Говоря от лагера на мъжете, от гледната точка на занимавал се вече с подобни проблеми. От това, което е постнала авторката просто си личи от КИЛОМЕТРИ какви са му намеренията на онзи простак бившия й, а самият факт, че и авторката се чуди как да постъпи в една вече разгадана и ясна ситуация, говори колко неморална и слаба личност е всъщност. Човек на тази възраст (това е един парадокс, понеже точно сега уж се развиват) НЕ СЕ променя, просто няма достатъчно ОСЪЗНАВАНЕ (знание + опит = осъзнаване), за да го направи. Малки са, не се съмнявам и точно това ми формира становището. Пичът няма да се промени сега и като срещне някоя друга засукана мадама, ще тръгне подир нея и тук ще трябва пак да се изписват биографии на провалена връзка. Отделен е въпросът, че авторката ОТНОВО ще е преебана (буквално и преносно) и ще й е кофти, заради моментния, илюзорен кеф, както гореспоменах.
Виж просто колко глупаво разсъждаваш: ти РАЗБИРАШ, че това е грешка и я прегръщаш, за да се научиш, вместо да избереш другото, което от своя страна е правилното, което няма как да не върви с урок също. Както казах имаме интелект и самосъзнание, можем да разсъждаваме. Явно ти не си от тези, ти трябва да се опариш, за да осъзнаеш, че не е приятно. Уроци под път и над път, ако това те тревожи. Никой не е казал авторката да стои на кръстопътя - да избере да не бъде с него също е път.. този избор идва след редица разсъжения и умувания какво и как е било преди, и с какво може да бъде сигурно, че сега ще е по-различно.

Аз пък от своя страна не ги пиша тези неща, защото ми харесва, а просто защото са така. Това е практика, която е повтаряна и завтаряна.. , но ето, че винаги ще дойде някой, когото изобщо не ги зацепва тези неща и ще търси под урока - урок.

А и не приемай буквално това, което четеш по книгите. Някои неща не са написани, за да се четат така.