- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Помогнете ми плс
Здравейте.В предишната тема ви бях попитала как да разбера паролата на гаджето ми,та така вече измислих начин.Записах програма на компютъра ми,която записва всичко което правя,та идеята ми е да го накарам да си влезне в скaйпа и тази програма ще запише паролата му.Но какво да му кажа за да си влезне в скайпа,немога просто да му кажа''Абе мило я си влез в скайп''Трябва ми обедителна причинаHellp me pls
![]()
Ти си някаква обсебена, бе. Колко теми още мислиш да пуснеш?
Ако се съмняваш в приятеля си има и други начини да разбереш какво се случва и най-добрия вариант е да поговориш с него открито. Пък дори да си пише с други момичета в скайп може само да са му приятелки, а ако не са, нали все пак е само чат и какво толкова - в действителност е с тебе.![]()
Човека е бедняк, щом отнемат му мечтите! Злобата, за жалост е най-срещаното чувство - да правиш и да даваш любов е изкуство!![]()
waiting for something real...
Повече в този форум аз няма да пиша!Пф щом така съм решила,значи има причина и искам да го направя.Вие сте застанали и ме обеждавате колко е глупаво,ми нека е глупаво,аз имам причина да го направя,щом пиша толкова теми,значи ми е важно.Аз искам от вас да ми помогнете,да ми дадете идей,а не да ми казвате колко съм тупа и да не го правя :@:@:@:@:@:@
Айде,моля те,хвани се за шибаните учебници и напиши както трябва половината думи,преди да се правиш на независима и зряла.Казах ти и в предишната тема-няма никаква,каквато и да е причина,да му влизаш в скайпа.Ако иска да се чука с друга,така или иначе ще го направи.
Няма да ти казвам да не го правиш.Твърде си жалка,за да изпитвам нужда да ти дам съвет.
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
Много си зле беееее
I remember your name crying in a rain
When you left and close my door
I remember myself in my emptiness
Waiting for a special call…
Eric <3 Pam <3 Jessica <3 True Blood <3
трябва ти лекар ..![]()
Хаха думите са правилни,хайде покажи къде са ми грешките.И не ме познаваш да ми казваш дали съм жалка,или не...Първоначално написано от SuperBadSuperFresh
И вече казах,не ми е толкова зор да гледам,дали се забива с някоя,искам да разбера едно нещо,за което той отрича,а аз силно се съмнявам.За мен е важно да разбера,дали това е вярно,или не.Той няма да си признае,такаче това е единственият начин да разбера!Не мисля,че това ме прави жалка,да искам да знам истината,просто няма как иначе да разбера....
Кажи му, че си намерила трейлера на мн як филм и да си влезе в скайп да му го пратиш и че искаш да го гледате....
Или песен..
Толкова ли не можеш да измислиш нещо ?
Първоначално написано от antifashionshit
Няма как да му кажа така,защото програмата е на моя компютър и той трябва да си влезне в скайпа от моя комп...И другото което е,аз не ходя в тях и няма и да отида,за да пробвам да направа нещо на неговия комп.Аз измислих да му кажа,че някъв ми се заяжда и той да влезне в скайпа си да му пише на тоя...Обаче направих грешка,че му казах предварително и ми вика ''Дай ми скайпа му аз ще му пиша от моя комп,не ми се занимава с глупости като съм във вас''...Първоначално написано от djipsito
Напротив, жалка си.
Защото е жалко, че не можеш да разговаряш с човека, който уж обичаш, за нещо, което явно е важно за теб. Жалко е, че ровиш в личното пространство на човека, на който би трябвало да имаш пълно доверие. Жалко е, че издребняваш и падаш толкова ниско заради някой, който системно те лъже (по твоите думи).
Дано сте на по 13 защото аз друго оправдание за такава глупост не намирам.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
хахахахаххаха
Я спри да се ровиш в личното пространство на човека! Ако ти има доверие ще ти каже! А, ако ти му имаш няма да го закачаш....
може да си правиш изводите, за това колко много се обичате![]()
No driving, no sleeping
Live it up like it's the weekend
When the DJ play the right song
Gon' drink, gon' party all night long...
Party all day, party all night
Say you wanna party
Let's party alright
Тогава просто няма шанс. Дори и да му разбереш паролата и да влезеш от твоя компютър, НЯМА да му видиш хронологията, защото те се пази на НЕГОВИЯ компютър!Първоначално написано от allaballaaaa
именноПървоначално написано от badsector
![]()
Усмихвайте се ! : )))
~
Help се пише. И Убедителна.
Изпрати му някакъв интересен линк, съобщение или друго, докато е офлайн. След това му кажи да си го види, докато сте у вас и предложи да влезе от твоя комп.
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Ти тъпа ли си, или да?Първоначално написано от allaballaaaa
Аз на негово място бих ти била шута, ако знаех какво искаш да правиш... Такива като тебе-бол. Горкото момче.Първоначално написано от allaballaaaa
Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium
Мила Авторке,благодаря на Бог,че не познавам жалки хора като теб.
Понеже учтиво си ме помолила,само на пръв поглед ще отбележа,че думи като "немога" и "обедителна" няма.MojoJojo88 каза останалото.
Разгледах ти старите мнения и понеже съм ти фенка вече,искам да попитам самоубийството от миналата година с "Успарин",как се получи?![]()
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
Хахахах, сериозно ли?Първоначално написано от SuperBadSuperFresh
Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium
Ти колко си ограниченаЛипсва ти жива комуникация май
![]()
"You were deceived"
Щом той е преценил,че не трябва да ти я дава значи така трябва да е.Доверие му е майката.
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
Попитай го открито без да му се ровиш в нещата, ако пък не желае да ти признае няма защо да продължавате заедно въпреки, че може да е невинен...![]()
FACEBOOK - Най-добрия начин FACE да не види BOOK дълго време :> ;dd
АБЕ Я СИ ГО НАБИИТЕ В ГЪЗА СИЧКИ БЕ!