.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Евтин гейнер - начинаещ

Здравейте,начинаещ съм във фитнеса.Карам по кръгова тренировка.
    По-натам почвам сплит. Целта ми е да кача килограми ....
    Започнах да ям уж качествени храни като яйца,картофи,месо,риба,ориз ,ядки и т.н
    Но мисля да си взема и един гейнер,но не разполагам с кой знае колко финанси.Спрял съм се на този > http://redis.bg/bg/product-view/11.html
    Бихте ли ми дали съвет има ли въобще смисъл да го копувам ? По по-големите форуми казват ,че съм начинаещ и не ми трябват никакви добавки,но ако почна да го вземам дали ще има някакъв ефект.

Благодаря.

Мега фен
    Добре са ти казали,няма смисъл.Оправи си хранителният режим първо.

И ако мислиш да взимаш протеин,вземи си чист и си добави твой въглехидрат,защото така е голяма тъпня-ПРОДАВАТ ТИ ЗАХАРТА ВЪТРЕ НА ЦЕНАТА НА ЗЛАТОТО!

Щом го караш на кръгова сигурно нямаш повече от 2 седмици в залата, тоест може да се каже, че каквото и да правиш следващите 2 месеца ще качваш. Гейнър на тоя етап според мен ще е безсмислен и само ще си пропилееш парите. Давай ги по-добре за мръвка

Повече от фен
    страаашна логика..аз от 20 години карам на кръгова ,сигурно съм начинаещ...
    вълк или куче,свободен или на верига..? въпрос на личен избор..

Мега фен
    xaaxxaxa

Цитирай Първоначално написано от navar
    страаашна логика..аз от 20 години карам на кръгова ,сигурно съм начинаещ...
    Пича каза, че е начинаещ 2 пъти и че скоро ще почва сплит, което ме навежда на мисълта, че не е правил преди. Не знам какво й е лошото на логиката ми.

Почнах от днес =) Мисля да карам по кръговата 2-3 седмици и после сплит.

Според мен ти е рано да мислиш за гейнър, направи си един добър хранителен режим и ще видиш как идва масата.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Ssaaddeedd
    Eми пич аз се нахвърлих на Н.О.Експоуд на 2рата тренировка и го зимаг в продължение на 3 месеца и... почти никав ефект...После нямах пари за добавки 2 месеца и пак нямаше кой знае каква промяна но накрая започнах да взимам протейн след фитнеса и качих за 3 месеца 22 кила.Така че не си давай парите в началото тренирай 2 месеца да ти свикне тялото с физическото натоварване и когато започнеш да изграждаш мускулите вече тогава ще ти трябва протейна... До тогава почти никав ефект няма да видиш засъжаление.Айде успех ; )
    Да бе, и от 25-30 грама прах след тренировка си качил 22 кг за 3 месеца.Айде вари се прегледай!

евтин гейнър ли- Месо + ориз!
    Баварец вадя от гараж, после на масаж!
    Гледаш репортаж за мен и моя антураж!

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от DA0Trooper
    евтин гейнър ли- Месо + ориз!
    А бе не е много евтино! Като имаш в предвид,че месото е 10 лв килограма,пък 70% е вода xaxaxa 10 лева за 1 литър вода ;d;d;;d

Голям фен Аватара на Naik1
    Вирус аз за това си обичам селото
    Цитирай Първоначално написано от NeSumSuglasen
    Дори и аз съм съгласен.

Мега фен
    Ми то и нашият фризер в България винаги пълен от село,ама като дойда го опразвам бързо(сеш се ) и няма откъде някой да ми взима по 600 грама пиле от село,сеш ли се Ние да не сме някоя ферма колкот София..

сеш се ти? Не купувайте замразени, а само охладени меса. Както и никви смляни кайми, ако не ви ги смелят пред очите! Иначе са пълни с хрущяли и мас!
    Баварец вадя от гараж, после на масаж!
    Гледаш репортаж за мен и моя антураж!

Мега фен
    Брат няма начин иначе да ги съхраним селските меса

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си