.
Затворена тема
Страница 2 от 156 ПървиПърви 1234561252102 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 3900
    наречете ме ЛУДА, но аз отсега започвам да се оправям за днес ... надявам се 4те часа, които имам да ми стигнат. Трябва да :
    - си махна лака на краката
    - да си ги лакирам пак, ама с друг цвят ;дд
    - да се намажа обилно с крем по ръцете и краката
    - да си накъдря косата
    - да си оправя тоалета
    - да се гримирам (малко де)
    - да си приготвя чантичка, в която да си нося спиралата и молива, ако СЛУЧАЙНО се разтекат
    та това е, хайде оставям ви, че нямам време ;ддддд

Честита да ни е темичката

Ем ние неска ще ходим да ни дават бележниците и да се снимаме целия клас..Всички момичета с роклички и гримове, само аз със дънки и тениска :P И после ще ходим май на ресторант да се черпим или нещо такова

Аз ще бъда с раирани къси панталонки и бяла риза без ръкави, на която има бродирани розички с раиран плат.

Голям фен Аватара на smilelady
    Честита тема! И аз ще се опитам тук да бъда по-редовна
    Моята прощална беше на 10-ти и вече съм ваканция
    Надявам се това лято да е незабравимо , защото всички (предполагам) положихме много труд....както и да е мисля да си полежа още малко и после да се поразходя.После на обяд, ще почета малко и ще изгледам едно филмче...(btw може ли някой да ми препоръча яка комедия...ама филмът да не е много стар )
    Довечера пак може да се разходя, ако намеря компания ии такаммм...
    Не мога да повярвам, че всичко свърши... малко или много онези идиоти ще ми липсват
    I'm not afraid of anything
    I just need to know that i can breathe...

Цитирай Първоначално написано от Pamaa

Аз сега ще поиграя малко Life Quest .
    Мерси, че си я споменала тая игра, прегледах скрийншотове в google и ме впечатли - дърпам
    Проблемът е, че навсякъде намирам файлове, на които пише, че не може да се играе повече от 1 час

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    Какво реване беше.. не е истина! 7 Б - ще ми липсва този клас! Обичам ги ужасно много и не знам другата година как ще е ; ((
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    Утре към 1 само трябва да ида да си взема бележника и удостоверението ;((
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Като цяло в 8 клас е шега работа в сравнение с 5 или 7, колкото и странно да звучи!
    8 клас играе ролята на обобщителен клас, и просто през цялата година един вид се обобщава материала, изучен до сега!

^ зависи от гимназията .. поне според мен

Супер фен Аватара на awesomesheepy
    Диплома - 6.00
    Много се радвам.

Иначе,сега отиваме на ресторант и после на плаж : )))
    Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб

^сууупер !!! завиждам ... (не за дипломата, и моята е така ;дд)

Браво Силв и vannes !

Не знам защо се радвате толкова,че сте завършили 7ми клас или са ви приели еди къде си ..Няма да станете по-богати или по-щастливи.Разбирам,радост е-да..Но вие го вдигате все едно е кой знае какво..просто обикновена година,даже сега ще ви почне зора..

Оххх, прощалната ни мина супер! Прибрахме се към 2-3 часа през нощта. Много ще ми липсва класа и класната, много ги обичам! Ето, две снимки, по-късно ще кача и други.
    http://i298.photobucket.com/albums/m.../DSCF012a2.jpg
    http://s298.photobucket.com/albums/m...t=DSCF0115.jpg

П.С.
    Завърших с 6.00
    "Причината, поради която не пия, е че искам да знам,когато си прекарвам добре."
    (Нанси Уичър Астор)

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    Цитирай Първоначално написано от marto12345
    Мерси, че си я споменала тая игра, прегледах скрийншотове в google и ме впечатли - дърпам
    Проблемът е, че навсякъде намирам файлове, на които пише, че не може да се играе повече от 1 час
    Ти просто не знеш за какво търсене ставаше на въпрос. За 3 дена съм изтеглила около 20 файла!! След малко ще ти пусна линк, в който има пълната версия (безплатно) , ако го намеря .

И аз завърших с 6.00 .
    actorqt, и по-богати, и по-щастливи сме: по-богати на знания и по-щастливи, защото све си взели изпитите и сме постигнали поне една цел в живота ни .
    То е ясно, че осми клас си е айляк, в сравнение със седми .
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Град
    Карлово <33
    Марто, май от тук го изтеглих: http://extratorrent.com/torrent/2206...Fish+Game.html.
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    actorqt Ти пък к'во ни критикуваш?
    Радваме се, защото сме се трудили през годината за да изкараме хубава оценка и сме успели.. Трудът ни е възнаграден !!

Супер фен Аватара на Fiction7577
    Цитирай Първоначално написано от actorqt
    Не знам защо се радвате толкова,че сте завършили 7ми клас или са ви приели еди къде си ..Няма да станете по-богати или по-щастливи.Разбирам,радост е-да..Но вие го вдигате все едно е кой знае какво..просто обикновена година,даже сега ще ви почне зора..
    Прав е човека.

Ама вие още не можете да го разберете, като се сетя и аз като бях 7 клас какво беше... газ в лампата!

8 клас можете да си мързелувате цяла година, не ви бърка особено. Обаче в девети, десети, за последните 2 години да не говорим, 7 клас ще ви изглежда като песен..

И на мен не ми се вярва,че всичко свърши.
    Много ще ми липсват всички..;//// Ама много..

Утре ще ходя да си давам заявлението за първо класиране,
    и..такам =)
    Дано всички влезем в тези гимназии,които желаем.
    Иначе,честита ни темичка!
    И..ще се разцепим лятото.Заслужаваме си го ^__^

Пускайте снимки от прощалните.
    musiic много хубава си била.

Град
    Карлово <33
    И аз утре ще ходя да подавам документите, но сигурно следобяд, защото сутринта от 9:30 съм на АЕ .

Айде честита тема .. Нашите неща за другарската малко се объркаха.. Класната имала работа и чак на 18 ще можем празнуваме, а тогава половината клас ще е по училищата да се записват ии нищо няма да стане. Затова тая вечер се събираме нашите си хора и това ще ни е "другарската" .. Мислех да съм с рокля, но ще сме навън и изобщо не се виждам в 12 часа с късата рокля и сандалите Стууд ..

Ох много се увлякох.. ;д

П.С.

Диплома - 5,93.. имам 5 по ТЕХНОЛОГИИИ мразяя ;хх

awesomesheepy мерси! Сега гледах и твоите снимки, ти си била много красива също!
    "Причината, поради която не пия, е че искам да знам,когато си прекарвам добре."
    (Нанси Уичър Астор)

Цитирай Първоначално написано от musiic
    awesomesheepy мерси! Сега гледах и твоите снимки, ти си била много красива също!
    Благодаря ти! ^__^

Искам да ви питам немски или испански? бихте избрали.Колебая се м/у тях кое да пиша на 3-то място..И повече май съм за испански.

Да не изглеждам като хейтър ама сериозно ..Ще се разцепите лятото,защото сте си го заслужили?Та вие можете да се разцепите и без да ви приемат някъде..И какво го изкарахте,сякаш цяла година сте учили та вече не сте правили нищо друго и по цял ден само това..Да кажеш,че изпитите са кой знае колко трудни..Ще питате защо го пиша това?Еми защото ми писна всяка тема да е една и съща..Приемите са лесни ,изпитите също.Трябва просто да сядаш да учиш за 1-2 часа на ден...не се възгордявайте и спрете да правите едни и същи теми.

Супер фен Аватара на magiie
    Според мен е по-добре испански, защото в Америка е 2-я език, който трябва да знаеш.. а пък, ако искаш да ходиш в Германия си учи немски, но иначе немски освен в Германия не се говори другаде ;дд

Неска давахме учебнците, а утре ще ни раздават бележниците..
    Толкова съм радостна утре ни е другарската
    Сега започвам да експериментирам с косата си да видя как ще я направя ;дд
    Just be yourself!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си