- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Предстоящи осмокласници ^^
Снимка - http://store.picbg.net/pubpic/CF/DC/...ed8461cfdc.JPG ... На живо е още по-зле![]()
С немски съм ..![]()
Това лято наистина бая бързичко приближава към края си.
Не знам що си мислех, че ще е нещо особено. Сега като почна даскало -- ново училище, нов клас, нови учители и приятели... Това ми изглежда по-вълнуващо. Надявам се само да не са някои задръстеняци. Или пък да се мислят за голямата работа.![]()
Иначе аз си карам почти еднакво. Вече спрях да различавам дните![]()
Досега не ми се щеше да си призная, ама искам да дойде Септември. Есента ми е любимия сезонА и Септември ще постави началото на много нови неща...
Яяяя и аз същоПървоначално написано от KatVonD
![]()
![]()
![]()
Иначе това си е обикновенна вратовръзка според мен..сестра ми имаше същата![]()
![]()
![]()
Охх..ся не разбрах последно..нали осми клас сме щели да бъдем при общежитията и няма да сменяме кабинети..чак като сме станели 9 ще отидем в главната сграда..аз ли бъркам или?!![]()
![]()
![]()
Вратовръзките са по-яки... Няма значение де, ще го изтърпим 1-2 пътиПървоначално написано от Runaway11
Май да, чак в 9-ти клас ще учим в голямата сграда..![]()
На мен ми казаха, че първите няколко месеца е доста гадно,защото не познаваш никого,а общижитията са доста мрачни...![]()
Честно казано си представям, че по цяло междучасие ще седя като пукал на чина и ще се взирам в една точка или в домашното![]()
![]()
![]()
Какво общо има това да не познаваш никого с общежитията?Първоначално написано от deni979
Аз познавам 4-5 човека с немски и доста с английски.. Дори и никой от тези, които познавам, да не се падне в моя клас.. все ще се запозная с някого![]()
Ми то най-вероятно първият месец ще е нещо такова......сигурно повечето това ще правят.Първоначално написано от Runaway11
![]()
Бла-бла, Бла-бла ,Бла-бла Бла-бла, Бла-бла ,Бла-бла Бла-бла, Бла-бла ,Бла-бла
Яко ,а ?
Искат да съм кофа... Боклучийски кош - аз им го показах с "Гол в ръката нож"
Надявам се да не е цял месец!Първоначално написано от deni979
![]()
![]()
![]()
![]()
Аз пък ен мисля, че при мен ще е така.Смисъл вече познавам едно супер печено момиче и сееега се сприятеляваме, тъййй че с нея ще си дрънкам там, докато опозная другите!
Естествено нощта 15-16 сигурно няма да мигна от страх какво ще бъде първи ден в новото даскало, амааа искат се жертви де!![]()
Първоначално написано от MegiBoOm
Същото положениеи аз се опитвам да се сприятеля с този с онзи
.. аз и нощта на 14-15 няма да спя и на 15-16 ... направо0 ... ем0ции ;д
И аз познавам няколко човека,но въпросът е, че класовете са от А-Г и не се знае дали ще сме заедно.Абе да минът първите една-две седмици и все си мисля, че малко по малко всички ще почнат да се отпускат.![]()
Да и аз така мисля ...![]()
Аз мисля на 16 да мина през всички паралелки, за да се запозная с всеки!![]()
Аз кфа съм срамежлива няма да се опозная с моя клас не пък с другитеХей я дайте някой скайп фейс ,, да се опознаем : )
Оооо не, аз напротив ще се постаря още отначалото да се запозная с всички, за даа.... абе ддз ей такада имам бегла представа за всеки (:
Иначе ние отдавна си разменихем тука фейсбуци, скайп-ове и т.н.
Кажи твоя?
Ехх аз съм НОВАК все пакСкайп : the_lady_dancer :P
Опаа аз съм пропуснала този момент![]()
![]()
![]()
Не че някой го интересува: desi.lost
Който иска да ме намери по скайпа само да пише че е от форума :P![]()
Аз вече се познавам с около 40 човека, ако не и повече![]()
![]()
Изобщо не ми е притеснено... 12-ти клас всички ще ме познават от брат ми , ама другите едва ли...но няма значениеважното е , че сега си имам толкова много приятели оттам , че изобщо това с класа ми е най-малкия проблем
![]()
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
Аз съм от с. Полски тръмбеш , ако някой е в нашта гимназия у село ке ми пише на ЛС , щот съм страшно загорел за мацки , а и ми писна от тез крави на полето...
Искат да съм кофа... Боклучийски кош - аз им го показах с "Гол в ръката нож"
![]()
А сега като им гледам темата за "Бъдещи седмокласници" и едвам се сдържам да ен злорадствам.Некво, толкова ми е кеф, че минах УСПЕШНО, че простооо Н-Е И-М З-А-В-И-Ж-Д-А-М!
![]()
Остава още 1 месец и 10 дниНямам търпение .. иначе нашата родителска ще е на 8-ми септември
![]()