- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Предстоящи осмокласници ^^
Днес от 9:30 бях на АЕ, за последен път, за жалост октомври пак почваме
.
Аз направо бях забравила за PLL, сега го пускам, че няма търпение да го излгедам ( дано Хана и Кейлъб да се съжерат, дано, ДАНО!)
.
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Хей, кога ви излизат резултатите от първо класиране?
Аз вече си подадох документите за 1-во класиране![]()
Ако някой ще идва в 1 Испанска (164-то) в София да пише...
![]()
Снимки от другарската нямам, но по-нататък може да кача от снимките за албума![]()
I'm not afraid of anything
I just need to know that i can breathe...
^ нямаш си на идея колко благородно ти завиждам че ще учиш там![]()
аз утре си подавам документите и ще го пиша на 1во място и все пак няма начин да ме примат ама...![]()
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
стискам палци да сме съученички![]()
![]()
![]()
И аз си подадох вече документите.
Нямам търпение да идва 24, за да видя кои хора ще са в моя клас.
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
smilelady междудругото ти каква паралелка си писала? може и да си казвала но не помня :/
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
Азз си взех медицинското и утре отивам да си подавамм документитее![]()
![]()
LaChupacabra , писах с испански и френски, после испански и английски и накрая с португалски...ти как ги подреди ?
Аз още вчера си подадох документите..![]()
На първо място писах 91НЕГ.![]()
I'm still here bitches and i know everything !!!
Тери.. <33 ♥
Тъкмо се върнах. Днеска цял ден само се разкарвам из целия град за документи, подписи и накрая за записване. Написах 15 желания, даже ги снимах![]()
http://prikachi.com/images/379/3459379z.jpg
При вас това ли представляваше листа?
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Относно срещите, бройте и мен за София.. На вас дадоха ли ви книги за лятото, какви, ще ги четете ли ? Днес си взех медицинското (за всеки случай да имам) и утре ще си подам документите
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
Дадоха нии много книги, предимно поезия ще се чете това лятоПървоначално написано от polssa
![]()
Love is everything!
йей ставаме повече хора за София ^^
ъм не са ни давали книги :/ едва ли бих ги чела защото съм си набелязала понее 5-6 книги които да прочета ^^
ии между другото тоя лист който BlackEyedPeas е пуснала от къде да го намеря? всмисъл в уч.гнездо ли ще ми дадат да го попълня или трябва да си го принтирам от някъде? //
Ще ти го дадат
Сега се връщам от басейн и честно казано не съм много изгоряла освен мъничко на лицето.
Хайде, Маги хубаво да си изкарате на другарската![]()
оххх готово мисля че вече ги подредих...получават ми се точно 10 училища![]()
брей и на нас да не повярваш не са ни дали книги О.о
И ти ли си от Стара Загора ?? Ние ходихме на пицария и си прекарахаме страхотноПървоначално написано от BlackEyedPeas
![]()
![]()
Има ли някой, който да се е ориентирал към 31 СУЧЕМ, 7 СВ. Седмочисленици, 138 СОУ. Ако някой смята да се мести там или има мнение за някое от училищата. Нека да напише едн коментар. Благодаря предварително.
Днес си получихме бележниците.,Получихме си и удостоверенията за завършен 7 клас,.
Успех 6.00 от целият випуск
(от 1 клас до 7 клас съм завършвала с 6.00) Ходихме на кафе,,
Утре ще ходя в училището гнездо с майка ми за да си напиша желанията!
![]()
Ще ми липсват много моите съученици., Диваци сме ама много си ги обичам!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Въпреки че понякога се караме (за глупости) се уважавамее и обичаме!!! Ще ми липсват! ;( ;( ;( ;(
[i] Und der Haifisch, der hat Tr
Мхм (: Иначе ние утре щяхме целия клас да се събираме за прощално, но на класната брат й починал и всичко отпаднаПървоначално написано от xbunnyx
![]()
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
И аз днес ходих да се записвам за Първо класиране..Писах 9 училища.
Хич не ми се чака до 24-ти![]()
Иначе,излизам си.
Не мога да усетя още лятото..:/// Ще ми липсва класа,
но и нямам търпение да си видя новия и къде съм приета.
На плажче ходя и така..
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
Ама то не трябва ли да излезнат ДО 24? Защото те не казват "Ще излезнат на 24", а "Ще излезнат до 24" .. голям филосов станах![]()
♥ 2PAC ♥
Задължително ли е там да пишем заявлението ? Тоест не може ли вкъщи да си напечатам желанията, данните и т.н., а там само да ми напишат кодовете и пр.. ?
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.