- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да го забравя
С гаджето ми скъсахме едва вчера , бяхме заедно 9/10 месеца , аз все още го обичам , попитах го и за 2'ри шанс , но така и не ми го даде .... и сега какво да направя за да се опитам да го забравя ??
![]()
Излизай с приятели, забавлявай се, занимавай се с нещо (хоби, учене) така че да запълваш максимално времето си и се старай ума ти да е постоянно зает с нещо, за да не се прокрадват разни мисли в главата ти.
Не слушай депресиращи песни, изтрий смс-те му, спри да влизаш по 100 пъти на ден в профила му във фейсбук, както и да гледаш снимките ви заедно... и нещата ще станат.
Освен това ако си се навила, че го обичаш, че не можеш без него и на всяка цена трябва отново да е твой - няма как да се получи. Поглеждаш реално на нещата, поставяш си цел и започваш да полагаш усилия, за да я постигнеш.
....
BTW, какво ви кара 90% от потребителите да питате за елементарни и логични неща, за които и сами можете да се сетите, стига да седнете на д-то си и да размислите малко над нещата?
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
И защо се разделихте?
Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium
Ако не се вживяваш в ролята на нещастна героиня, към която животът е бил несправедлив, ще ти е по-лесно. Ежедневно хиляди двойки се разделят и това е нещо напълно нормално. В момента може да не ти се вярва, но времето наистина помага в подобни случаи. За да ускориш процеса, си излей чувствата (( ако щеш дори напиши всичко, което те терзае на лист и след това го унищожи)), махни всичко, което ти напомня за него и гледай да си запълваш времето с приятни неща, така че да не ти остава кога да се връщаш към спомените.
Ако искаш да си щастлив - бъди.
shift + delete ? изтрива директно.. без дори да оставя в Recycle Bin...
Иначе клин, клин избиваВремето също лекува
![]()
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
с друг.![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Първоначално написано от sexytty
Не се опитвай да го забравиш, ами напротив - постоянно си мисли за него, какво сте правили заедно и т.н. В началото ще ти е кофти и ще ревеш, но като свикнеш и изведнъж ще спре да ти пука за него.
Да,много правилен съвет.Първоначално написано от badsector
![]()
Казвал съм го и преди... и повярвай в това, което ще ти кажа. Оттук нататък, докато те боли, най-добрият ти приятел ще бъде времето и спорта. Ще се очудиш колко могъщо нещо всъщност е то и ще започнеш да си задаваш въпроси "Как съм могла да ходя с такъв човек?". И един ден ще срещнеш по-стойностен човек и този, който те е отрязал... ще е за нищо. Може би така ще стане, ако за твоя влак има пътници, защото за мен не всеки влак има своят пътник. Приеми живота си такъв, какъвто е.
хЪх...
това действа постоянно си мислих за моя любим и случайно го забравих истина еПървоначално написано от badsector
![]()
![]()
![]()
![]()
изразходвай енергия в някой боен спорт - или ще избягаш от мисълта за НЕГО , или поне ще си представяш как го талашиш![]()
![]()
Усмихвайте се ! : )))
~