.

Виж резултатите на анкетата: Има ли смисъл от това ?

Гласували
12. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да

7 58,33%
  • Не

5 41,67%
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Идва лятото идва и момичето.

Здравейте.Ами харесах си едно момиче от село,харесвам си го и от преди де.Ще нарека момичето "куклата".Какво да направя русичките са ми слабост. С "куклата"бяхме приятели,дори може да се каже и ,че бяхме нещо повече.Обаче замина за чужбина.Наскоро се чухме,чаткахме по Skype ,но аз тия неща не ги признавам.В момента в ,който се появи нещо се промени в мен , не мога да го обясня. Верно ме кефи , ама. Много съм се променил от тогава. :X Преди бях едва 50 килограма сега съм 86 на 180 ръст - не в сланина де. Сериозно тренирам , колкото и да го пазя в тайна се вижда - не обичам да се хваля и да се надувам , нито да ме знаят какво правя.Минаха 3 години от когато не сме се виждали на живо. :X Аз съм доста старомоден тип. Какво имам под предвид старомоден тип ли ? Ми не пия , не пуша , рядко псувам , забавен , джентълмен-че съм ,рядко се надувам , уча си уроците , верен приятел съм , добър слушател , трудно се отказвам , срамежлив съм - доста вреден навик но.. , спортувам редовно без никакви помощни вещества . И най-вече съм добър - не съм лошото момче. Изобщо доста хора ме имат за задръстен , защото мисля трезво или поне така са ми казвали хората ,който ме познават истински.Не знам какво да правя , има ли смисъл момиче като нея да тръгне с кретен като мен? Може и просто да се е шегувала с мен , не знам.Тя от тези момичета с самочувствие до небето,дано ме разбирате. Има ли смисъл да пробвам ? Спомням си ,че преди даже не отделяше поглед от мен .Малко съм изморен и объркан.Извинявам се за правописните грешки.Благодаря за вниманието. :P
    Да обичаш, когато те обичат е човешко! Да мразиш, когато те обичат е жестоко! Да обичаш, когато те мразят е Велико!

Супер фен Аватара на MojoJojo88
    Що реши, че си кретен?! НА мен ми звучиш като пич

Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium

Пробвай се нищо не губиш, занеш ли може пък точно тези качества да търси въпросното момиче, нещо различно от днешните "гъзарчита".Може да не е поредната кифла която търси пари и т.н Успех ти пожелавам :P
    Sometimes when you win you actually lose and when you lose you actually win..

Според мен си твърде добър за нея. Все пак- пробвай. Нищо не губиш.

Banned Мега фен
    от прочетеното разбирам че може би няма да си нейния тип..но знае ли човек... ние не можем да предположим..защото всички са различни..може да е надута само външно..ако си пада по теб може с теб да е по-различна и да не е ''надута кифла'' ..за това опитай, излез с нея.. ако нищо не стане - нищо не губиш.. а и + това като гледам от кога не сте се виждали..ако не се получи поне няма да ви е неловко

Супер фен Аватара на badsector
    И на мен ми изглежда, че си прекалено добър за нея. Но със сигурност би те треснала, така че ако търсиш това, действай. Само не се вкарвай във филми и в никакъв случай не си позволявай да изпитваш чувства към нея, още повече пък в началото.

Нали знаете ,че не ми е за секса. Търся нещо друго.
    Да обичаш, когато те обичат е човешко! Да мразиш, когато те обичат е жестоко! Да обичаш, когато те мразят е Велико!

Супер фен Аватара на djipsito
    Тва на аватара ти тя ли е ? ;р
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

м не.

Повече от фен Аватара на peace95
    човек не избира в кого да се влюби. Аз не разбах обаче дали тя си идва в България въобще , защото дори и да се получи , ако се видите , връзка от разстояние не е удачен вариант
    Усмихвайте се ! : )))
    ~

Идва си след 1-2 седмици . :X Аз тряя съм готов до тогава. :X

Фен Аватара на ThatsMe
    Град
    София
    ако има нещо между вас ще се получи !
    Много ме кефиш, но не съм способен да ти го кажа...

Бъди себе си , винаги ще има някой до теб!

Имай самочувствив,бъди уверен и ще я спечеилш.Жените харесват джелнтълемни,но все пак трябва да има и нещо мистериозно и привличащо

Супер фен
    Свали малко акциите.
    Ако искаш да си щастлив - бъди.

'ко и тя те харесва, действай. Ако не ти хареса, приключи взаимоотношения. И не мисли толкова много за това. Толкова е просто.

Цитирай Първоначално написано от NailGunAssasin
    Бая бакпулвер има маи вътре
    Никъв бакпулвер няма. Всичко си е истина , извинявайте ,че не можах по-рано да отговоря бях на тренировка.Мерси на всички. (happy)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си