.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 49 от общо 49
    Мега фен Аватара на babity
    Цитирай Първоначално написано от IseeDEADbodies

Цитирай Първоначално написано от babity
    Имам политика да не съжалявам за нищо. Изключително рядко, може би само два пъти в живота си, съм била разочарована от себе си.
    Има разлика да се разочароваш и да съжаляваш, поне според мен
    Имах предвид по - скоро да съжалявам, че съм повярвала на някого, или че еди-какво-си съм направила и съм се осрала... такива неща. Ако нещо такова се случи, ми минава твърде бързо. Не претендирам за огромен житейски опит, но с времето се научих да очаквам най - лошото за да си спестя разочарованията и да си позволявам от време на време да бъда приятно изненадвана от хора.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от MistyIlusion
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Eстествено, че себе си.

Очаквам всекидневно да бъда разочарована и ме разочароват, защото имам прекалено високи изисквания и очаквания от хората.
    Обаче наистина боли, когато човекът е близък и не съм го очаквала. Но все пак... от себе си.
    Това прозвуча, като - аз съм силна и преживяла толкова много, заяото хората са лоши, но а зпродължавам напред, понеже съм борбена и позитивна. Излез от филма.

По-кофти е да се саморазочароваш, няма как да се самосмениш
    Ами да, всъщност е нещо такова. Повечето се вкарват в някви адски филми, стоят и се самосъжаляват, обясняват как (едва ли не) всички лоши неща се случват на тях. Докато аз си сядам на гъза, върша си работата и продължавам напред. Не съм видяла кой знае какво, имам си двама родители, здрава съм, живея на хубаво място и ям хубава храна... Но наистина съм силна.
    Затова и когато тази сила ме предаде, съм толкова разочарована от себе си.

Голям фен Аватара на magita
    когато сама се разочаровам... боли ме и когато някой на когото държа, но не чак толкова

Нали знаете: Нищо не очаквам и пак съм разочарован
    No driving, no sleeping
    Live it up like it's the weekend
    When the DJ play the right song
    Gon' drink, gon' party all night long...
    Party all day, party all night
    Say you wanna party
    Let's party alright

Мега фен Аватара на xoxi
    Толкова често разочаровам сама себе си, че вече съм свикнала и не ми прави чак такова впечатление. Боли, но се свиква.
    Много повече ме боли, когато ме разочарова човек, който не съм и подозирала, че е способен да го направи. Това за сега ми се е случвало само веднъж! Не мога да опиша болката и разочарованието..
    И спря да се върти за миг земята..

Много мразя да се разочаровам от себе си.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Повече от фен
    от себе си...защото другите да ме разочароват не зависи от мен..и не мога да го променя...но когато аз съм си виновнаа и е имало шанс да е по друг начин...кофти...

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Мен най ме боли като се разочаровам от себе си...тогава аз самата не се понасям.

Мега фен Аватара на babity
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her

Не съм видяла кой знае какво, имам си двама родители, здрава съм, живея на хубаво място и ям хубава храна... Но наистина съм силна.
    Тогава как го разбра? Не го приемай като заяждане, интересна ми е гледната ти точка. Моят крехък житейски опит ме е научил, че хора, които леят суперлативи по свой адрес всъщност не са толкова успели/силни или каквото там твърдят, че са, а по - скоро се опитват да убедят себе си, че са такива.

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Когато се разочаровам от себе чувството е някак моментно. След това идва осъзнаването и стремежът към развитие и поправяне на грешките.

Когато се разочаровам от другите... зависи кои са тези "други". Като се замисля истински може да ме разочарова само много близък и ценен за мен човек. Само в близките ми влагам надежди и само към тях имам значими очаквания. И разочарованието от тези хора наистина боли. При това боли дълго и има дългосрочни последствия за отношенията ми с дадения човек.

Бих казала, че повече ме боли когато се разочаровам от близки хора, отколкото когато се разочаровам от себе си.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    някой да ме разочарова. определено.
    защото ако сама се разочаровам ще го приема по-лесно сякаш. и ще мога да променя станалото.
    а иначе съм неспособна да променя нещо.
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

По ме боли като се разочаровам от себе си.Много по - лесно ми е да тегля майната на друг, който ме е разочаровал, или да бъда добра и да му простя.Обаче когато аз съм виновната ми е много, много тежко и гадно, самочувствието ми е на нула и единственото хубаво нещо е, че заради желанието пак да ми е наред преодолявам грешката и понаучавам това - онова.

Град
    Sofia
    Досега мисля,че най-кофти ми е било,когато някой друг ме разочарова.Когато аз се разочаровам не го приемам толкова присърце.

Re: Усещали ли сте разликата между...

Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от RoSKo0o0
    Кое повече боли?
    Може би разочарованието от другия, защото ако е мое - ще мога да го поправя, но ако е от страничен човек - трудно ще е да му повярвам, че би се променил и тн ..
    +1
    Мога да не ти говоря вече,мога да те гледам отдалече, мога името ти да не изричам,но знай, че винаги ще те обичам !

Супер фен Аватара на cigarettekisses

Re: Усещали ли сте разликата между...

да се разочаровам от себе си.

Голям фен Аватара на BlueKnife
    от себе си, естествено
    the sky is the limit.

Супер фен Аватара на Shia
    от някой друг,защото моите грешки са си мои ,а на друг отдаван някакво доверие все пак,печели ме по някакъв начин.Аз съм си аз ,каквото и да правя трябва да се преодолее.

От себе си.

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    От другите.

Град
    California.*
    От себе си. Как можах да объркам чорапите !
    “Never sneak up on a vampire.”

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    И в двата случаи боли. Но като се замисля - мисля,че когато се разочаровам от себе си ,причинява по-голяма болка.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Мега фен Аватара на fenkaaa
    От себе си може да се разочаровам често,но е гадно когато държиш на някой,вярваш му и той те разочарова.. лично мен за 2-рото ми е по гадно

Мен лично би ме запобяло повече,ако се разочаровам сама.

Ноо е кофти и когато някой друг ме разочарова ..
    I'll never be alone 'couse you are in my soul .. <3

Никога не съм се разочаровала от себе си. Звучи ми глупаво да вършиш нещо и после да си разочарована от това действие. Откъде ще дойде това разочарование като съм го очаквала от себе си?? Каквото съм правила - правила. Аз си се обичам и за всяко мое действие има причина, има някакви хубави последствия, а ако са лоши - то затова пак си има причина. Няма място за разочарования.

За сметка на това постоянно съм разочарована от заобикалящите ме хора.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си