Да, нека хванем ГРЕШНИЯ път, който няма да ни отведе до нищо хубаво, освен до илюзорно, моментно кефче, което след не много време ще се превърне в неуписуема депресия и метаморфоза към нещо не много приятно. Нека си начешем крастата, да се съберем пак с бившия, когото ме заряза заради това, да си направи густото с някаква друга. Да се чукаме, докато му писне отново, и докато ни мине меракът. Но аз ще си въобразявам, че през това време сме много влюбени един в друг и прочее. Нека разбием сърцето (ако другото момиче е влюбено) на другата, понеже ние си гледаме само нашия си кеф... , но видиш ли, една проста пача във форума ме посъветва да гледам само себе си и да действам, понеже ОЧЕВАДНО тя няма никакви стойностни приятели или хора в обкръжението си, и щото аз нямам друга алтернатива, да си хвана друга рибка.. за т'фа ще си открадна старата.
Не живея в по-различен свят, ясно ми е, че сте малки и тъпи и не можете да мислите за нещо по-различно от себе си. НО за това Бог, природата, "енергията" или който както го нарече ни е дал ИНТЕЛЕКТ, СЪЗНАНИЕ... ако тръгнем да си правим густото и всеки да си гледа квото на него му е кеф, 1во ще стане пълна анархия, 2ро няма да се различаваме от животните (въпреки, че тяхните инстинкти са в прекрасна хармония със света), 3то никой от нас не може да знае кое е за добро и кое за зло, че да решаваш ТИ какво трябва да се прави.

И нека ти кажа, въпреки, че няма да го зацепиш в простата си кратунка, че човек НЯМА личен живот в обществото. Щом живееш с другите - ще се съобразяваш. Инак ще стане лошо рано или късно - ФАКТ.

Типичен представител на егоистите и малоумниците, както добивам представа . Но всеки си прави избора, де. Със здраве и не се чувствай длъжна да отговаряш. Нямам намерение да се разсейвам с некомпетентно малко идиотче като теб повече