- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Предстоящи осмокласници ^^
Еее, нищо.Първоначално написано от MegiBoOm
![]()
Тогава дано се паднем с Поли в група.
I'm still here bitches and i know everything !!!
Тери.. <33 ♥
Охх. . аз попринцип искам да уча испански, но в моето училище няма такава паралелка... жалко!
Аз иначе ще си продължа и тази година с уроците в АЕ ( моята школа се казва 'Интелект'), защото живот и здраве по-догодина ще ходя да защитавам сертификат
...
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Аз тази година ще си уча немски,но паралелно с това ще си уча много сериозно и англииски във вкъщи.И вече 10-11-12 клас ще се запиша на уроци при частен учител или в Британика.В Битаника как се учи англииски,смисъл в група ли?Мисля си,че частния учител ще ме подготви много по добре
,защото сега 7 клас бях на уроци в група и на края след изпита учениците,които бяха при частни учители изкараха повече от мен.В група е добре,но учителят не ти отделя максималното внимание,а частния учител ще ти отделя повече внимание.
![]()
Аз уча английски вече 7 години....не мисля, че ако пропусна една година ще ми се отрзи...от 9 клас сигурно ще се запиша в Британика(като малка ходех там на курсове) Ама не знам дали не се прецаках с тази паралелка с испански и френски...както и да е ....
![]()
![]()
I'm not afraid of anything
I just need to know that i can breathe...
Ами аз вече трета година ходя на частни по АЕ и сме в групи.
Нивото, в което съм, отговаря на годините ми, но материала няма нищо общо с този, който учим в училище, МНОГО по-трудно е и има много повече граматика.
Последните ни учебници бяха Shine. . Невероятно гадни! На 3 юнита трябваше да правим тест, а във всеки юнит имаше по четири лесъна и ревижан. С прости сметки се оказва, че за тест имаме да учим 12 урока и над 150 думи, които трябва да се знаем перфектно, защото в тестовете към тези учебници има упражнение, в което имаш изречение с една липсваща дума, на която имаш първата буква, а ти трябва да я напишеш!!
Материалът, който сме учили до сега по АЕ в училище не е нищо! Едно перфектно време и това е, ама по-нататък е някакъв ад, като се има предвид, че всяко перфектно време си има различна цел ( съпоставяне на времената и т.н. ).
Но честно казано определено всичко това ми е доста полезно, защото всичко ми го обесняват добре и го разбирам още в клас.
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Аз вече си казах кой език как ще го уча,затова ще кажа,че преди малко се върнах от зъболекаря и в едно съм сигурна - никога повече няма да отидаама 100 %...Ще гледам да не ми се налага да ходя
![]()
А как протичат тези курсове попринцип?По колко часа?Колко пъти в седмица?Летни лагери организират ли се към тази школа?Взима се диплома после,нали?
Аз ще уча английски и немски.Но страшно много искам и френски.
Така че ще реша по кой език да тръгна на курс
![]()
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
Аз досега си ходих в много добра школа, ама сега като се преместя в София, ще ходя на Британика, защото ми казаха, че там е най-добро обучението. Но това ще стане чак 9 клас, защото сега тая година едва ли ще имам време с тоя немски![]()
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
И аз ще ходя на Британика 9 класПървоначално написано от polssa
,но 8 клас пак ще си се готвя във вкъщи.
![]()
Ами ние ходим 2 пъти в седмицата по 2 астрономически часа.
Започваме началото на октомври и свършваме, когато вземем всичкия материал...
Представяме по 2 проекта на година. Един в/у прочетена книга и един, който има всяка година различна държава като тема. тази година правихме за Нова Зеландия и моята тема беше "Маорите"
![]()
! А първия срок четох "Монте Кристо" (естествено на англиски) и темата ми беше "Историята на Фариа"
, обаче госпожата ми мрънкаше, че съм го направила много дълго и ми намали процентие на 97
...
Уроците по бел и мат за 5 месеца ми излязоха 1200 лв.Много от моя клас отидоха да видят какви са уроците,база вс.,но като видяха за колко пари става въпрос се отказаха.Само аз и едно момиче от моя клас се паднахме в една група.За Британиката,колко месеца е целия курс и какви са вноските?
![]()
Може ли да ме аднете в общия чат за НЕГ-а![]()
Ми дай скаип деПървоначално написано от Lanconnection
![]()
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
охооо хораа как стее?![]()
Досега бях на езерото "Ариана" и плувахме с лодка....елелелеее такъв смях няма!Толкова бяхме неориентирани,че направооо
![]()
Аз сега ще си правя кус-кус, че няма никой вкъщи да ми сготви и съм гладна![]()
![]()
^^ Като го направиш прати малко![]()
.
Аз в 4:30 ще излизам и ще се постарая да съм навреме този път, защото вчера закъснях с 25 минутии направо приятеля ми си отчака, добре че беше намерил с някакви да си говори
. .
Здравейте! Наминавам тук само да ви пожелая успех през следващата година, дано всички попаднете в хубави класове с които да си допаднете и на добри учители.Тези които са в езикова паралелка искам да ги предупредя че първата година ще е ужасно трудно (ще имате занималня ако някои не са разбрали щото мин. година доста не знаеха) и на моменти ще ви се иска да умрете
но след това...
ще ви липсва. Стискам ви палци!! ^^
Здравейте от Бургас.Току що се прибрах от плажа.Водата беше доста студена и се наложи през цялото време да плувам, за да не измръзна.
Много ми е готино тук и интернет има.Най-после усетих лятото в пълния смисъл на думата.
А май почти всички догодина паралелно с немския ще учите и английски.Аз мился обаче догодина да се отдам на немския и после вече да мисля за английски.![]()
^При езиковите паралелки първата година се води като "изгубена" и класа е подготвителен, тъй като много от предметите не се изучават и си има занималня по 4 или 5 часа със съответния език който учите. Разбира се, може да има някои класове които не карат такава, но при повечето е така. Аз сега карах осми подготвителен клас и не понасях занималнята, като се има предвид че в началото на първия срок я карахме с един час повече. Просто, стоиш и караш две смени на ден с по един час почивка на обяд - няма зиме, няма лете, стоиш и учиш.
Охх, пак заваля и гърми..А колко топло беше днес.. иначе аз бях в мола с една фр и гледахме "Поредният ергенски запой" много беше як..
![]()
малко е просташки, ама се тая
Иначе аз догодина ще уча само английски, а в 9ти почвам френски, досега в даскало учих френски, но не го знам много, защото г-жата беше шматка ;дд После като имам осовата на френския и английския може към 11 или 12ти клас да почна да уча италиански или испански!
Малее тея светкавици!!
Аз сега сигурно ще гледам "How i met your mother "
![]()
Здравейте,една моя приятелка сега е на море в Бургас и само се оплаква от времетоАз сега ще ходя да пазарувам да си довърша харченето на пари от вчера
айде чао
ох като говорим за езици -.- ъм не съм сигурна но мисля че до 12 клас ато цяло в училище учим англйиски,руски и дано има СИП ..бих избрала немски ;D
иначе имам огромно желание да науча латински....но няма къде по дяволите.... -.- не ми пука че е мъртъв език ...просто ме влече :Д та мисля 9 клас -10 да почна да ходя на някакви курсове по английски...мисълта ми е накрая след 12 клас да си имам сертификат...пък ако размисля за англйския мисля да пробвам с уроци по немски ;D и ако някъде намеря по латински-ще се запиша на мига :Д
Днес на обяд времето беше супери после какъв дъжд заваля...бях подгизнала
дано утре е хубаво ;/
бтв Меги как така с лодка? :Д всмисъл платихте ли си за да се качите? :Д
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]