.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]

Тренировки през лятото.

С една приятелка тези дни се съгласихме да тренираме нещо. Но се чудим какво да е то :/ До преди месец ходих на танци и това беше близко половин година. Липсват ми и то доста, но просто трябваше да приема, че танците не са ми силната страна. Бих ги продължила, но виждам, че ... абе просто не ставам. Танците отпадат, чудим се какво да тренираме? Може ли да ни дадете някакви предложения какво да тренираме в Стара Загора? Мерси предварително
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Град
    София
    Тичане,федърбал,каране на колела

Супер фен Аватара на badsector
    Виж в Багатур дали нямат нещо подходящо за теб. Иначе бих ти препоръчал йога, но в Зарата знам само за един клуб и не останах доволен от ръководителката. Може да пробваш с баскетбол, в ДЗУ би трябвало да има още тренировки.

Аз лятото ще тренирам волейбол
    Don't Change for Anyone, but Yourself.

Probai s sportno orientirane! mnogo hubav sport e

Защо те ти хареса ръководителката на йога?
    Защото аз се бях насочила точно на там ....;дд

Голям фен Аватара на justasmile
    Град
    Sofia
    Защо сутрин не ставате малко по-рано и да ходите да тичате? Много е приятно. Може и да си пуснете музика на телефона на високоговорител, за да е по-весело
    ..Когато погледна в очите ти.. сякаш светът свършва...

пробвайте тенис на корт или на маса

Цитирай Първоначално написано от mgrigorov
    Много тъп спорт. Не ти го препоръчвам Аз съм от Стара Загора и съм запознат с групата там. Препоръчвам ти хип-хоп танци, някакви бойни спортове или брейк танци.

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    Цитирай Първоначално написано от sToyAncHo
    Цитирай Първоначално написано от mgrigorov
    Много тъп спорт. Не ти го препоръчвам Аз съм от Стара Загора и съм запознат с групата там. Препоръчвам ти хип-хоп танци, някакви бойни спортове или брейк танци.
    Ами почти цяла година тренирах при The Scary Shadowzzz (Преди бяха от The Center), харесват ми танците, но се отказах от тях. Не всеки е достатъчно добър в хип-хопа.
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Тенис..
    Волейбол..
    Ъъъ.. Или ако ви влече рисуването - на курсове по рисуване.. Забавно е да се занимаваш с нещото,което ти доставя удоволствие да правиш и в същото време научаваш нови неща..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Плуване или тичане, много полезни спортове, всеки спорт е полезен де, но тези двата са най-добре според мен.
    Аз съм момче, и това лято почвам здраво да вдигам тежести.
    Момче съм, просто ме радва да пиша наклонено.

Супер фен Аватара на sp33der
    Град
    София
    Очевидно страшно много ми се спи вече,прочетох Татуировки през Лятото

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Хм. Аз през учебната година тренирам усилено волейбол. Хипер готин спорт, много разтоварващ - учи на дисциплина, работа в екип... изгражда характер като цяло. Плюс това спортния дух ще ти бъде нещо страшно полезно.
    Лятото, обаче тук спират тренировките та аз съм се ориентирала към... бягане. Рано сутрин придружена със слушалки и надъхваща музика

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Фен Аватара на BulgaRiN
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от shnitzel
    Плуване или тичане, много полезни спортове, всеки спорт е полезен де, но тези двата са най-добре според мен.
    Аз съм момче, и това лято почвам здраво да вдигам тежести.
    Само с вдигане на тежести,няма да има голям ефект,почни да ходиш и на лостове,плюс добър хранителен режим,и след време като позаякнеш,почни да ходиш и на зала.

Мега фен
    Бокс? Аз мисля да се записвам, сега през лятото, но ще видим, трябва да проуча малко..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си