- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- не ме оставя на мира
На скоро пак писах в форума за едно момиче, което ме харесва, а аз нея-не. Просто не знаех какво да направя, няколко души ми казаха да и кажа че между нас няма да стане и го направих, казах й. Спря се за известно време, но преди около 1 седмица пак се почна. Ако можете да ми кажете какво бих могъл да направя ще сам много благодарен. Мерси предварително.
Нищо не можеш да направиш повече. Казал си й, че не искаш нищо да има м/у вас. Просто не й отговаряй, скоро ще спре сама. А и ти да не си някакъв малоумник.. има си игнори, блокове и прочее. Всякакви анти-спам хави.
Глупендер прост, следващия път си забий главата в стената, като не си достатъчно компетентен, че да контролираш СЕБЕ Си.. аман от идиоти. Ела пред мен да я зашлевиш.. МЪЖПървоначално написано от GD
. "Войните действат, глупаците реагират" разтълкувай си я сам, нищожество.
Кажи й в прав текст да те остави намира и че не че харесва, не искаш да имаш нищо общо с нея. Малко е грубо, но може да свърши работа и да се усети, че е станала за посмешище.
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Съгласна съм с горното мнение кажи и го в прав текст,дори и да е грубо,явно тя не разбира от дума!
Кажи й го пак. Но този път бъди по-груб.
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
понякога момчетата сте толкова самовлюбени... не мислиш ли, че иска да запази някви отношения с теб,приятелски.Може да не те натяга сеш се![]()
Люсни и един шамар бе.. И това ми било мъж
едит - чак сега прочетох другите коментари.. първоначално се ебавах, но пробвай да вземеш пример от колегата
Явно върши работа...Първоначално написано от GD
![]()
П.П. - не знам колко тре'а си прост, че да удариш момиче, но whateva'![]()
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Отиваш при нея и казваш, че искаш да те остави намира и, че ти не я харесваш. Ако има нещо да казваш казвай го в очите на човека, а недей така да криеш все пак това е живота отрежи я и готово. Тя ако продължава така да те преследва бъди нахален с нея както тя е с теб и постоянно и натяквай че не желаеш да те преследва. Другия вариант е да не и обръщаш внимание (този вариант зависи от човека) .