- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Помощ при избор на цвят:)
Значиии..боядисвам се от около 2 години. Първо бях руса ,после по-тъмна..падна тъмното>получи се тъмно русо, червеникава, лилава, кестенява и от няколко месеца постепенно се изсветлявам. Става доста трудно, цветът е неравномерен и ме дразни (в корените е по-светъл от в краищата). В крайна сметка реших да се спра и да оставя косата си малко да си почине. Но в никакъв случай няма да я оставя просто да израсте, нямам намерение да ходя с гадни корени.
Първият вариант е да се боядисам тъмна пак. Цветът ще падне и ще трябва да я боядисам най-малко още един-два пъти.
Вторият вариант е да си направя ombre. За тези ,които не знаят какво представлява:
1
2
3
4
Та, молбата ми към вас е да изразите мнение за двата варианта - тъмно с/у омбре.
на мен най ми хареса с тъмно кестеняво![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
тъмно кестеняво, доста добре ти седи.
Тъмно кестенявото и това ти стоят страхотно ^^
Първоначално написано от vampire_girl_
През ада минах, но не спрях, а вървях и вървях.Над мен летеше моят страх като гарван чер.И чакаше да се предам, себе си да му дам, защото бях един и сам.
И беше мрак пред мен, и в мен, но вървях и вървях, и тихи мъртви гласове викаха ме при тях,
и аз за миг си пожелах да се спра и да заспя и уморен да ида в нищото.
И по ръба на простта аз върях и вървях.
Стоях от тъмната страна и обратно броях години, дни, и часове. Но не помнех кога във себе си съм пуснал болката...
русото не е твоят цвят, според мен... също ти стои добре, но определено тъмно кестенява ееее ЧУКПървоначално написано от SpirituallyAbused
![]()
много си симпатична![]()
No need to ask
He's a smooth operator
Първоначално написано от mynichka
» Remember, if you ever need a helping hand, you'll find them at the end of each of your arms.
Тъмно кестеняво,определно.
И аз съм за тъмно кестенявото. : )
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Първоначално написано от SpirituallyAbused
Paint me a picture of eyes that never see
With flashes of lightning
that burn for only me
Подкрепям мнението, че тъмното ти стои по-добре.
Но ако не искаш да си боядисваш косата едно дълго време - избери малко по-тъмен от истинския ти цвят. Той вероятно малко ще се изсветли с времето, но няма да ти личи толкова.
Успех![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Първоначално написано от mynichka
A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...
Напълно съм съгласна с другите! Но ако решиш да си връщаш твоя си цвят това омбре мисля, че е най-практично.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Сякаш сте се наговорили всички..![]()
Иначе има всякакви мнения и много ме объркаха. Фризьорката ми ми говореше ,че много ми отивало светла ,защото съм доста бяла и очите ми също са светли.
Но да, май към кестенявото ще се ориентирам. И да, искам да си върна моя цвят, уж.