Отговор в тема
 Отговор в тема

Опитвам се да си кача снимки от фотоапарат на лаптоп, но ми излиза че имам някакъв проблем с hardware .. КАКВО ДА НАПРАВЯ?Сорри за тъпите въпроси просто съм много зле с тез фотоапарати
theo <333
много съм зле .. може ли малка помощ? как става точноПървоначално написано от JDeel

theo <333
Няма да стане така ли? В някои вече редки случаи е наистина трудно да стане точно така, защото:
- лаптопа е старичък или особено евтин модел и няма никакъв слот за карти памет
- фотоапарата е Sony, и неговия Memory Stick е от тия късите дето колкото и да ги набутваш в слота на лаптопа, най-много да заседне. За тях трябва една дъълга приставка, но не знам дали върви с всяка такава карта, защото никога не съм имал фотоапарат Sony
Иначе най-често картите са SD в нормален размер, лаптопите имат слот... отваря се капачето на фотоапарата, вади се картата, пъха се на лаптопа и тръгва веднага.
Но ако ти не можеш да ми кажеш дори дали имаш слот за карти памет и какъв тип ти е картата... май не мога да ти помогна по никакъв начин
Няма слот за карти памет .. ко ще прая сяПървоначално написано от JDeel

theo <333
Понеже пазиш модела си в тайна, дири тук някъде драйверите http://support.sony-europe.com/main/...site=odw_bg_BG
Свали ги, инсталирай ги, па виж какво ново ще се случи
Аз направо се чудя на колегата от къде намира нерви....
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
да раздава правда за нас.
My Blog / Update 22.09.2011