- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Предстоящи осмокласници ^^
И аз съм в понеделник. Към колко часа? Ако искаш към 10 сутринта (или по-рано/ по-късно)Първоначално написано от polssa
..Когато погледна в очите ти.. сякаш светът свършва...
За тези, които са в ЕГ "Пловдив" при записването да не забравите да носите цвете в саксия, иначе ще ви върнат!
И на мен ми се стори странно, но е истина![]()
Ми извинявам се за двойния..Първоначално написано от polssa
Ми щом тричките - въпросът е към колко часа?
Сестра ми като се записваше и не знаеше и я връщахаПървоначално написано от Wanderer1
![]()
![]()
![]()
Сестра ми като се записваше и не знаеше и я връщахаПървоначално написано от Wanderer1
![]()
![]()
![]()
Хораа ако може някой да ми каже дали се запазва мястото от 1во класирне и дали трябва пак да подаваме някакви документи за 2ро класиране и от кога започва то ... Абе вобще всичко![]()
Благодаря, предварително![]()
Now we're on this planet
I'm in love with all your dangers,
We can live forever
I can be your favoуrite angel,
Beautiful Dangerous
Ее..аз още не знам към колко, щото майка ми трябва да ми земе отпускното от старото даскало, но ще си разменим телефониите и ще се следим![]()
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
I класиране: КЛАСИРАН
по 1 желание
III ПМГ "Академик Методий Попов"
БИОЛОГИЯ И ЗО/АЕ с бал: 30.785![]()
![]()
Колеги от нфсг?Ако сте в немската паралелка ако искате пишете лс!![]()
![]()
i just wanna make you sweat :P :P :P
Абе няма ли да е по-лесно да се срещнем не когатo се записваме, ами да кажем на другия ден, защото все пак сме малко зависими от родителите си.Първоначално написано от polssa
Първоначално написано от Runaway11
Вие сериозни ли сте??!![]()
![]()
И тук да питам... Някой във 157 ГИЧЕ?![]()
Say eye.... Okay..
Spell map...
And say ness.![]()
Now say that out loud together.
Защо е това цвете в саксия?Не мога да схвана за какво им е
![]()
Слагат ги по коридорите майПървоначално написано от zlatit0o
![]()
Резултат от класиране
I класиране:
КЛАСИРАН
по 1 желание
ГПЧЕ "Е. Йосиф"
АНГЛИЙСКИ И ИСПАНСКИ
:P :P :P :P :P :P :P
<3 The Vampire Diaries <3
знаете ли кой е приет на първо място в 73то (смис с най-висок бал) ?? а?а?а? -- АЗЗ!! кеффф![]()
П.С. : сори, ако дразня някой, ама исках да се похваля ;дд
Хора,според вас защо се е получило така,на един приятел,бала му е точно колкото минималния за немската в Бургас,ама абсолютно същият,а не са го приели ? И сега ако отиде на второ класиране ще го приемат ли ?
Еми явно е имало много по-добри от него,а и той е с минимален бал,което не е никаква гаранция !Първоначално написано от BulgaRiN
A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...
Съгласна .. пишете в общия чат. Ако не сте включении, ето скайп - poli_witchПървоначално написано от justasmile
![]()
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
Аз съм приет в 30то соу "Братя Миладинови" ИА;АЕ. Някой друг приет ?
Имам въпрос сега като съм приет, трябва да отида в предишното му училище за отпусно и после да отида в бъдещото ми и какви документи трябва да нося ? Някой ако ми разясни ще бъда много благодарен.
Абе, хора..
Докога е срокът за подаването на документите по училищата, в които сме приети ? Даже не знам кво трябва да нося.. една приятелка каза, че трябва да си взема отпусното от старото даскало и за новото да нося удостоверението за завършен седми клас + копие на него, акт за раждане + копие, характеристиката ми и здравен картон..
Ама не съм много сигурна нещо..
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
Срокът май е от понеделник до сряда.Поне аз така разбрах.Първоначално написано от BaffaLsc
Иначе,в миналата тема на седмокласниците пише:
''1. Удостоверение за завършен VII клас - оригинал
2. Молба за записване
3. Удостоверение за преместване от училището, в което се е обучавал ученикът
4. Здравен картон
5. Талон за здравно и имунизационно състояние на ученика към момента на записването (издава се от личния лекар)
6. формуляр на ученика /бланка на гимназията/''
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
Някой знае ли какви документи се носят за 2ро класиране?![]()
добро утро на всички (:
най-щастливата съм .. ама най-най-щастливата !! (ее.. един професионален фотоапарат няма да ми развали настроението, ама пълно щастие няма ;дд)
животът е хубав .
какво правите ???
Добро утроо..или добър ден вечеАз сега си прочиствам приятелите във фейсбук, защото повечето не ги познавам
Силв, не ми се вярва чак и медицински картон да носим...не трябва ли само удостоверение за завършен седми клас, акт за раждане и характеристика....от всичко по оригинал и копие ??
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.