Здравейте, момче на 15 години. Значи попринцип не съм чак толкова неопитен, но за първи път изпадам в такава ситуация.
Значи тая година още на първия учебен ден(в гимназия, нали ново даскало) ми хареса едно момиче. Оказа се че ще е в на мой доста добър приятел в класа. Така цяла година измина до сега нямаше нищо повече от лека симпатия, но усещам как започва да ми харесва все по-вече.Та сега попринцип досага съм имал връзка само с познати, приятелки и така нататък. За първи път си харесвам момиче, което не познавам толкова добре. Доколкото знам от приятеля ми не е надменно, добро и така. Въпросът ми е как да и призная директно? Ако е директно къде,как,кога ще е най-добре. Ако не как да я заговоря? Одобни моменти почти няма, но това не е проблема. Незнам как да я заговоря, какво да и кажа. Мисля че ще е доста странно като до сега не сме прекарвали заедно дори и 5 минути. Нямам никаква идея какво да и кажа. Не я познавам толкова добре. Просто ако можете да ми дадете съвет ще съм много благодарен