- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Усещали ли сте разликата между...
Имах предвид по - скоро да съжалявам, че съм повярвала на някого, или че еди-какво-си съм направила и съм се осрала... такива неща. Ако нещо такова се случи, ми минава твърде бързо. Не претендирам за огромен житейски опит, но с времето се научих да очаквам най - лошото за да си спестя разочарованията и да си позволявам от време на време да бъда приятно изненадвана от хора.Първоначално написано от IseeDEADbodies
Ами да, всъщност е нещо такова. Повечето се вкарват в някви адски филми, стоят и се самосъжаляват, обясняват как (едва ли не) всички лоши неща се случват на тях. Докато аз си сядам на гъза, върша си работата и продължавам напред. Не съм видяла кой знае какво, имам си двама родители, здрава съм, живея на хубаво място и ям хубава храна... Но наистина съм силна.Първоначално написано от MistyIlusion
Затова и когато тази сила ме предаде, съм толкова разочарована от себе си.
когато сама се разочаровам... боли ме и когато някой на когото държа, но не чак толкова![]()
Нали знаете: Нищо не очаквам и пак съм разочарован![]()
No driving, no sleeping
Live it up like it's the weekend
When the DJ play the right song
Gon' drink, gon' party all night long...
Party all day, party all night
Say you wanna party
Let's party alright
Толкова често разочаровам сама себе си, че вече съм свикнала и не ми прави чак такова впечатление. Боли, но се свиква.
Много повече ме боли, когато ме разочарова човек, който не съм и подозирала, че е способен да го направи. Това за сега ми се е случвало само веднъж! Не мога да опиша болката и разочарованието..
И спря да се върти за миг земята..
Много мразя да се разочаровам от себе си.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
от себе си...защото другите да ме разочароват не зависи от мен..и не мога да го променя...но когато аз съм си виновнаа и е имало шанс да е по друг начин...кофти...
Мен най ме боли като се разочаровам от себе си...тогава аз самата не се понасям.
Тогава как го разбра? Не го приемай като заяждане, интересна ми е гледната ти точка. Моят крехък житейски опит ме е научил, че хора, които леят суперлативи по свой адрес всъщност не са толкова успели/силни или каквото там твърдят, че са, а по - скоро се опитват да убедят себе си, че са такива.Първоначално написано от PinkPan7her
Когато се разочаровам от себе чувството е някак моментно. След това идва осъзнаването и стремежът към развитие и поправяне на грешките.
Когато се разочаровам от другите... зависи кои са тези "други". Като се замисля истински може да ме разочарова само много близък и ценен за мен човек. Само в близките ми влагам надежди и само към тях имам значими очаквания. И разочарованието от тези хора наистина боли. При това боли дълго и има дългосрочни последствия за отношенията ми с дадения човек.
Бих казала, че повече ме боли когато се разочаровам от близки хора, отколкото когато се разочаровам от себе си.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
По ме боли като се разочаровам от себе си.Много по - лесно ми е да тегля майната на друг, който ме е разочаровал, или да бъда добра и да му простя.Обаче когато аз съм виновната ми е много, много тежко и гадно, самочувствието ми е на нула и единственото хубаво нещо е, че заради желанието пак да ми е наред преодолявам грешката и понаучавам това - онова.
Досега мисля,че най-кофти ми е било,когато някой друг ме разочарова.Когато аз се разочаровам не го приемам толкова присърце.
+1Първоначално написано от Hilary_
![]()
Мога да не ти говоря вече,мога да те гледам отдалече, мога името ти да не изричам,но знай, че винаги ще те обичам !
да се разочаровам от себе си.
от някой друг,защото моите грешки са си мои ,а на друг отдаван някакво доверие все пак,печели ме по някакъв начин.Аз съм си аз ,каквото и да правя трябва да се преодолее.
От себе си. Как можах да объркам чорапите !
“Never sneak up on a vampire.”
И в двата случаи боли. Но като се замисля - мисля,че когато се разочаровам от себе си ,причинява по-голяма болка.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
От себе си може да се разочаровам често,но е гадно когато държиш на някой,вярваш му и той те разочарова.. лично мен за 2-рото ми е по гадно![]()
Мен лично би ме запобяло повече,ако се разочаровам сама.
Ноо е кофти и когато някой друг ме разочарова ..![]()
I'll never be alone 'couse you are in my soul .. <3
Никога не съм се разочаровала от себе си. Звучи ми глупаво да вършиш нещо и после да си разочарована от това действие. Откъде ще дойде това разочарование като съм го очаквала от себе си?? Каквото съм правила - правила. Аз си се обичам и за всяко мое действие има причина, има някакви хубави последствия, а ако са лоши - то затова пак си има причина. Няма място за разочарования.
За сметка на това постоянно съм разочарована от заобикалящите ме хора.