- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Предстоящи осмокласници ^^
Приех ви и двете с Маги.
I'm still here bitches and i know everything !!!
Тери.. <33 ♥
Добър вечер на тези които още са будни. Връщам се от The Corner Сл.Бряг,направо се разцепих там.Лятото започва супер.
Оооо макабреПървоначално написано от makabre
къде ще учиш бе ? ;д
Добро утроПреди малко станах и ще ходя да закусвам.
Днеска е голяяяяма жега 33 градуса :Х мислех да излизам амаа.. по-късно сигурно, ддз.
Вашите планове какви са?
Аз щях да ходя на плаж,но ухото ми е запушено и ще се размина :<
Иначе,ще спя днеска..ще се моткам вкъщи,и по-късно ще изляза.
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
момиче съмПървоначално написано от awesomesheepy
еми мерси и на мен ми харесва и братовчетка ми е във френска
ооохх още 5 денаа
аз съм почти сигурна че ще ме приемат на 1-во желание (френската) но пак искам да разбера
![]()
![]()
Продавам ръчно изработени бижута :]http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=403305
ох аз сега излизам..изглежда мноооого горещо ама ми се излиза >.<![]()
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
И моя е точно 31,108Първоначално написано от sunnyreni
![]()
Има ли ли сте проблеми и спречквания с хора от ромски произход. Аз лично си имах спречкване и сега като видя нещо ми се обръща в корема.Иначе съм доста грамаден ,ама не искам да ги срещам.Днес се возих в тролей 6 и като слушах как двама викаха зад мен исках да слизам.По улиците е много страшно!
![]()
![]()
Де да съм нямала...Първоначално написано от HIMERATA
И аз съм навита за скайпа..моят е poli_witchВчера се видях с един.. приятел..лафихме си в Борисовата
Неска щее излизам , ще спя и нзз
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
Еми аз съм момиче и като се прибирам вечер редовно виждам, затова гледам да ходя по по-оживени улици.Първоначално написано от HIMERATA
Иначе миналата година като ходих на едно състезание по борба и се паднах срещу една, оле мале за секунда и ме повали на земята![]()
Също ме нервят ония бедните уж.. дето обикалят по битаците и само просят пък после ги гледаш пушат, апък викат "за детето"![]()
А, polssa пратих ти пълномощно в скайпа =)
^^ Приех го![]()
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
Поздрав за всички :
http://www.youtube.com/watch?v=gnhXHvRoUd0![]()
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
Някой ще ходи ли в НТБГ?Днес обикалях и търсих път от люлин.Последно май ми е най-добре трамвай 8 и след това трамвай 1+малко пеша.Големи шубраци там!
Кажете кой ще ходи там и някакви отзиви.Има ли някой от Люлин,с каква специалност ще кандидатствате?
Мерси за поздрава!Първоначално написано от polssa
Хух,. 31 градуса![]()
Многоо е топло тука.., По-късно ще илизам, не сега, защото имам чувството, че ще припадна ако изляза.
![]()
![]()
polssa благодаря за поздрава!![]()
http://www.youtube.com/watch?v=bhbU5qBayNA
И аз ви поздравявам![]()
[i] Und der Haifisch, der hat Tr
Пишете кога сте свободни да поговорим във скайп![]()
Емии..аз съм свободнаама по-добре да пишем в конферентен чат, а не да говорим, защото не всички ще имат микрофон
![]()
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
Еми, който няма да каже пък ще видим![]()
Некой да ме добави у тая дискусия![]()
![]()
сКУPето ми е todor971
Искат да съм кофа... Боклучийски кош - аз им го показах с "Гол в ръката нож"
Може ли да попитам каква е разликата м-у тестовете в 8 клас по чужд език. Единия е за профилирана гимназия, а другия за професионална. Единия тест да не е би да е по-труден. Каква е разликата ? И защо тестовте са различни? Кой е по-труден ? Знае ли някой в 31 СУЧЕМ технологичния профил дали се учат после предметите на английски и от 9ти клас учиш ли 2ри език? А в 8 клас имат ли по 18 часа на седмица английски, както в профилираната и къде е по-добре в профилирана паралелка или професионалната? Мерси предварително. Много Ви моля отговорете ми.![]()
Първоначално написано от RageAgainstTheMachine
![]()
Добре ама още няма такава дискусия ;д