.
Затворена тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Тема: ,,,,

,,,,

Може ли темата да се изтрие?

Знаеш ли,ако се върнеш в една от първите ми теми,ще откриеш "писмо" на абсолютно същата тематика.Даже бях и колкото теб.Е,сега 3 години по-късно,нещата са коренно различни.Не,че съм го забравила.Просто си го спомням като първата любов,тръпка...както искаш,така го наречи.Не казвам,че не съм го обичала сега като се върна назад.Напротив,просто след време ми останаха само хубавите моменти.
    Времето лекува.Клише,но сама ще се убедиш
    Diamonds,Mexico,Tequila

Момиче съм,по кое не ми личи?

http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall

Благодаря. Никога няма да му призная. Успя ли отново да се влюбиш?

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    След време ще си четеш писмото и ще си се смееш може би с умиление на наивността. Всичко минава...
    Малко е странно в момента и аз да говоря така, защото изживявам и аз най-тежката си и определено окончателна раздяла, но поне си се самонавивам...Животът е пред тебе.

Повече от фен Аватара на peace95
    не слушай как ще го забравиш , а му го дай .. какво губиш ?
    Усмихвайте се ! : )))
    ~

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Цитирай Първоначално написано от peace95
    не слушай как ще го забравиш , а му го дай .. какво губиш ?
    достойнството си, сигурно.

Надали ще оцени писанията ти, най-много да си купи лютив спрей и да се озърта като мишка, когато се прибира вечер или минава покрай някой храст. Наистина е мх... трогателно, че вярваш, че го обичаш и ще го обичаш "до гроб", но си го дръж за себе си, най-добронамерено ти го казвам.

И защо НИКОГА няма да му кажеш, след като го ОБИЧАШ толкова много

Точно, защото може да ми се подиграе. Той не е за мен, но сърцето не избира кой да обикне.

Вече незнам какво да правя. Казах на една приятелка, че вече е късно, а тя ми отвърна, че ако продължавам да чакам наистина ще стане.

Супер фен Аватара на badsector
    Цитирай Първоначално написано от Anonimen05
    ...Той не е за мен, но сърцето не избира кой да обикне.
    Сърцето в случая няма никаква роля. Влязла си в пубертета, тялото ти е започнало да изработва хормони, а понеже мозъкът ти все още е беден откъм представа за света и не знае как да тълкува тези хормони, то постъпва по единствения известен начин, а именно, мислиш си, че си супер-хипер-мега влюбена. Разбира се това е типично за 99,5% от тинейджърите на твоята възраст. Но понеже жените имате нек'ва отвратителна нужда да си мислите за ГОЛЯМАТА любов, която просто е фантазии в главите ви, то отиди и му признай какво чувстваш към него. Тогава може да проумее, че си навита да му пуснеш и да се съгласи да те тресне. Тогава ще се усетиш, че е последният тъпанар. В противен случай има сериозна опасност ЦЯЛ живот да си фантазираш, че той е бил ГОЛЯМАТА ти любов и така НИКОГА няма да бъдещ щастлива, както и човека до теб.

Град
    Провинцията
    "Едва на 14 и половина съм, а чуствам, че загубих всичко в любовта."

..

Супер фен Аватара на againstyou
    Град
    Несебър ;]
    Цитирай Първоначално написано от Grommash
    "Едва на 14 и половина съм, а чуствам, че загубих всичко в любовта."

..
    Хах .. и аз прочетох дотук и се отказах. ^^

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Може да се заключи.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си