Не знам какво му става напоследък.. държи се отвратително. В скайп постоянно се караме за най-дребните неща, а и на живо също само, че малко по малко. Постоянно ми казва, че го дразня, че трябвало да се променя, че съм била лигла, че съм била любопитна ...ако е ходил някъде и се прибере и го питам къде е бил ..той казва къде и после обяснява какво е правил и допълва -да ти обясня преди да си ме питала, защото знам, че ще го направиш. Kато се скараме ми говори на "бе", отговаря ми, казва, че ще си прави каквото си иска, а когато аз му кажа нещо с "бе" започва да ми викаа и тн. (дори и в предното изречение той да ми е казал така) ... Днес ми заяви, че той ще ми отговаря, а аз ще си мълча, че не можело винаги моята да става .. возим се в колата казвам, че ми е студено и да се пусне парното, пък на него му било жега .. (и в действ. е жега, но На мен ми е студено и нямам с какво да се облеча - какво да правя не си го избирам аз..) .. Каза ми, че ще си правел каквото иска, че ще си пие кафе с ония тъпачки, че ще си се шегува с тях и винаги излиза с това, че с/у мен да тича не можел да ме стигне ...
Използва някакви неща като .. "Гледай си работата", Ще си правя,к'вото искам, Дразниш ме, Аре чао, Не си ми интересна, Ще те блокирам .... и още мнмнн .. и накрая ми каза "Аре скасвай" ..пф това даже не е в неговия речник, каква простотия е това да му се не знае бре ....

Адски много се промени .. променихме се и двамата - аз към по-добро, той към по-лошо. Може би защото много започнах да му правя кефа, когато се скараме аз да се извинявам, като сме в добри отношения да му казвам, че не мога без него, че не знам какво ще правя ако се разделим, че е всичко за мен .... не мисля, че в една връзка не трябва да се казват още повече когато ги чувстваш и когато връзката е дълга.

Дразня го за всяко нещо, което попитам или направя или ддз. ... Как се превърнах в такъв -боклук- за него (преди беше толкова различно) ..пък скапаната му приятелка .. оо тя е толкова забавна пффф .....

А не мисля, че не ме обича вече, защото пък когато сме си в добри взаимоотношения си се държи добре, както трябва.
Но за най-малкото и ... го дразня, заплашва ме, че щяло да му писнее, че как ме търпял, че щял да скъса с менн ...
и аз като чуя и пак млъквам и Край .. и едва ли не пак почвам да се извинявам.

Кажете моля ви, какво да правя. Не искам да е така ...