- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Предстоящи осмокласници ^^
и аз искам да започна да ходя на фитнес или поне да тичам всяка сутрин, обаче каквато съм мързелива ;хх![]()
нЯма ''0bичам те'', Lяgaй sЪbLичай se,. (mm)
Божеее, Яни точно на тебе никъв фитнес не ти трябва![]()
![]()
Just be yourself!
Дам тряя да си пооправя тялото и мислех да си направя лилави кичуриПървоначално написано от awesomesheepy
![]()
Shh...<3
И аз искам фитнес,обаче шоколадът е много хубаво нещо и лееееееко обезмисля фитнеса.
И аз реших да почна да чета книгите за лятото,прочетох ,,Дамата с рентгеновите очи" (яко е) и сега започнах ,,Крадецът на праскови",обаче в началото нещо не ми харесва,дано нататък стане по-интересно.
oх аз тва лято искам да отслабна ии да си поработя върху характера...не че нещо но избухвам заради ужасно малки неща ;/
ии сега след 15 минути излизам![]()
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
1....Да се науча да съм по-нахална![]()
2....Да изкарам целия йога курс![]()
3....Да прочета всичките книги
4....Да се забавлявам на МАХ това лято![]()
5....Да се сприятеля с поне 10 човека през лятото
6....Да измисля още цели за постигане![]()
![]()
I'm not afraid of anything
I just need to know that i can breathe...
До сега бях навън с мама и след малко отново ще излизам да си взема книга от библиотеката.
Опа.. Сега се сетих, че трябва и аз да направя малко разходки из града.. имам да намеря още 3 книги, които да купя за библиотеката.. тъй като ги загубих през септември миналата година.. ако не искам глоба, трябва да ги намеря същите..!! Добре поне, че не са някои книги за по 20лв.. Някой случайно да е чел нещо от Борсата за книгите на "Светът на Али"? Трябва ми също и на УИЧ една.. но май я намерих в една книжарница..
Ще видя да се поразходя тая седмица..![]()
Вчера ходих да кандидатствам .. Написах 9 желания.. Ще видим, но сигурно няма да стане на първо класиране ..![]()
![]()
![]()
А резултатите на 24ти или на 27ми излизат?
На 24-ти.
Попринцип ДО 24-ти..
Ще видим.
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
АЗ БЯХ ЧИСТО ГОЛ! ! ! !
edit: ^ ^ fuck, there was no logic![]()
ще стана още по-напомпен
ще набия някой
ще чакам да ми порасте още.... и ще се подстрижа
ще забия някоя мацка
(вече прочетох книгите) ще прочета други
ааа не гледай.. спал съм в/у клавиатуратаПървоначално написано от zlatit0o
![]()
аз искам да си пооформя тялото, но това го искам всяко лято, ама не съм много постоянна ;ддд
все едно, не съм дебела така или иначе ;дд
прочетох „зимни вечери“ (смърт .. супер тъпо е), „скрити вопли“, „тихият пролетен дъжд“, „потомка“, „дамата с рентгеновите очи“, „дервишово семе“
Аз пък само "Крадецът на праскови" съм прочела![]()
Охх..неска изгорях на тоя басейн...уж се мазах като бабичка с крем, пък то стана...резил
![]()
Сегаа ще гледам някой филм и после може да поспа малко, че съм адски изморена
![]()
Иначе за лятото искам да си пооправя тялото, че като зарязах гимнастиката и стана кофти...вече работя по въпроса- сутрин тичам![]()
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
И аз съм капнала. С една приятелка цял ден обикаляме по квартала.Беше много забавно.
Само се смеехме.
На мен ми казаха, че не трябва да се изчаква трето класиране. Аз няма да го чакам дори и да не приемат по първо желание. Ще чакам само второ класиране, а вие?
![]()
Аз, ако може, искам да помоля polssa да напише отново списъкът с книгите, дадени й за лятото. (:
^ ако искаш мога да ти дам моя, само задължителните са включени и аз ги чета от учебник за 8ми клас, смис точно тези се изучават
Аз пък ще се похваля,че вече прочетох "Преди да се родя","Крадецът на праскови","Козият рог" и "Дервишово семе"![]()
За какво ти е "Козият рог"Първоначално написано от uleto37
![]()
1. димчо дебелянов - скрити вопли
2. николай лилиев - тихият пролетен дъжд
3. христо смирненски - зимни вечери
4. елисавета багряна - потомка
5. светослав минков - дамата с рентгеновите очи
6. никола вапцваров - песен за човека
7. емилиян станев - крадецът на праскови
8. блага димитрова - жена
9. николай хайтов - дервишово семе
10. ивайло петров - преди да се родя
11. валери петров - японският филм
12. павел вежинов - в един есенен ден по шосето
13. йордан радичков - нежната спирала
това са, повечето са стихотворения (:
охх, мен нещо ме хвана хремата ... гадноо
Здравей,syrena!Аз май те познавам.В кое училище беше досега?
И аз май те познавам,бях в 73 СОУ.А ти?
Не, аз бях в 35-то СОУ, но смятам, че за твоето ще ми стигне балът и го сложих като първо желание с паралелка немски, руски и БЕЛ.![]()