.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Медицина в чужбина

Здравейте,къде бих могла да намеря информация за кандидатстване медицина в чужбина.Изпити,балове и т.н.Една приятелка ми каза,че в Германия нямало изпит и така се влизало,не знам колко е вярно Shocked Shocked Shocked и само с шестици ли се влиза медицина в чужбина?

В Германия не се влиза с изпит, влиза се с диплома и сертификат по немски. Де да беше толкова лесно и завършването...

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    В САЩ не се влиза никак медицина за съжаление...

В Англия - трудно. Определено не е въпрос само на оценки - викат и на интервюта и т.н.

В Германия - и аз така съм чувал, но не знам със сигурност.

Относно Германия съм сигурен, че е така, защото тук се влиза с матури в университетите, а матурите не са им задължителни и са на нивото на кандидатстудентски изпит, че даже и повече бих се осмелил да кажа, така че ще ти трябва диплома и оценка от матура (каквато и да е матура), доколкото знам, не тряя да имаш само 6,00, но е малко по-трудно да влезеш отколкото друга специалност. Под по-трудно разбирай, че няма да влезеш с диплома 4,50 примерно, ама с 5,70-5,80 и добри оценки от ДАФ или ДСД, едвали ще има място, където няма да те приемат. Ако искаш да знаеш повече за образованието в Германия погледни този форум http://zaedno.eu/forums/viewforum.ph...cab25d7067959d - тука има всичко, което те интересува, аз досега не съм имал въпрос, на който да не са ми отговаряли там, и не само за образованието, ами и за живота като цяло.

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Аз обаче не разбрах тази тема само за Германия ли се отнася или чужбина като цяло?

Първо пише чужбина, после Германия...

а в Макединия
    За Германия димплома от 4.50 няма да ми свърши работа ?

Аз давам инфо за Германия, защото искаше да знае, за другите държави не съм сигурен и не мога да дам точна информация.

Много ме съмнява да ти свърши.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си