- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Предстоящи осмокласници ^^
наречете ме ЛУДА, но аз отсега започвам да се оправям за днес ... надявам се 4те часа, които имам да ми стигнат. Трябва да :
- си махна лака на краката
- да си ги лакирам пак, ама с друг цвят ;дд
- да се намажа обилно с крем по ръцете и краката
- да си накъдря косата
- да си оправя тоалета
- да се гримирам (малко де)
- да си приготвя чантичка, в която да си нося спиралата и молива, ако СЛУЧАЙНО се разтекат
та това е, хайде оставям ви, че нямам време ;ддддд
Честита да ни е темичката![]()
Ем ние неска ще ходим да ни дават бележниците и да се снимаме целия клас..Всички момичета с роклички и гримове, само аз със дънки и тениска :P И после ще ходим май на ресторант да се черпим или нещо такова![]()
Аз ще бъда с раирани къси панталонки и бяла риза без ръкави, на която има бродирани розички с раиран плат.
Честита тема!И аз ще се опитам тук да бъда по-редовна
![]()
Моята прощална беше на 10-ти и вече съм ваканция![]()
Надявам се това лято да е незабравимо , защото всички (предполагам) положихме много труд....както и да емисля да си полежа още малко и после да се поразходя.После на обяд, ще почета малко и ще изгледам едно филмче...(btw може ли някой да ми препоръча яка комедия...ама филмът да не е много стар
)
Довечера пак може да се разходя, ако намеря компанияии такаммм...
Не мога да повярвам, че всичко свърши...малко или много онези идиоти ще ми липсват
![]()
I'm not afraid of anything
I just need to know that i can breathe...
Мерси, че си я споменала тая игра, прегледах скрийншотове в google и ме впечатли - дърпамПървоначално написано от Pamaa
Проблемът е, че навсякъде намирам файлове, на които пише, че не може да се играе повече от 1 час![]()
Какво реване беше.. не е истина! 7 Б - ще ми липсва този клас!![]()
![]()
Обичам ги ужасно много и не знам другата година как ще е ; ((
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Утре към 1 само трябва да ида да си взема бележника и удостоверението ;((
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Като цяло в 8 клас е шега работа в сравнение с 5 или 7, колкото и странно да звучи!
8 клас играе ролята на обобщителен клас, и просто през цялата година един вид се обобщава материала, изучен до сега!
^ зависи от гимназията .. поне според мен
Диплома - 6.00![]()
Много се радвам.
Иначе,сега отиваме на ресторант и после на плаж : )))
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
^сууупер !!! завиждам ... (не за дипломата, и моята е така ;дд)
Не знам защо се радвате толкова,че сте завършили 7ми клас или са ви приели еди къде си ..Няма да станете по-богати или по-щастливи.Разбирам,радост е-да..Но вие го вдигате все едно е кой знае какво..просто обикновена година,даже сега ще ви почне зора..
Оххх, прощалната ни мина супер! Прибрахме се към 2-3 часа през нощта. Много ще ми липсва класа и класната, много ги обичам!Ето, две снимки, по-късно ще кача и други.
![]()
http://i298.photobucket.com/albums/m.../DSCF012a2.jpg
http://s298.photobucket.com/albums/m...t=DSCF0115.jpg
П.С.
Завърших с 6.00![]()
"Причината, поради която не пия, е че искам да знам,когато си прекарвам добре."
(Нанси Уичър Астор)
Ти просто не знеш за какво търсене ставаше на въпрос. За 3 дена съм изтеглила около 20 файла!! След малко ще ти пусна линк, в който има пълната версия (безплатно)Първоначално написано от marto12345
, ако го намеря
.
И аз завърших с 6.00.
actorqt, и по-богати, и по-щастливи сме: по-богати на знания и по-щастливи, защото све си взели изпитите и сме постигнали поне една цел в живота ни.
То е ясно, че осми клас си е айляк, в сравнение със седми.
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Марто, май от тук го изтеглих: http://extratorrent.com/torrent/2206...Fish+Game.html.
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
actorqt Ти пък к'во ни критикуваш?
Радваме се, защото сме се трудили през годината за да изкараме хубава оценка и сме успели.. Трудът ни е възнаграден !!
![]()
![]()
Прав е човека.Първоначално написано от actorqt
Ама вие още не можете да го разберете, като се сетя и аз като бях 7 клас какво беше... газ в лампата!![]()
8 клас можете да си мързелувате цяла година, не ви бърка особено. Обаче в девети, десети, за последните 2 години да не говорим, 7 клас ще ви изглежда като песен..![]()
И на мен не ми се вярва,че всичко свърши.
Много ще ми липсват всички..;//// Ама много..![]()
Утре ще ходя да си давам заявлението за първо класиране,
и..такам =)
Дано всички влезем в тези гимназии,които желаем.
Иначе,честита ни темичка!
И..ще се разцепим лятото.Заслужаваме си го ^__^
Пускайте снимки от прощалните.
musiic много хубава си била.
И аз утре ще ходя да подавам документите, но сигурно следобяд, защото сутринта от 9:30 съм на АЕ.
Айде честита тема.. Нашите неща за другарската малко се объркаха.. Класната имала работа и чак на 18 ще можем празнуваме, а тогава половината клас ще е по училищата да се записват ии нищо няма да стане. Затова тая вечер се събираме нашите си хора и това ще ни е "другарската" .. Мислех да съм с рокля, но ще сме навън и изобщо не се виждам в 12 часа с късата рокля и сандалите
Стууд ..
Ох много се увлякох.. ;д
П.С.
Диплома - 5,93.. имам 5 по ТЕХНОЛОГИИИ мразяя ;хх![]()
![]()
![]()
awesomesheepy мерси!Сега гледах и твоите снимки, ти си била много красива също!
![]()
"Причината, поради която не пия, е че искам да знам,когато си прекарвам добре."
(Нанси Уичър Астор)
Благодаря ти! ^__^Първоначално написано от musiic
![]()
Искам да ви питам немски или испански? бихте избрали.Колебая се м/у тях кое да пиша на 3-то място..И повече май съм за испански.
Да не изглеждам като хейтър ама сериозно ..Ще се разцепите лятото,защото сте си го заслужили?Та вие можете да се разцепите и без да ви приемат някъде..И какво го изкарахте,сякаш цяла година сте учили та вече не сте правили нищо друго и по цял ден само това..Да кажеш,че изпитите са кой знае колко трудни..Ще питате защо го пиша това?Еми защото ми писна всяка тема да е една и съща..Приемите са лесни ,изпитите също.Трябва просто да сядаш да учиш за 1-2 часа на ден...не се възгордявайте и спрете да правите едни и същи теми.
Според мен е по-добре испански, защото в Америка е 2-я език, който трябва да знаеш.. а пък, ако искаш да ходиш в Германия си учи немски, но иначе немски освен в Германия не се говори другаде ;дд
Неска давахме учебнците, а утре ще ни раздават бележниците..
Толкова съм радостна утре ни е другарската![]()
![]()
Сега започвам да експериментирам с косата си да видя как ще я направя ;дд
Just be yourself!