Цитирай Първоначално написано от TripleA
Здравейте, момче на 15 години. Значи попринцип не съм чак толкова неопитен, но за първи път изпадам в такава ситуация.
Значи тая година още на първия учебен ден(в гимназия, нали ново даскало) ми хареса едно момиче. Оказа се че ще е в на мой доста добър приятел в класа. Така цяла година измина до сега нямаше нищо повече от лека симпатия, но усещам как започва да ми харесва все по-вече.Та сега попринцип досага съм имал връзка само с познати, приятелки и така нататък. За първи път си харесвам момиче, което не познавам толкова добре. Доколкото знам от приятеля ми не е надменно, добро и така. Въпросът ми е как да и призная директно? Ако е директно къде,как,кога ще е най-добре. Ако не как да я заговоря? Одобни моменти почти няма, но това не е проблема. Незнам как да я заговоря, какво да и кажа. Мисля че ще е доста странно като до сега не сме прекарвали заедно дори и 5 минути. Нямам никаква идея какво да и кажа. Не я познавам толкова добре. Просто ако можете да ми дадете съвет ще съм много благодарен
Понеже ситуациите ни горе долу съвпадат, бихте посаветвала първо излезте няколко пъти, виж как ще се държи, говорете си, опознайте се, ние момичетата обичаме в повечето случаи да говоорим за себе си.. и после вече избери подходящия момент и ако смяташ, че има смисъл и кажи какво чувстваш .. Пожелавам ти успех !