,а общижитията са доста мрачни...

Честно казано си представям, че по цяло междучасие ще седя като пукал на чина и ще се взирам в една точка или в домашното

Цитирай Първоначално написано от deni979
    На мен ми казаха, че първите няколко месеца е доста гадно,защото не познаваш никого,а общижитията са доста мрачни...
    Какво общо има това да не познаваш никого с общежитията?
    Аз познавам 4-5 човека с немски и доста с английски.. Дори и никой от тези, които познавам, да не се падне в моя клас.. все ще се запозная с някого

Град
    Пловдив
    Честно казано си представям, че по цяло междучасие ще седя като пукал на чина и ще се взирам в една точка или в домашното
    Ми то най-вероятно първият месец ще е нещо такова......сигурно повечето това ще правят.

Бла-бла, Бла-бла ,Бла-бла Бла-бла, Бла-бла ,Бла-бла Бла-бла, Бла-бла ,Бла-бла

Яко ,а ?
    Искат да съм кофа... Боклучийски кош - аз им го показах с "Гол в ръката нож"

Цитирай Първоначално написано от deni979
    Ми то най-вероятно първият месец ще е нещо такова......сигурно повечето това ще правят.
    Надявам се да не е цял месец!

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    Аз пък ен мисля, че при мен ще е така.Смисъл вече познавам едно супер печено момиче и сееега се сприятеляваме, тъййй че с нея ще си дрънкам там, докато опозная другите!
    Естествено нощта 15-16 сигурно няма да мигна от страх какво ще бъде първи ден в новото даскало, амааа искат се жертви де!

Цитирай Първоначално написано от MegiBoOm
    Аз пък ен мисля, че при мен ще е така.Смисъл вече познавам едно супер печено момиче и сееега се сприятеляваме, тъййй че с нея ще си дрънкам там, докато опозная другите!
    Естествено нощта 15-16 сигурно няма да мигна от страх какво ще бъде първи ден в новото даскало, амааа искат се жертви де!

Същото положение и аз се опитвам да се сприятеля с този с онзи .. аз и нощта на 14-15 няма да спя и на 15-16 ... направо0 ... ем0ции ;д

Град
    Пловдив
    И аз познавам няколко човека,но въпросът е, че класовете са от А-Г и не се знае дали ще сме заедно.Абе да минът първите една-две седмици и все си мисля, че малко по малко всички ще почнат да се отпускат.

Да и аз така мисля ...

Град
    Света На Мечтите
    Аз мисля на 16 да мина през всички паралелки, за да се запозная с всеки!

Аз кфа съм срамежлива няма да се опозная с моя клас не пък с другите Хей я дайте някой скайп фейс ,, да се опознаем : )

Град
    Света На Мечтите
    Оооо не, аз напротив ще се постаря още отначалото да се запозная с всички, за даа.... абе ддз ей така да имам бегла представа за всеки (:
    Иначе ние отдавна си разменихем тука фейсбуци, скайп-ове и т.н.
    Кажи твоя?

Ехх аз съм НОВАК все пак Скайп : the_lady_dancer :P

Опаа аз съм пропуснала този момент

Не че някой го интересува : desi.lost

Който иска да ме намери по скайпа само да пише че е от форума :P

Супер фен Аватара на polssa
    Град
    съмуеър ин йор фъкин хед :)
    Аз вече се познавам с около 40 човека, ако не и повече
    Изобщо не ми е притеснено... 12-ти клас всички ще ме познават от брат ми , ама другите едва ли...но няма значение важното е , че сега си имам толкова много приятели оттам , че изобщо това с класа ми е най-малкия проблем
    I'm great in bed.
    I CAN SLEEP FOR DAYS.

-I love you.
    -Cool. I love food.

Супер фен Аватара на slicky
    тука ще стане тема за запознанства.

Аз съм от с. Полски тръмбеш , ако някой е в нашта гимназия у село ке ми пише на ЛС , щот съм страшно загорел за мацки , а и ми писна от тез крави на полето...
    Искат да съм кофа... Боклучийски кош - аз им го показах с "Гол в ръката нож"

Град
    Света На Мечтите

А сега като им гледам темата за "Бъдещи седмокласници" и едвам се сдържам да ен злорадствам. Некво, толкова ми е кеф, че минах УСПЕШНО, че простооо Н-Е И-М З-А-В-И-Ж-Д-А-М!

Остава още 1 месец и 10 дни Нямам търпение .. иначе нашата родителска ще е на 8-ми септември

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си