.
Затворена тема
Страница 1 от 156 123451151101 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 3900
    Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите

Предстоящи осмокласници ^^

Здравейте на всички, успешно завършили седми клас!

ЦЯЛА ГОДИНА ВСЕКИ ЕДИН ОТ НАС ПОЛАГАШЕ ДОСТА УСИЛИЯ, ЗА ДА МОЖЕ СЕГА ДА ПОЧИВА ЦЯЛО ЛЯТО

Но това е така, защото чрез споделянето си всеки ден в темата, поне аз де,...си изливахме душата всекиденвно и заедно успявахме да вървим напред!

Лято 2011 е пред нас

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    Честита ни тема! Може и да не пишех толкова често (В началото обаче бях редовна ), но я следях редовно
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Честита тема и от мен! Аз в миналата не писах въобще,но тук ще съм редовна :P

Супер фен Аватара на magiie
    Значи вече тук ще пишем.. онази другата тема да я забравяме ;DD
    Just be yourself!

Аз ли съм еднствената дето на 15ти ще отиде по дънки и тениска. Нашето училище ще има редовни часове само, че по 30минути. Без учебници ще седим и ще си се гледаме. Е, поне сме по-добре от миналата година. Тогава стояхме до 19:20ч. и се гледахме по 40минути тъпо. Това ще е най-тъпото лято. Дори няма да ходя на море. Цяла ваканция без 3 дена ще съм си в София. Само септември съм за 1 седмица на село. По цял ден ще съм си вкъщи, както винаги. Преди поне ходех на море. Не мога да повярвам. Незнам вече да се смея или да плача.

Супер фен Аватара на polssa
    Град
    съмуеър ин йор фъкин хед :)
    ЙЕЙ !! Новата тема..радва Айдее сега да се разцепим тва лято..
    I'm great in bed.
    I CAN SLEEP FOR DAYS.

-I love you.
    -Cool. I love food.

Честита тема
    Днес ни дадоха служебните, утре - бележниците, до края на седмицата - удостоверенията
    Надявам се в четвъртък да ги дадат, че ни губят от времето иначе

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    Хей, хей! Честита ни тема .
    Аз сега ще поиграя малко Life Quest .
    Нас ни викат утре в 10 часа да си вземем бележниците и удостоверенията и после фъш към нас да се контим за другарската .
    Аз до последно се чудих дали да не съм с рокля, но се отказах. Та тоалета ми ще е: летен бежов панталон ( дълъг ) + тъмно съня тениска + бежови сандали ( + бяло, късо яке с ръкав до лакътя ) .
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Абе Златито мисля, че искаше да прави темата Ама няма нищо.. после като станем 8 клас тя ще я направи.. ;д
    Just be yourself!

Супер фен Аватара на Djenka
    Град
    The little Wien :)
    НЕ ИСКАМ ДА ЗАВЪРШВАМ!!

честита нова тема
    златито искаше тази за настоящи осмокласници

здрастиииииииииииииииииии иииииии !
    утре ни викат в 13.30, измислила съм с какво ще съм облечена, ама не знаем къде ще ходим .. е нищо де, днес си направихме нещо като прощално кино ..
    утре ще пусна снимки, пускайте и вие !

Супер фен Аватара на awesomesheepy
    Утре ни викат в 10.
    Можем да ходим после на кафе,после на плаж..=)

Иначе,хич и на мен не ми се завършва ://///
    Ще ми липсват всички.

КАЧВАЙТЕ СНИМКИ ОТ ПРОЩАЛНИТЕ/ДРУГАРСКИТЕ ВИ !
    Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб

Ние утре 1-те 2 часа няма да ги караме, ще отидем само да си предадем учебниците ии така..
    Ммм на Златито другарската свърши и утре ще пуска снимки.. Малее нямам търпение до наща другарска (16 юни ;д)
    Косата още не съм я измислила , ама мисля че ще я направя цялата не ретро преса..
    Just be yourself!

И аз се включвам като бъдещ осмокласник.
    С класа утре ще ходим на боянския водопад. Мисля да облека един потник, дънки и кецове понеже май ще вървим и пеша.

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    ооо супер си прекарахме
    по-късно ако ми пратят снимки ще постна

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    Блазе ви! Ние пък трябва в 8 да ходим и чак в 11 ще ни дават бележниците. На т'ва и отгоре на 16 пак трябва да ходим, за да си вземем бележките
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Ние утре си връщаме учебниците,. И на нас ще ни дават бележниците на 16 Някакъв съвет май ще има., НЗ Получихме си бележките с оценките и характеристиките., Остава само удостоверението. Успешно кандидатстване на всички!

Ще се опитам да бъда редовна в тази тема.
    [i] Und der Haifisch, der hat Tr

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    Ние утре първи връщаме учебниците защото сме "А" клас ииииии после целия клас на басейн
    много ще ми липсват

http://www.teenproblem.net/f/viewtop...825166#8825166 Ако някой знае моля Ви да пише. Благодаря предварително. Приятно изкарване на последния учебен ден!

Голям фен Аватара на LaChupacabra
    ЧЕСТИТА НИ НОВА ТЕМИЧКАА!

ех ще ми липсва и старата но кавкоа да се прави не може да трупаме вечно :Д тук пак ще си изливам всичко :Д
    таа нашата класна е толкова заблеяна...утре уж щяла да дойде... а дано не че искам много да я виждам де ама...ии утре ще ни раздават всичко :Д
    ъм аз се изкъпах,сплетох си плитките /дано са се накъдрили хубаво за утре :Д/ оправях се там каквото трябваше ии утре с 2 приятелки ще се оправям в нас преди да си взимаме белжниците
    като знам и ние какви сме неорганизирани...може никъде да не ходим :@ ама аз пък ще се замъкна някъде дори и с 1-2 човека :Д:Д

*ии искам да се извиня за постовете ми,които ВИИИНАГИ са огромни :Д но както казах обичам да си изливам всичко...дано не е много дразнещо :Д
    two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]

Фен Аватара на BulgaRiN
    Град
    Бургас
    Честита нова тема,драги връстници . Надявам се да си искарате едно прекрасно лято и догодина да учите във избраното от вас училище. Ние утре след прощалната ще си правим снимки за албума.Наели сме си фотограф ,който каза,че след като направи албумите ще прикачи и диск със снимките,така ако желаете може да кача .Естествено приканвам и другите да качват снимки от завършването,ако искат

Голям фен Аватара на LaChupacabra
    ии ПРИЯТНО ПРЕКАРВАНЕ НА ВСИЧКИ НА ПРОЩАЛНИТЕЕ!
    two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]

Добро утро
    Неска ще връщаме само учебниците ии ще се мотаем в училище ;дд
    Иначе на мен утре ми е другарската от 19:00 до 00:00 ;d
    Just be yourself!

Ние днеска първия час ще се съберем за да дадем подаръка но господжата(гравиран часовник, на който пише , гравирана рамка със снимката на класа ни и един голям букет). След това ще си получим бележниците, вечерта - характеристиките, а утре - удостоверенията.
    Иначе днес след първия час отвиаме с момичетата на ресторант и после на кино. Смятам да съм с тази рокля и тези токове:
    http://prikachi.com/images/876/3453876S.jpg
    Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си