- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Дайте ми идея как да го заговоря ?
ми примерно ако нещо не съм на кеф и той ми пише и се поинтересува как съм и ми оправи настроението било много хубаво според мен и после да продължим да се пишем, а за моя случай какво би казал ?Първоначално написано от TripleA
![]()
"Здрасти" е от добрите банални неща.Първоначално написано от justwannabewithyou
Като не искаш да е банално, го питай дали иска да дарявате заедно кръв, докато си на челна стойка. Ще е адски различно, ама предполагам, че момчето няма да си помисли нещо по-различно от "Баси лудата сектантка".![]()
вече почнахме да си говорим по малко така, че мисля, че има напредък !![]()
Така сега ще ти разкажа при мен как е. Попринцип има мн момичета такива непознати даже едно като мина покрай нея почва да си оправя косата ала бала. В нашето даскало имаме огледала на всеки етаж и като мина от там почва да се гласи.Така мен специално това не ме впечатлява.Затова бих те посъветвал да не правиш излишни физиономии да преиграваш дръж се естествено, но при всеки е различно. Имаш ли познат който да го познава трябва да разбереш повече за него какъв и така а горе долу ще прецениш как да го заговориш. А за първо заговаряне....ъ може би като останете с по-малко хора около вас нали случайно не да отидеш при него нещо да го попиташ за някой друг или нещо такова нямам си идея. На мен специално би ми било по-лесно ако момичето ме заговори и попринцип няма да ме интересува мн как ще протече първия разговор, важното е да има такъв. И пак ще те попитам например как според теб ще е най-добре да я заговоря като почти не се познаваме кажи от твоята гледна точка.
Ах съжелявам не съм видял, че вече си говорите мислех, че още не сте се заговорили. И все пак можеш ли да се поставиш на момичето което искам да заговоря. Как би било за теб непознато момче да те заговори ?
ако искаш дай направо скайп, там да си пишем, че тука става мн бавно.. ?Първоначално написано от TripleA
писах ти лично![]()
Защо не прочетох тази тема преди момчето да си тръгне под носа ми, и ''под носа ми'' е буквално употребено?!?![]()
![]()
Според мен идеята с махането и здравей е много добра, след това се представи и му поискай скаип, после ммм от вас зависи
Много ме кефиш, но не съм способен да ти го кажа...
Какво толкова се впрягаш... когато го видиш следващия път просто му кажи здравей и му се усмихни, трябва да си доста е голям олигофрен, за да не се досети, че искаш да се запознаеш с него![]()
след дълго мислене как да го направя вчера се запознахме, но днес нещо се правеше на недостъпен.. според вас на какво се дължи това ?
Мъжете не разбираме от намеци, поне махни на момчето, ама "здрасти" си е най-добре![]()
и не сппирай да се усмихваш (мен поне ми дава основание това да се запозная с някой мацка във влака или в някое диско)
Don't Take Life Too Seriously, You'll Never Get Out Alive!
ОМГ не знаеш ли как се говори с момчета бахти задръстената дето си сестно... не чакай сватба взимай брадва...........пфффффффффффф фффффф
хЪх...
Кажи му просто - Здрасти,(твойто име) приятно ми е. - Аз винаги така съм се запознавала с хора,и честно казано никога не ме е било срам за такива нещанещо напълно нормално е ! Пък и все пак искаш само да се запознаеш с него,да не му предлагаш брак !
A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...
форума си има тема, като не ти харесва темата, недей да коментираш.. просто съм абсолютно сигурна, че всеки някога е несигурен какво да направи и търси нечия помощ, както и ти, така че без обиди ако обичаш !Първоначално написано от RoSKo0o0
![]()
Chriiss , не, де да беше по-нисък от мен!Просто аз стоях на пейката до неговия вход /говоря за общежитие/, а той си занесе куфарите до таксито и си тръгна. А няколко пъти го бях засичала преди това, всъщност засичахме се почти навсякъде, дори и във влака. Нооо...така и не се престраших да го заговоря. Дано все пак следващата година се престраша.И ще последвам съветите, дадени тук.