- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- въпросче
защо момичетата харесват момчета с мотори ?
един приятел са го поканили на среща без дори да си свали каската
Една се е навила,и ти реши,че всички сме така?
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
Мен не ме кефят![]()
Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium
Просто повечето момичета ( не казвам всички ), колкото и да не искат да си го признават, харесват лоши момчета.А какво по - "лошо" от момче на мотор.Не е като на кола.Кола всеки кажи - речи в днешно време има.Мотора е адреналин.Мотора е за тия, които обичат да екстремните ситуации, да живеят на ръба и т.н.Имал съм пистов мотор ( в скоро време пак ще имам ) и мога да ти кажа от личен опит, че просто нещо ги привлича...![]()
"По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев
Видяла жабата, че подковават коня, та и тя вдигнала крака...![]()
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
и аз обожавам моторите, защото обичам да си вдигам адреналина, привлича ме всичко ново и интересно, харесвам постоянно да усещам някаква тръпка, не понасям скуката и стандартните неща.![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Бас държа, че ако нямаш мотор, мечтата вече ти е да се сдобиеш с такъв.Първоначално написано от electricemotion
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
по - добре не може да се каже .. !!!!!!!!!Първоначално написано от SuperBadSuperFresh
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
the freedom...the power ... !
иначе тъпите момичета свързват моторите с "лошите" момчета![]()
Щото моторите са яки. и скъпи.
Ами най-добрият ми проятел има мотор , и да тръпка си е .
Но материалните / коли , мотори, мракови дрешки и пр. / отдавна не играят роля в взаимотношенията ми с някого
Едно е да видя някое момче/мъж с готин мотор , спортен кустюм , каска.. да заглеждам се , защото им се радвам , кефят ме. Познавам доста мотористи,ходя и на сезоните , но всичко наблюдавам от далече. Не бих си позволила да се зарибя с някой,защото има мотор , просто принципи![]()
ла-ла-ла
И мен . Не вози удобно , шуми , няма парно/климатик , не можеш да се чукаш В него , не можеш да спиш В него , зависи колко кубика е двигателя - може да ти харчи повече и от кола, малко вероятно да можеш да му сложиш метанова уредба , не можеш да надуеш музиката докато караш ( няма да я чуваш) , слушалки и мп3 стават , но разсейват шофьора. Нямаш много място за каквото и да е било .Първоначално написано от MojoJojo88
Предпочитам да имам кола .
Мотора става , ако имаш някаква работа в границите на един град . Но не да вървиш и да вгигаш шум с него . Изключително малоумна е цялата концепция с пичовете , които демонстрират колко са достойни , щом имат мотор, и мацетата , които се лепят и изтъкват това като аргумент в подкрепа на твърдението , че момчето е секси , готино , пич , и всичко модерно което се приказва.
От едното имане на мотор ничия пишка не расте .
Нищо против моторите, и аз как рязко се изказах . Ама в крайна сметка не са нищо кой знае какво .
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
По същата причина , поради които се кефят и на момчета с коли. Не знам коя е причината обаче. предполагам удобството да можете да ходите , където си поискате. А пък може би за моторите - може би им се виждат някакви смели, щом карат мотор. Мен лично ме е шубе и не бих се качила![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.