- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Против Ваксинациите
Ако според вас задължителните ваксинации са ненужни, опасни или просто нарушават правото на избор на човека, можете да подпишете петициятаhttp://svobodenizbor.bg/node/4
always late but worth the wait!
За основните съм, но например за рак на шийката на матката трябва да е по желание.
^ Ами тя не е задължителна...даже не е и особено евтина, доколкото знам.
Аз пък и за тази ваксина съм 'за' да я направят задължителна.
What you give is what you get!
На нас сега от училище ни предлагат именно такава.. за рак на шийката на матката. И е безплатна уж, но явно е няк'во експериментално лекарство или не знам.. щото баш ваксината преди време знам, че беше сравнително скъпичка.
Everybody has been through some shit,
whether it's drastic or not so drastic.
Everybody gets to the point of "I don't give a fuck".
Никакви ваксини. Единият от докторите, които се грижи за мен от малък, е републикански консултант по педиатрия и е казвал на наще никога, ама никога да не се съгласяват да ми се бият каквито и да е било ваксини освен задължителните по закон. Според нея ваксините натоварват организма излишно (нещо с протеини ала бала не мога да обясня точно) и ефектът им изобщо не е толкова сигурен и убедителен.
Аз съм ваксиниран точно една година с някаква експериментална ваксина и след като се разболях два пъти от грип (а принципно не боледувам), от тогава никога не ми е бита повече.
Та така. Ще подпиша.![]()
Знам, същото казах и аз. В момента се работи по въпроса да се отпуска от държавата за желаещите, но не и да е задължителна. Не мисля, че скоро ще стане задължителна за всички, тъй като е доста скъпа и е трудно да се отпусне толкова голяма сума.Първоначално написано от Decu
Аз лично нямам конкретно мнение по въпроса дали са опасни или не и доколко. Има статии както за едното, така и за другото. В единия случай пропаганда с една цел, в другия разгневени родители, загубили децата си. Факт е, че има признати и смъртни случаи и парализи и какво ли не друго, а все още ефектът от тези ваксини не е ясен. А може би съм прекалено подозрителна. Нямам ясна позиция..
Аз лично съм против, защото братовче ми винаги след ваксини, каквито и да са, се разболява и то не леко!!! Тук има някои неща, за които само можем да се надяваме да не са верни, но поне на мене ми се изясниха много "незнайни" (д)ефекти след ваксинации.
Единствено съм ЗА при малките деца, чийто имунитет не е изграден и има опасност да се разболеят твърде тежко. И нямам нищо против съществуването на тея ваксини, но да са задължителни
http://www.parallelreality-bg.com/st...-22-49-43.html![]()
always late but worth the wait!
За малките деца е още по-вредно, защото товарят организма, а обикновено не помагат. Защо? Защото ваксините се за вече установени вируси, а този, който те поваля или е мутация, или е нов вирус. Файдата? Нула.
Ваксните са поредното средство на юдейско-масонската конспирация за контрол над населението и умствените възможности на индивида.
Доказано е, че ваксините държат гоите покорни, а неупотребяващите ги избранници на NWO са по-здрави и запазват независимото си мислене!
Просто си сверете източниците!
...
Agreed!Първоначално написано от GrindBlardian00
Анти-NWO парти тази вечер в мазата на нашия блок. Лимонтозуто е от мене![]()
...