- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Тренировки през лятото.
С една приятелка тези дни се съгласихме да тренираме нещо. Но се чудим какво да е то :/ До преди месец ходих на танци и това беше близко половин година. Липсват ми и то доста, но просто трябваше да приема, че танците не са ми силната страна. Бих ги продължила, но виждам, че ... абе просто не ставам. Танците отпадат, чудим се какво да тренираме? Може ли да ни дадете някакви предложения какво да тренираме в Стара Загора? Мерси предварително![]()
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Тичане,федърбал,каране на колела
Виж в Багатур дали нямат нещо подходящо за теб. Иначе бих ти препоръчал йога, но в Зарата знам само за един клуб и не останах доволен от ръководителката. Може да пробваш с баскетбол, в ДЗУ би трябвало да има още тренировки.
Аз лятото ще тренирам волейбол![]()
Don't Change for Anyone, but Yourself.
Probai s sportno orientirane! mnogo hubav sport e![]()
![]()
Защо те ти хареса ръководителката на йога?
Защото аз се бях насочила точно на там ....;дд
Защо сутрин не ставате малко по-рано и да ходите да тичате? Много е приятно. Може и да си пуснете музика на телефона на високоговорител, за да е по-весело![]()
..Когато погледна в очите ти.. сякаш светът свършва...
пробвайте тенис на корт или на маса
Много тъп спорт. Не ти го препоръчвамПървоначално написано от mgrigorov
Аз съм от Стара Загора и съм запознат с групата там. Препоръчвам ти хип-хоп танци, някакви бойни спортове или брейк танци.
Ами почти цяла година тренирах при The Scary Shadowzzz (Преди бяха от The Center), харесват ми танците, но се отказах от тях. Не всеки е достатъчно добър в хип-хопа.Първоначално написано от sToyAncHo
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Тенис..
Волейбол..
Ъъъ.. Или ако ви влече рисуването - на курсове по рисуване.. Забавно е да се занимаваш с нещото,което ти доставя удоволствие да правиш и в същото време научаваш нови неща..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Плуване или тичане, много полезни спортове, всеки спорт е полезен де, но тези двата са най-добре според мен.
Аз съм момче, и това лято почвам здраво да вдигам тежести.![]()
Момче съм, просто ме радва да пиша наклонено.
Очевидно страшно много ми се спи вече,прочетох Татуировки през Лятото![]()
![]()
Хм. Аз през учебната година тренирам усилено волейбол. Хипер готин спорт, много разтоварващ - учи на дисциплина, работа в екип... изгражда характер като цяло. Плюс това спортния дух ще ти бъде нещо страшно полезно.![]()
Лятото, обаче тук спират тренировките та аз съм се ориентирала към... бягане. Рано сутрин придружена със слушалки и надъхваща музика![]()
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Само с вдигане на тежести,няма да има голям ефект,почни да ходиш и на лостове,плюс добър хранителен режим,и след време като позаякнеш,почни да ходиш и на зала.Първоначално написано от shnitzel
Бокс? Аз мисля да се записвам, сега през лятото, но ще видим, трябва да проуча малко..![]()