- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Предстоящи осмокласници ^^
Че как. Аз съм много ясно :Д - В фейсбук си ме знаеш ;ддПървоначално написано от musiic
A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...
И аз съм от Кърджали. Брех не вярвах , че някой от нашето село ще се мерне тукПървоначално написано от bebzgirl
![]()
Искат да съм кофа... Боклучийски кош - аз им го показах с "Гол в ръката нож"
Не ми се вярваше, че ще ми е тъпо през ваканцията, но уви.. Тъпея..на никого не му се излиза сутрин..то и на мен де..ама![]()
![]()
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
Лелееее аз ще умра от тъпня, никой не иска да излиза иии О.оПървоначално написано от polssa
аз искам ;дддддд
Аз или съм навън или на компа или спя. Почти не общувам със семейството ми , макар че те обичат да ме тормозят![]()
Ооо нямам търпение до 18:00![]()
![]()
Утре ще качвам снимки от другарската, че в 00:00 се прибираме и сигурно всички по леглата..![]()
Just be yourself!
Нашата беше на 14. Наиш къф кефПървоначално написано от magiie
![]()
Здравейте!Днес си подадох документите за кандидатстване.На 1-во място написах ЕГ"Пловдив" с немски и честно казано в момента малко съжелявам.До последно исках да кандидатствам в МГ, но се получи, така че много хора ми казаха, че за мен е по-добре да уча езици.Сега се чудя дали ще успея да поддържам математиката си на добро ниво в ЕГ"Пловдив", но се надявам, че с желание всичко ще стане.![]()
Аз малко се притеснявам, защото първо ще ходим в библиотеката и ще съм водеща с едно момче ии тогава ще ни раздават бележниците и удостоверенията ;дд И после сме на ресторант..![]()
Just be yourself!
Аз също писах на 1-во място ЕГ "Пловдив" с немски и съм чувала от сестра ми, че монякога Английската е била МГ-то на олимпиади по математика..те всичко зависи от ученика и най-важното не съжалявай за избора си добър е!Първоначално написано от deni979
![]()
ПП Утре ни е другарската. Мисля да съм с розова или бяла рокличка (Още не съм решила, заради гадна синина в последния момент! Права коса и малко нещо ще си клепна от рода на балсамче и някви сенки ама още не съм решила. Иначе нашия клас сме се уговорили да ходим и на пикник и на боулинг, така че утр не ни е последната вечер![]()
Ние бяхме на дрискотека![]()
Ооо как искам да си видя новия клас![]()
Дано не са зубари , щот иначе ще съм сад.
Някой от тука да кандидатства за ГПЧЕ Христо Ботев Кърджали - Английски с немски ?
Runaway11, благодаря ти за подкрепата, надявам се догодина да сме в едно училище и може би в един клас.![]()
Иначе аз се радвам страшно много, че догодина няма да съм със сегашния ми клас.Нивото беше изключително ниско, а хората абсолютно несериозни и наистина няма да ми липсват.Много се надявам бъдещият ми клас да няма нищо общо с досегашния.![]()
И аз , честно казано. За съжаление някои си изкараха успеха нечестно , наистина се надявам да няма много хора от предишния ми клас...Първоначално написано от deni979
Мойте съученици им се чудих как са си изкарали оценките! Те ще кандидатстват в "Иван Вазов" само едно моче от нашия клас искаше с немски в английската.
Иначе и аз много се надявам да попадна на свестен клас![]()
Аз съм напълно съгласна с actorqt.. Завършвате седми клас,а не 12.. Нищо необикновено не е.. Добре.. Разделът е "Училище и приятели" и темата е "Настоящи осмокласници" - но ние нищо общо не пишете.. Просто един вид това ви е дневник.. Всеки пише какво иска,къде ходил ,какво правил..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
А искам да попитам дали бал 34,036 ще ми стигне за ЕГ"Пловдив" с немски?![]()
Ми би трябвало да ти стигнеПървоначално написано от deni979
![]()
Стига си се фукалПървоначално написано от deni979
![]()
Много неща написа и нищо не каза. Какво от това , че ни е дневник. За нас това е едно малко постижение, тъй като от 2 години ни подгряват, че това е много важно за живота ни и други неща. Радваме се , че това най-накрая свърши.Първоначално написано от SmilezZz
Момиче съм и не искам никой да остава с впечатлението, че се фукам просто искам да знам,защото има хора с много по-високи балове.Наистина съжалявам,ако някой си е помислил това.Първоначално написано от RageAgainstTheMachine
![]()
36 е максималния бал. Аз имам 32.200 и го мисля за високПървоначално написано от deni979
И ми става гадно , като изтъкваш , че имаш 34 , мисля , че вече на две места. Ако това не е фукане не знам кое е.
Знам , че не съм прав, ама пак ми става гадно
![]()
![]()
![]()
Ами за момче 32.200 бал си е супер, но при момичетата нещата са малко по други.Пак казвам съжелявам, ако някой е останал с впечатлението,че се фукам.Първоначално написано от RageAgainstTheMachine
![]()
охх аз днес станах в 1 О.О е ваканция сме![]()
иначе и аз съм решила тая ваканция да си прекарам страхотно! днес е първия и последен ден в който ще си остана в къщи! /надявам се де /![]()
![]()
утре съм на лекар,ще си взема медицинското ии отивам да подавам документите :Д сега ще умувам как точно да ги подредя ...за 1во и 2ро място съм сигурна ама надолу....
и бтв какво стана със тея как да го кажа 'срещите 'помня че Mеги ии SladkaZagadka бяха от София? айдеее вече сме ваканция
![]()
и ъм тва за писането тука..еми станало ни е навик,споделяме си всичко тука...не мисля че има нещо нередно О.О![]()
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]