- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Предстоящи осмокласници ^^
c14m ,много яки кецове![]()
И аз бях наскоро в Дайхман (аз го чета,все едно е на немски),обаче нищо не си харесах
![]()
Здрасти хора.Сега станах, в 11 ще излизам.Тези дни ми е толкова щастливо чак на себе си се чудя.![]()
Пловдив ми действа добре.Повече от добре даже.
Днес вече ще отида да си взема бележка от училището, защото ако все го отлагам ще си остана без карта.Тогава вече изобщо няма да ми е щастливо.
![]()
ПП c14m вторите кецове много ми харесват.Иначе аз си имам три чифта кецове, два от които не съм носила и не смятам да си купувам нови.![]()
Не шофирай, ако си пил!Направи
услуга на себе си и на хората
около теб!Прибери се вкъщи жив!
Доообре, аз пак нещо съм изпусналаааа.......![]()
Каква е тая бележкаа?
Ам не знам дали за другите градове е така.В Пловдив трябва да си вземеш бележка, на която пише, че си ученичка и има печат на училището, за да си извадиш транспортна карта.
Ами аз мисля да я взема като почна даскало..защото един месец ще пътувам с автобус от Асеновград - до самата гимназия, за да свикна с транспорта хДДДД![]()
Иначе много ми харесаха тези кецове, но цената ми изва множко тъй като не съм почитател на такъв вид кецовеАз мисля да отида в неделя и до Паоло ботичели да видя дали има нещо интересно
![]()
ПП Някой поръчвал ли си е от сайта?! Защото гледах има някакви доста изгодни намаления![]()
![]()
Аз днеска към обяд ще отскоча до мола с една приятелка...Може да има нещо интересноИначе аз до училище си ходя пеша,понеже ми е наблизо - 10/15 мин.
Mне в Пловдив ти я искат винаги, независимо дали си в учебно време.Но като прочетох поста ти в София като цяло е доста по-различно за картите.![]()
От моята стая се гледа директорския кабинет на училището в което ще уча ...така че спокойно ще си ставам 7.20 сутрин
![]()
![]()
Директора или директорката ще те следи.Няма да се отървеш цяла година.Първоначално написано от musicbaby97
![]()
Първоначално написано от deni979
Директора е сутрин на двора няма шанс![]()
Ето ги моите обувчициПредстоят още покупки
![]()
![]()
Много са готиниОсобено вторите
![]()
На мен някакси ми отминава депресията.. (:![]()
Иначе аз забравих да ви се похваля... Отрязох си половината коса
![]()
!!
Иначе ето и една снимка от Несебър:
Охх как ми липсва тоя град.. чак се чудя защо толкова бързо се привързвам понякога...![]()
![]()
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Ехеей малко останаама как може всички още да спят???
![]()
![]()
Йеей фен съм![]()
Shh...<3
Фен?! ...ндам тъпа съм и не загрявам![]()
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Да ти е честито!![]()
![]()
![]()
Ъхх, малее! Сега разбрах с кой ще съм в клас и изобщо не ми изглеждат обещаващи, но дано да греша! Хич не ми се почва даскало..Толкова ми е хубаво вкъщи! Имам чувството, че ще съм някаква аутсайдерка и всички ще са мега гадни и ще ме тормозят и няма да имам приятели и..и...НЕЕЕЕ!![]()
Ама аз като ви казвам, че съм тъпа![]()
...
Иначе аз не мисля, че ще съм аутсайдер.. даже точно обратнотои точно затова ми се почва училище.
И на мен много ми се почва.
Леко ми е притеснено..но карай,няма да е толкова зле;
От утре почва интересното - пазаруването,най-после <3. (и ще пусна снимки,надявам се ;d)
Иначе,току-що свърших ''Крадецът на праскови'' в началото се отегчих и не ми хареса,но след това..мммм <33
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
Аууу. . аз имам да връщам една книга в библиотеката, а срока отдавна изтече (27.07)![]()
![]()
.
Видях си класа и... бог да ми е на помощ2/3 ми допадат
другите са
![]()
Hi haters, kiss kiss
I see you later
Hi haters,
It was very very very nice to meet you
Нищо не е...аз ще я върна като почна даскало и ще им кажа, че не съм я намерила у нас и затова съм се забавила толковаПървоначално написано от Pamaa
![]()
![]()
![]()
Стига сте ме плашили с тия класове...ще са готини, ще са готини, ще са готини *моли се* хДДДД