- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Сватбен проблем
Възникна един малък проблем на сватбата на брат ми.След сватбата на брат ми бяхме в един много як хотел и алкохола си беше на ниво.Та всички танцуваха, пиеха и т.н. включително и булката та след известно на брат ми му се наложи да напусне празненството за да доведе братовчедка ни до сватбата/купона.И тогава неща
С булката си говорихме на доста интимни теми и след време тя ми каза да я последвам.И двамата си взехме питиетата и отидохме на терасата и тогава тя "неволно" разля питието ми върху роклята си.За моя изненада тя не се ядоса, а само ме помоли да и дойда до тоалетна и да и помогна да изчисти петното.Речено-сторено.Отидохме до тоалетна и когато почнахме да чистим петното тя ми хвана ръката и ме целуна.Не се опитах да се отдръпна.Нещата с течение на времето станаха все...Абе направи ми свирка няма какво да увъртам,а след това правихме и секс за жалост без презерватив.В момента и закъснява,а брат ми все още не знае.
Аз съм на 17,а тя е на 25.
Ако имате някакви съвети как да постъпя не се стеснявайте.
П.П Аккаунта се използва от още няколко човека.
Кажи ми, че се шегуваш...
Кой още ползва тоя акаунт като това ти е първото мнение??? Ало модераторите....
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
да раздава правда за нас.
My Blog / Update 22.09.2011
Ако историята е истинска, след известно време може да си чичо и татко в едно.
Welcome to the Jungle...
баси разврата в тва население..
”но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!"
Fake!
Имах предвид,че ще се използва от още няколко човека.Прости за невежеството ми.Първоначално написано от straus
На мене не ми е толкова забавно, но както и да е.Първоначално написано от frozendeath
Оптимизма му е майката.Първоначално написано от DarkTemplar
Ще ти се да беше така![]()
- Луд съм мамо луд съм
- Пиян си сине въри си лягай
Тогава да приемем, че няма лъжа, няма измама. Как можеш да изчукаш жената на брат си?! Сега 2-мата с похотливата девойка сами ще си сърбате попарата дето сте я надробили. Нищо лично, ама сте боклуци и двамата
пс. И все пак, темата е фейк![]()
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
да раздава правда за нас.
My Blog / Update 22.09.2011
И какъв е извода - бързайте за първата брачна нощ, че булката може да ви смени набързо ако се мотаете...![]()
P.S FAKE!!!
Аз бих казал, че изводът е: НЕ НАПУСКАЙТЕ СВАТБЕНОТО ТЪРЖЕСТВО БЕЗ БУЛКАТА!!!
Мдаа, защото 25 годишна жена ще се занимава със 17 годишен пикльо на сватбата си.![]()
Другия път се постарай повече.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Бая си във филма,ама от тия-нискобюджетните.
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
Темата ми се струва измислена, а и ще има много ненужни коментари. Отгоре на всичко не може да се върне времето, както казаха ще си сърбате попарата.