Цитирай Първоначално написано от allaballaaaa
Цитирай Първоначално написано от SuperBadSuperFresh
Айде,моля те,хвани се за шибаните учебници и напиши както трябва половината думи,преди да се правиш на независима и зряла.Казах ти и в предишната тема-няма никаква,каквато и да е причина,да му влизаш в скайпа.Ако иска да се чука с друга,така или иначе ще го направи.
Няма да ти казвам да не го правиш.Твърде си жалка,за да изпитвам нужда да ти дам съвет.
Хаха думите са правилни,хайде покажи къде са ми грешките.И не ме познаваш да ми казваш дали съм жалка,или не...
Ти тъпа ли си, или да?

Цитирай Първоначално написано от allaballaaaa
Повече в този форум аз няма да пиша!Пф щом така съм решила, (за шпация през живота си явно не си чувала?) значи има причина и искам да го направя.Вие сте застанали и ме обеждавате ( такава дума в българският език няма!) колко е глупаво,ми нека е глупаво,аз имам причина да го направя,щом пиша толкова теми,значи ми е важно.Аз искам от вас да ми помогнете,да ми дадете идей(жалка история, мани...масово не знаете множественото число на сума ти думи...пише се идеИ, а не идеЙ) ,а не да ми казвате колко съм тупа( тупа лупа ли ще има???) и да не го правя :@:@:@:@:@:@
Аз на негово място бих ти била шута, ако знаех какво искаш да правиш... Такива като тебе-бол. Горкото момче.