.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19
    Фен Аватара на xfakexsmilex
    Град
    L.A. <3

Напълняване?

Има ли някакъв начин да напълнея в рамките на 1-2 седмици с 3-4-5кг., без да взимам добавки?
    Pretty Little Liars.
    Glee.
    Supernatural.

Град
    Майнатаун
    Маай бахур и стой пред компа на мене ми помогна
    I believe whatever doesn't kill you simply makes you... stranger...

Колкото и да не ми се идка да ти препоръчвам но яж на корем пържен картоф пици мици ;д шоколади квото ти се яде и по много :Д чипсовете също помагат :Д

и за 1-2 седмици не мисля че има начин.. според мене трябва да си постоянна с преяждането / така да го наречем ;д/ поне месец, ако не и повече .. а защо ти е да напълняваш ? пусни снимка да те видим : ))

Ядене на корем+спорт (ако не спортуваш ще се отпуснеш и ще имаш ,,тлъстинки" Но ми е малко трудно да преценя..няма да е лошо да пуснеш някоя снимка да те видим

I remember your name crying in a rain
    When you left and close my door
    I remember myself in my emptiness
    Waiting for a special call…

Eric <3 Pam <3 Jessica <3 True Blood <3

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    За какво ти е да напълняваш ?!

Впрочем, НЕ яж на корем, това ще е възможно най-голямата ти грешка !

Супер фен Аватара на pitbullxx
    Град
    Пловдив
    Ако гена ти е такъв ,че като ядеш да не напълняваш .. няма как !
    Born Bad,The Dog who loves too much!
    ---------------------------------------------

Град
    L.A. <3
    Генът ми е такъв, да, ама мога малко да кача. Относно спорта, споруваЛА съм лека атлетика, тенис, малко плуване, преди играех баскет за удоволствие. Сега ходя на фитнес 2-3 пъти седмично. Ям нормално, по 3-4 пъти на ден. Ама не качвам, апък искам.. :/ Малко режима си не го спазвам, може да е от това. Все пак ще опитам да се тъпча, дано стане.
    Pretty Little Liars.
    Glee.
    Supernatural.

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от xfakexsmilex
    Генът ми е такъв, да, ама мога малко да кача. Относно спорта, споруваЛА съм лека атлетика, тенис, малко плуване, преди играех баскет за удоволствие. Сега ходя на фитнес 2-3 пъти седмично. Ям нормално, по 3-4 пъти на ден. Ама не качвам, апък искам.. :/ Малко режима си не го спазвам, може да е от това. Все пак ще опитам да се тъпча, дано стане.

Ти като ходиш по 3-4 пъти на фитнес в седмицата , как искаш да надебелееш ?!
    През ада минах, но не спрях, а вървях и вървях.Над мен летеше моят страх като гарван чер.И чакаше да се предам, себе си да му дам, защото бях един и сам.
    И беше мрак пред мен, и в мен, но вървях и вървях, и тихи мъртви гласове викаха ме при тях,
    и аз за миг си пожелах да се спра и да заспя и уморен да ида в нищото.
    И по ръба на простта аз върях и вървях.
    Стоях от тъмната страна и обратно броях години, дни, и часове. Но не помнех кога във себе си съм пуснал болката...

Град
    L.A. <3
    Цитирай Първоначално написано от SpirituallyAbused
    Цитирай Първоначално написано от xfakexsmilex

^ Не 3-4, а 2-3 (различно е); пък и така качвам мускулна маса..
    Pretty Little Liars.
    Glee.
    Supernatural.

Голям фен Аватара на bReAk3R
    Град
    DirtyLand
    Няма да е зле да пуснеш някоя снимчица твоя каквато и да е да видим как си и тогава съветите

Мега фен Аватара на LoveChocolate
    Град
    Велико Търново :)<3:)<3:)<3
    хаха да стане както винаги в тоя форум .. момичето пуска снимка и вие всички я оплювате .. мацко по-добре не дей .. тук е пълно с комплексари и сигурно цял месец ша те опсъждат

П.Т - аз пия бирена мая за да имам по-голям апетит и качвам преди няколко седмици бях 42 кг .. а съм 1,65 висока и сега съм 49 кг искам да стигна до нормалното тегло за моя ръст .. - 55 кг

Град
    L.A. <3
    Цитирай Първоначално написано от bReAk3R
    Няма да е зле да пуснеш някоя снимчица твоя каквато и да е да видим как си и тогава съветите
    ^ Не снимка няма да пусна : )
    А, LoveChocolate, тази бирена мая къде се продава?
    Pretty Little Liars.
    Glee.
    Supernatural.

У аптекътъ се продава таз мая! Почни да ядеш хляб+ ориз + картофи!
    Баварец вадя от гараж, после на масаж!
    Гледаш репортаж за мен и моя антураж!

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Каква мускулна маса бълнуваш ? На уредите, които не са като пътека, колело и тнт, които трябва да вдигаш някакви кг ти колко вдигаш? 10? Ако искаш мускулна маса трябва да вдигаш поне 20, и нагоре.. Ходих и аз на фитнес и знам как стоят нещата, инструктура ми каза за много неща. Също така приемай много протеини, мускулната маса няма да ти падне от небето..
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Град
    L.A. <3
    Еми аз вдигам 20 и нагоре. И под протеини какво имаш предвид?
    Pretty Little Liars.
    Glee.
    Supernatural.

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Яйца, месо, мляко... Ако се храниш 5 пъти на ден (което е препоръчителното) трябва да приемаш от 2 до 3 пъти храни, богати на протеини.
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

И аз искам да напълнея.. от колко време се опитвам и не става 41 кг. и 163 съм
    Ааа, да – Любов?! Целувки разни, думи празни..

Супер фен Аватара на badsector
    Цитирай Първоначално написано от SpirituallyAbused
    Ти като нямаш представа какво се случва в тялото на човек при хранане и при спорт, защо пишеш глупави и подвеждащи коментари?
    Ако искаш да качиш мускулна маса, ти трябва правилна диета. Ако искаш да качиш сланина, просто се тъпчи с долнокачествена храна, съдържаща яко бързи въглехидрати, като скорбяла, примерно. Най-бързият начин е да си вземеш чиста глюкоза от магазина и да нагъваш. Само да те предупредя, че е изключително нездравословно и спокойно можеш да хванеш диабет.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си