- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Предстоящи осмокласници ^^
dubstep, DnB, rap, hip-hop, малко AC/DC и малко limp bizkit.![]()
И аз от много време не съм писала тук. Писах ЕГ Пловдив с АЕ на първо място, пък да видим![]()
А иначе и аз не слушам метъл, чалга и онези, които ги изброихте![]()
Някой кандидатствал ли е в ЕГ " Иван Вазов" град Пловдив ?
![]()
нЯма ''0bичам те'', Lяgaй sЪbLичай se,. (mm)
Първоначално написано от Pamaa
♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥
Да, но го писах след ЕГ "Пловдив" с АЕ и НЕПървоначално написано от b0nb0nn
![]()
Слушам всичко което ми хареса.
Като почнем от чалга,и стигнем до рок,метъл,dubstep,DnB,поп..
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
Да, но на 2 желание с НЕ.Първоначално написано от Wanderer1
![]()
Иначе аз слушам рок, метъл и хард рок.Даже миналото лято бях на Metallica, Megadeth, Slayer и Аnthrax и беше страхотно.
![]()
![]()
Всичко...без опера и народна... чалга слушам само на купони, а иначе поп, метъл, рап и т.н....![]()
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
Оле..още 2 дни..и..вече ще знаем Първо класиране//
Аз лично си нямам търпение,
да видим.
![]()
П.С кога навъртяхме 35 страници,бе?Много сме добри.XD
Някой знае ли къде са sasec и RY ? Не пишат отдавна.
^^ Оуф...аз хем искам да разбера, хем не...защото съм на кантар дали ще ме приемат .. ;/ Но ако не стане, ще пробвам на 2 класиране![]()
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
^ спокойно, щом си на кантар и да не те приемат на първо класиране, на второ задължително си влезнала (: знаете ли, че 90% е сигурно, че резултатите ще излязат утре вечерта, а не на 24 ??? ххх...
аз, както повечето от вас, слушам почти всичко без чалга, метъл, народна, опера (та то последните 2 някой слуша ли ги ? ;дд)
'бах...вие по купони кво слушате бе![]()
иначеее всъщност 1 ден - тоест утре и други деееен ^^
та така...
днеска станах в 10, закусих, оправих се, сега мисля да изпорбвам оная простутията на Michelle Phan с желатин иии после нз![]()
Айде чао, до после![]()
^е то по купони много ясно, че и чалга се слуша .. но по купони, а не ей така да си седна на компютъра и да си пусна чалга .. поне за мен това важи, не знам за вас .. пък и има адски много други песни, които не са чалга, а на тях може да се танцува.. на чалгата къв ти е танца ?? подрусване![]()
Хора, не мога да разбера защо толкова много мразите народната музика.Аз също не слушам народна музика у нас,но чак пък да не я понасям и да говоря за нея сякаш е нещо противно, все пак това са ни корените.![]()
никой не е казвал нито, че я мрази, нито че не я понася . просто пак казвам, че поне на мен не ми е кеф ей така да си я слушам ...
Съжелявам, ако съм обидила някого, може би аз не съм разбрала какво сте искали да кажете.![]()
не бе, глупости. просто явно никой не разбира какво имам предвид под „слушам ..“, защото за мен да слушаш нещо е да ти е кеф да си го слушаш, а не по изключение на купони и т.н. .. стана малко объркано ;дд
Нали след като ни излезнат резултатите къде сме приети,ще направим подобно нещо:
''изнасяне на гимазия и град + име ''
Като тази тема?
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=345983
Да знаем дали имаме съученици,и т.н
![]()
^Aз пък буквално не мога да я понасям ..вярно че са ни корени ама просто ме влудяваИначе и аз слушам каквото ми хареса ноо не и чалга(само на купони) ... подрусване
![]()
![]()
GreenDay
аа и бтв аз пак не разбрах къде ще излязат ( в кой сайт) ако може линк![]()
GreenDay
мисля, че в този, в който излезнаха и резултатите : http://195.34.104.130/7klas/ защото преди още да е минал изпита аз влезнах точно в този сайт и можеха да се проверят резултатите от трето класиране 2010
И аз това го срещнах за 3-тото класиране.Първоначално написано от vannes
Аз разбрах в РИО-то. И в МОН би трябвало да пуснат линк.
Някой знае ли към колко г/д ще излезнат..?
Миналата година следобяд ги пуснаха.
Към 5 май.
Злати, ако ще правиш това с желатина трябва да слагаш много пластове един в/у друг, иначе ще стане като кора и като го махаш много ще те боли.
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Миналата година са ги пуснали точно към 5 в четвъртък (24.06)Първоначално написано от awesomesheepy