.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 42 от общо 42

Re: И аз се нуждая от малко помощ

Цитирай Първоначално написано от TripleA
    Добре, но за да излезем няколко пъти първо трябва да я заговоря а нзнам точно как нзнам какво да и кажа за първи път съм в такова положение.Имам и фейса и скайпа няма да е труден, но някак си цяла година по коридорите да се виждаме и сега изведнъж да и пиша...нямам идея каква да е пърата стъпка. Ти как би искала да те заговори непознат как ще ти бъде най-приятно или де да знам. Ако моежеш помогни
    ми примерно ако нещо не съм на кеф и той ми пише и се поинтересува как съм и ми оправи настроението било много хубаво според мен и после да продължим да се пишем, а за моя случай какво би казал ?

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от justwannabewithyou
    първия план - имаш предвид с махането и здрасти ? .. ох толкова го харесвам, че вече вече всичко ми идва малко банално нз ;д .. но все пак благодаря на всички за идеите !!!
    "Здрасти" е от добрите банални неща.
    Като не искаш да е банално, го питай дали иска да дарявате заедно кръв, докато си на челна стойка. Ще е адски различно, ама предполагам, че момчето няма да си помисли нещо по-различно от "Баси лудата сектантка".

вече почнахме да си говорим по малко така, че мисля, че има напредък !

От моя гледна точка

Така сега ще ти разкажа при мен как е. Попринцип има мн момичета такива непознати даже едно като мина покрай нея почва да си оправя косата ала бала. В нашето даскало имаме огледала на всеки етаж и като мина от там почва да се гласи.Така мен специално това не ме впечатлява.Затова бих те посъветвал да не правиш излишни физиономии да преиграваш дръж се естествено, но при всеки е различно. Имаш ли познат който да го познава трябва да разбереш повече за него какъв и така а горе долу ще прецениш как да го заговориш. А за първо заговаряне....ъ може би като останете с по-малко хора около вас нали случайно не да отидеш при него нещо да го попиташ за някой друг или нещо такова нямам си идея. На мен специално би ми било по-лесно ако момичето ме заговори и попринцип няма да ме интересува мн как ще протече първия разговор, важното е да има такъв. И пак ще те попитам например как според теб ще е най-добре да я заговоря като почти не се познаваме кажи от твоята гледна точка.

Ах съжелявам не съм видял, че вече си говорите мислех, че още не сте се заговорили. И все пак можеш ли да се поставиш на момичето което искам да заговоря. Как би било за теб непознато момче да те заговори ?

Цитирай Първоначално написано от TripleA
    Ах съжелявам не съм видял, че вече си говорите мислех, че още не сте се заговорили. И все пак можеш ли да се поставиш на момичето което искам да заговоря. Как би било за теб непознато момче да те заговори ?
    ако искаш дай направо скайп, там да си пишем, че тука става мн бавно.. ?

Скайпа

писах ти лично

Повече от фен Аватара на stelkastel
    Защо не прочетох тази тема преди момчето да си тръгне под носа ми, и ''под носа ми'' е буквално употребено?!?

Цитирай Първоначално написано от stelkastel
    Защо не прочетох тази тема преди момчето да си тръгне под носа ми, и ''под носа ми'' е буквално употребено?!?
    По нисък е от теб ?

Фен Аватара на ThatsMe
    Град
    София
    Според мен идеята с махането и здравей е много добра, след това се представи и му поискай скаип, после ммм от вас зависи
    Много ме кефиш, но не съм способен да ти го кажа...

Град
    World of MINIMAL
    Какво толкова се впрягаш... когато го видиш следващия път просто му кажи здравей и му се усмихни, трябва да си доста е голям олигофрен, за да не се досети, че искаш да се запознаеш с него

след дълго мислене как да го направя вчера се запознахме, но днес нещо се правеше на недостъпен.. според вас на какво се дължи това ?

Повече от фен
    Мъжете не разбираме от намеци, поне махни на момчето, ама "здрасти" си е най-добре
    и не сппирай да се усмихваш (мен поне ми дава основание това да се запозная с някой мацка във влака или в някое диско)
    Don't Take Life Too Seriously, You'll Never Get Out Alive!

Град
    Варна, моретоо :)
    ОМГ не знаеш ли как се говори с момчета бахти задръстената дето си сестно... не чакай сватба взимай брадва...........пфффффффффффф фффффф
    хЪх...

Кажи му просто - Здрасти,(твойто име) приятно ми е. - Аз винаги така съм се запознавала с хора,и честно казано никога не ме е било срам за такива неща нещо напълно нормално е ! Пък и все пак искаш само да се запознаеш с него,да не му предлагаш брак !
    A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...

Цитирай Първоначално написано от RoSKo0o0
    ОМГ не знаеш ли как се говори с момчета бахти задръстената дето си сестно... не чакай сватба взимай брадва...........пфффффффффффф фффффф
    форума си има тема, като не ти харесва темата, недей да коментираш.. просто съм абсолютно сигурна, че всеки някога е несигурен какво да направи и търси нечия помощ, както и ти, така че без обиди ако обичаш !

Повече от фен Аватара на stelkastel
    Chriiss , не, де да беше по-нисък от мен!Просто аз стоях на пейката до неговия вход /говоря за общежитие/, а той си занесе куфарите до таксито и си тръгна. А няколко пъти го бях засичала преди това, всъщност засичахме се почти навсякъде, дори и във влака. Нооо...така и не се престраших да го заговоря. Дано все пак следващата година се престраша. И ще последвам съветите, дадени тук.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си