.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    Повече от фен

Преместена: Как да отслабна в раменете ?

Здравейте, искам да ви попитам как мога да отслабна в раменете ? Миналото лято, след като свалих доста килограми, сега харесвам фигурата си, но само раменетe ми са леко.. дебелички ли, как да го кажа. Та ако знаете някакви упражнения за отслабване в тази област, ще съм ви благодарна да ги споделите. Само много ме е страх да не направя мускули, че тогава положението ще стане още по - зле ( знам, че мускули не се правят ей така, но все пак... ) Мерси предварително ((:

Грешен раздел.
    kalpazanka
    ....coz you're beautiful, no matter what they say, words can't bring you down....

Темата е за раздел ,,Козметика и диети"

I remember your name crying in a rain
    When you left and close my door
    I remember myself in my emptiness
    Waiting for a special call…

Eric <3 Pam <3 Jessica <3 True Blood <3

Повече от фен
    Ох, да сега видях че съм объркала раздела... ще помоля някой модератор да я премести или да изтрия тази и да направя нова ? Извинявам се за грешния раздел (:
    ....coz you're beautiful, no matter what they say, words can't bring you down....

Супер фен Аватара на djipsito
    Помоли да я преместят..

Иначе по темата, не знам... само знам да не вдигаш гирички, щото аз вдигам за да кача малко, да понаедреят..
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Супер фен Аватара на badsector
    Щом си с нормално тегло, няма какво да направиш за раменете. Това е ген. Между другото сигурно ще ти се отдават спортове като акробатика, примерно

Аз съм същата ! Чувала съмм от онзи пластичния хирург Енчев (може би го знаеш ,, прави всички поп - фолк певици )) , че големите рамене изглеждат нормални / малки с голям бюст .. И е вярно! При мен след малко порастването на бюста проблема се реши ..

Супер фен Аватара на badsector
    Енчев е шарлатанин и некадърник. Просто рекламата му е голяма. Пък и как няма да каже такова нещо, нали слага цици? За протокола - имам позната с доста сериозен по размери естествен бюст, но си личат силните й и здрави рамене.

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Ръгайте силикон, аз няма да се оплаквам.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Ако си с по-едри рамене, най-вероятно се дължи на ген, и по-скоро на костите. Мисля, че знаеш, че костите няма как да ги смалиш, разместиш, отслабнеш и тнт. Ако си с мъжки рамене родена, така си оставаш..
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Мега фен Аватара на koshtramba
    Цитирай Първоначално написано от badsector
    Енчев е шарлатанин и некадърник. Просто рекламата му е голяма. Пък и как няма да каже такова нещо, нали слага цици? За протокола - имам позната с доста сериозен по размери естествен бюст, но си личат силните й и здрави рамене.
    На всичкото отгоре нарушава медицинската етика. В нея изрично пише, че един лекар няма право да се рекламира !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си