- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Здраво тяло
Ако тренираш футбол ще е най-добре. (естествено в малко по-стойностен отбор)... Виждал съм как за 1-2 години се стопяват страшно много килограмиБез режими, диети и лишавания от храни. Или къвто и да е спорт (аз от личен опит казвам).
хЪх...
35-40 минути на стадиона
Връщаш се вкъщи:
Кофички на пейка (ползваш столове)
Лицеви опори (широк хват)
Лицеви с тесен хват (за трицепс)
Коремни преси 3x отказ и край
3 пъти в седмицата това и да знаеш коремните няма да правиш хамалската,много късо движение,за да не хващаш фазите на почивка горе и долу..
Храната също трябва да е на ниво,колкото може!
Подобно нещо правих когато бях на 5-6 години (не с тази цел) а с цел да бъда с баща сиТичахме 8 км 4 отиване 4 връщане и после някви гирички имаше по 3-4 килца правих някоя лицева опора и коремна преса и така.
Благодаря ви! Лично аз, си падам по футбола, но нямам намерения да се записвам. По принцип играем с приятели футбол след училище. Сега, когато съм вече лятна ваканция, ще излизам да ритам, а като се върна, ще правя това, което ми каза. А може ли да спазвам тази програма, без да съм ходил на ритам?
Help me!
Е можеш разбира се.. Просто да е 3 пъти в седмицата примерно понеделник-сряда-петък защото включва не само една мускулна група всеки път и така..![]()
OMFG!Първоначално написано от loveca777
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от NeSumSuglasen
Момчето не ходи на зала![]()
Като прочетох заглавието
[vbox7]http://vbox7.com/play:ee47486a[/vbox7]
![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
ми така беше казал в една стара тема ,ама ся сигурно вече вдига 60 в серияПървоначално написано от Naik1
![]()
Ловецо вдигам 70 кг и не е твоя работа аз колко вдигам40 кг вдигах ехее когато ти си подскачал под масата (сеш ли се
) Скоро ще почвам и една програмка силова,дето ми я даде Solomon и като я гледам възлагам да река големи надежди дори и за 100 кг! .. Но пък всичко с времето си на 17 год съм
![]()
нема време вирусе! На 17 пукааме омнадрени вече![]()
Баварец вадя от гараж, после на масаж!
Гледаш репортаж за мен и моя антураж!
А бе според мен 1 литър вода идеално замества 500 грама метан и също така 2 литра вода заместват 1 кг омнадрен и също така ако изпиеш 3 литра вода тогава имаш 200 грама syntol всичко е на ниво axxaПървоначално написано от DA0Trooper
![]()
Щото аз пия по 6 литра на ден сеш ли се xaxa![]()
малиии ти неа спираш пикаш бе баце![]()
Иначе наистина пия по 6 литра вода на денПървоначално написано от DA0Trooper
По колко да пия axxax ..
От 5 до 6 литра
вирусе 70кг от лег ли? от кога тренираш?
70 кг за 6 повторения (вече преди бяха 5 xaaxxaxa)
Тренирам от не знам..Имам доста време![]()
Има в залата 1 мн добър треньор за всички дисциплини с хвърляния. 1 път го извиках да ми пази на лежанка (прайх 2 или 3 серия от 7-8 общо) със 70 и си спомням кво ми каза "с тая ти лежанка само за футбол ставаш"![]()
Така като ме гледаш точно за футбол ли съмТой треньора ти може много да вика,ама какво му е визията,тва е важното да се види
![]()
Не ми казвай какво да правя бе келеш ! Ко ми пука дали си дигал 80 90 кг или колкот и да си дигал![]()
А щом те съмнявам тва си е твой проблем,така или иначе не ме вълнуваш![]()
И това го казва някъв смешник,дето сигурно няма и 12 годиниПървоначално написано от Ssaaddeedd
![]()
Пич на тази възраст - Бягане, Коремни ( не прекалявай) и Лицеви ще можеш да правиш набиранията можеш да ги почнеш след 14
Искам да попитам, дали съм си направил добре начина на трениране? Започвам с 3x10 кофички, след това 3x10 лицеви опори с тесен хват, 3x10 лицеви опори с широк хват и коремни преси 2x15. Така става ли? Правя ги всеки ден.![]()
Help me!
Лицеви с широк хват можеш ли да правиш повече на брой? И за коремните 15 повторения не са достатъчни, мисля. Аз гледам да правя 25+ с допълнителни тежести, по принцип до отказ го карам.Първоначално написано от Energypower
а по принцип тва че той си претренира мускуллите не е от значение. ...
@Energypower земи разнообрази малко, ако имаш дъмбели нещо, ако не иди на фитнес или някъв друг спорт, че с тея лицеви си за никъде
Благодаря! Pencilwarrior, по принцип мога и повече, но след кофичките съм изморен. Ако започна с лицеви опори ще мога на един път да направя към 20-30. А когато коремните преси станат повече от 15, нещо под корема започва силно да ме боли.
DA0Trooper, вкъщи имам гирички и не ми е проблем да ги вдигам.
Заключение: Бихте ли ми направили програма за това, което трябва да правя. Кога (час), колко често (в седмицата и през деня), по колко от всяко упражнение и след колко време ще си проличи, че има ефект! Бих ви бил много, много благодарен, ако направите това за мен!![]()
Help me!