.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 56

Здраво тяло

Здравейте! Нов съм в този сайт и ще ми е приятно да се запозная с много приятни и добронамерени хора.

Аз съм на 13 години и искам да ви попитам как най-лесно мога да отслабна? Дали трябва да спазвам някакви определени диети или просто да се лишавам от много храна. Другото, което искам да ви попитам е, как мога да направя плочки и мускули? Рано ли е още за това? Бих ви бил много благодарен, ако отговорите на въпросите ми!
    Help me!

Супер фен
    Малък си още. Като станеш на 16-17 ела пак да го обсъдим.

Banned Мега фен
    За тази възраст не ти препоръчвам здрави диети
    Просто намали вредните храни и сладкото, добре е и разделното хранене
    Движи се повече ( бягане , колело и тнт)
    Плочки и големи мускули не са правят лесно, а и си малък
    Това не означава да не спортуваш!
    Започни лостове.
    DownloadVirus ще ти каже да почнеш фитнес.
    Както и да е на какво ти си избереш, но за начало първо почни лицеви опори и коремни преси у дома си.

Re: Здраво тяло

Цитирай Първоначално написано от Energypower
    Здравейте! Нов съм в този сайт и ще ми е приятно да се запозная с много приятни и добронамерени хора.

Аз съм на 13 години и искам да ви попитам как най-лесно мога да отслабна? Дали трябва да спазвам някакви определени диети или просто да се лишавам от много храна. Другото, което искам да ви попитам е, как мога да направя плочки и мускули? Рано ли е още за това? Бих ви бил много благодарен, ако отговорите на въпросите ми!
    Рано е все още да тренираш здраво, ако искаш можеш да правиш упражнения със собствено тегло - лицеви, кофички, набирания. За отслабване - не се лишавай от храна, нищо не постига, ограничавай сладкото и тестените изделия, и се храни 5-6 пъти на ден в умерени количества.

Благодаря ви много! Само искам да ви попитам, какво представляват кофичките? Иначе във вкъщи не ми е проблем да си правя коремни преси и лицеви опори!
    Help me!

Кофичките са добро упражнение за гърдите и трицепсите. Ето ги класическите:
    http://www.bb-team.org/exercise/1179...#axzz1PLurpaMa
    И кофички на пейка, които акцентират повече върху трицепсите:
    http://www.bb-team.org/exercise/1180...#axzz1PLurpaMa
    Аз само малко не съм съгласен с изпълнението в клипа на тези на пейка. Натоварването е по-голямо ако краката са поставени на същото ниво като ръцете, например на стол или друга пейка. С два стола в домашни условия е перфектно упражнение

Благодаря ти! Аз искам да опитам варианта от първия линк. Нещо като това ли е: http://www.youtube.com/watch?v=Sr1svs0wliI ? Би ли ми казал как мога, във вкъщи да упражнявам това?
    Help me!

Banned Мега фен
    на два стола , ама внимавай

Не става!
    Help me!

Вкъщи освен с двата стола, както каза ловеца, не се сещам за друг вариант. Прави тези на пейка за трицепса, върху гърдите можеш да работиш с лицеви опори

Banned Мега фен
    Не става!
    Рано ти е още за кофи , а и на столове е по-трудно
    И по-добре се пробвай на успоредката

Благодаря ви много! За сега ще пробвам с напирания, лицеви опори и коремни преси!
    Help me!

Ако говорим за класическите кофи - на столове е много трудно да не се пребиеш. Ако говорим за кофички на пейка, те са много по-лесни, и доста задоволяващо натоварват трицепса.

Ще пробвам и тях! Благодаря!
    Help me!

Мега фен
    Бих ти казал от начало да се запишеш някъде да спортуваш,футбол/баскет,квото те влече и да отидеш в www.bb-team.org за да може там да те упътят да прочетеш известен материал,защото,за да ти се каже какво трябва да направиш за това и онова(понеже си напълно начинаещ) ще трябва да обяснявам до другата година по тва време!

Аз забравих да спомена, че тренирам Айкидо от 3 години. Това е бойно изкуство.
    Help me!

Мега фен
    Еми ако не стига това почни да тичаш,3-4 пъти в седмицата някое упражнение вкъщи след тва и до там , иначе винаги можеш да идеш във фитнес зала / да си купиш оборудване,ама на 13 си,не е нужно!

Banned Мега фен
    DownloadVirus
    tova ti li si?

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от loveca777
    DownloadVirus
    tova ti li si?
    Не! Тате седна на компютъра,кой може да е бе xaxaxaax

Благодаря ти! Хей, Ловец, моля ви не се карайте!
    Help me!

Мега фен
    Ръст и тегло ? Energy ?

А когато тренирам вкъщи, например, ако правя лицеви опори, коремни преси, кофички, каква програма трябва да спазвам? Някой би ли ми помогнал да си направя програма? Благодаря ви предварително!

Ръст: Предполагам към 157 см
    Тегло: 54 килограма ;(
    Help me!

Banned Мега фен

И с тези мускули и маса - вдигаш само 40 в серия от лег?
    Ами с колко клякаш, и мъртва тяга ?
    И скрицепс?

Мега фен
    А когато тренирам вкъщи, например, ако правя лицеви опори, коремни преси, кофички, каква програма трябва да спазвам? Някой би ли ми помогнал да си направя програма? Благодаря ви предварително!

Ръст: Предполагам към 157 см
    Тегло: 54 килограма ;(
    Правиш 3-4 пъти в седмицата тичане или по-добре бързо вървене на пулс около 120-130,за да гориш мазнини,но е много важно да ядеш както трябва! Добрите мазнини много помагат!

Благодаря! Ще започна да тичам. А трябва ли ми някаква програма за тренировките с лицеви опори, коремни преси, кофички и тичане? Ако ми трябва, бихте ли ми помогнали?
    Help me!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си