Излизай с приятели, забавлявай се, занимавай се с нещо (хоби, учене) така че да запълваш максимално времето си и се старай ума ти да е постоянно зает с нещо, за да не се прокрадват разни мисли в главата ти.
Не слушай депресиращи песни, изтрий смс-те му, спри да влизаш по 100 пъти на ден в профила му във фейсбук, както и да гледаш снимките ви заедно... и нещата ще станат.
Освен това ако си се навила, че го обичаш, че не можеш без него и на всяка цена трябва отново да е твой - няма как да се получи. Поглеждаш реално на нещата, поставяш си цел и започваш да полагаш усилия, за да я постигнеш.
....
BTW, какво ви кара 90% от потребителите да питате за елементарни и логични неща, за които и сами можете да се сетите, стига да седнете на д-то си и да размислите малко над нещата?
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън