- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Предстоящи осмокласници ^^
Айде и аз да попитам.. кога ще се срещаме?![]()
Ние този въпрос го забрайхме ;дд
Just be yourself!
За тези от София предлагам да се срещнем на 25.06 на НДК.. на фонтаните
http://www.facebook.com/event.php?eid=120244711395058
I'm still here bitches and i know everything !!!
Тери.. <33 ♥
1.НТБГ-банково дело+АЕ
2.НТБГ-бизнес администразия с ИЕ
3.НТБГ-митническа и данъчна администрация с АЕ
4.2 АЕГ-АЕ,ИЕ,БЕЛ,И(Каква профилирана история в езикова ама айде)
5.2АЕГ-АЕ,ИЕ,Био,Х(немам си икаква напредстава)
6.2АЕГ-АЕ,НЕ,БЕЛ
7.Ломоносов-Аудио,видео и телекомуникации с АЕ
8.НПМГ-Х с АЕ(не се чудете защо е чак тук-имам 5,50 на изпит химия дори,но ми е много далеч и неудобно.Знам,че е тъпо
)
9.33-та ЕГ Света София(тук вече запълвам,незнам защо точно тази.)
10..........................................
Може да има малки размествания,но горе-долу е това.Кожете какво мислите
Смятам,че няма да се стигне до 4 или 5 желание.Бала за езикови ми е 33,680 ,а за НТБГ 33,412![]()
Ако си момче мисля, че ще ти стигне за немската. Ако си момиче, можеш да пишеш испанската.![]()
Тери.. <33 ♥
Момче.И аз незнам?!Знам,че НЕГ е най-елитното,но все пак гледам да ми е сравнително близо,а и не ме привличат езиците(особено немски)![]()
Тогава пиши на първо място училището, което искаш най-много.
Тери.. <33 ♥
абе хора за София..кога е тва 'деня на пръскането' ? много ми се ходи![]()
![]()
![]()
аз станах преди 1 час...малко ще помързелувам,ще ям сладолед с тонове и към 4-5 излизамс една приятелка ще караме колело йей колко ми се караше ;D
* http://www.youtube.com/watch?v=wUXC7plJJMk поздрав (: не е моя стил ама е толкова 'лятна' така да се каже че ме кара да полудявам![]()
![]()
ъъ бтв Маги как е твоя фейсбук? XDDDDDDDD защото и аз мисля че имам на почти всички без теб и още някой... :Д моя е Mirela Petkova /с Lisa Simpsons съм :Д/ който иска да добавя лалала :Д
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
Пратих покани във фейсбук на LaChupacabra и MegiBoOm.
Тери.. <33 ♥
приех ги всички :Д
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
Чудя се после като ни приемат дали трябва да се отписваме от сегашното даскало и как точно ще стане ;D
Фелдшерката каза да си вземем картоните като ни приемат
ох много ме е яд...внаги като си търся нещо не мога да го намеря...применро от векове търся някакви миниатурни венециански маски или пък нещо египетско /луда съм по тея 2те :Д/
обаче.... никъде ги няма -.-
ехх почвам да свиквам с лятното настроение вече...много ми е кеф да си спя до късно ии после на разходки (: само се притеснявам за калсиранията,новия клас и такива неща амаа.... няма как :Д
http://www.youtube.com/watch?v=76NEr6haeww![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ох умирам
![]()
Ай стига бе !![]()
![]()
Искат да съм кофа... Боклучийски кош - аз им го показах с "Гол в ръката нож"
Аз ще ходя на село с по-голямата ми братовчедка. Ние сме малко чалнати , та ще се наливаме с алкохол. Неам търпение![]()
Искат да съм кофа... Боклучийски кош - аз им го показах с "Гол в ръката нож"
И аз нямам търпение да разбера дали съм приетаНа първо класиране само по първо желание ли приемат?
[i] Und der Haifisch, der hat Tr
Здравейте пак.![]()
Много сте яки на снимкитее.Ние пък бяхме доо Мола, ядохме, гледахме филм и се размотавахме.
![]()
В четвъртък си подадох заявлението и писах само 4 желания. Ухх, мислех повече да са и може би по малко по-различен начин подредени, но първо място съм си писал това, което искам, макар че дълго се чудих дали да избера 91 НЕГ или 73 СОУ, защото взех да чувам негативни мнения за немската, пък и честно казано, това, че някои от дъските им са черни не ми създава много добро впечатление.Надявам се на ремонт.
![]()
Но както и да е, писах на първо място НЕГ-а, на второ - 73 с АЕ и Мат., на трето - 73 с РЕ и Мат. и на четвърто - 164 ГПИЕ, като няма смисъл да го пиша под 73, ама няма значение. В 73 с АЕ и Мат. си влизам отвсякъде, мисля, че с 34.178 ще ми стигне и за немската, така че се надявам да вляза.
Едит: На първо класиране приемат за която паралелка ти стигне бала, като се започне от първото желание надолу. Приемат те само на едно място, нямаш избор между две паралелки примерно.
Първоначално написано от Lanconnection
Ясно,,
Lanconnection, ако си в 73 с НЕ и АЕ, ще сме съученици ;ддддд
Хееей!Аз сега излизам.
Хубаво си се наспах.
ммммм
И такам.
Ох,и аз нямам търпение да видя дали съм приета :///////
![]()
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
Хух., Айде бе 24 идвай по-бързоо!!!!![]()
![]()
Еее споко де само след 6 денаПървоначално написано от evilGirL97
![]()
Shh...<3
Хаха , и аз така викам че нямам търпение да разбера дали съм приетПървоначално написано от evilGirL97
.
п.с: Ако има някой бъдещ осмокласник в Ямбол да пише ЛС къде ще учи![]()
ами...моят бал е 35,322....дано и двете да ни приемат...Първоначално написано от TheBlackPanther
Твоят бал колко е?
I'm not afraid of anything
I just need to know that i can breathe...
На мен ми казаха на 23-ти вечерта в нета..:P
What is the right thing to do,when you realize you don't belong to anything around you? Face the problem? Or just run away?! .. [авторско]