.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    Съжалявам че ти го казвам, но според мен нямате бъдеще .. Ако едно момче свикне да те командва то никога няма да отвикне. Не е трябвало изобщо да му даваш да се държи с теб по този начин, а сега вече е късно. По-добре да се разделите и да се опитате да останете приятели или всеки да тръгне по собствен път и да не се измъчвате повече..
    Gossip Girl ♥
    The Vampire Diaries ♥
    Pretty Little Liars ♥
    Teen Wolf ♥
    ------------------------------------------------
    And when I'm gone, just carry on, don't mourn
    Rejoice every time you hear the sound of my voice
    Just know that I'm looking down on you smiling
    And I didn't feel a thing, So baby don't feel my pain
    Just smile back

I ♥ machoka Супер фен
    На колко години сте? Намираш си всякакви причини,само и само да останеш с него..увърташ.Не бях виждала момиче да пада толкова ниско.Ако момче ми се стресне дори по-лек начин се е случвало веднагически блок и от скайп и от всякъде,после звани ли звани ама кой да вдигне.Веднъж разсърдят ли ме няма оправия.Ти си жена,мъжете трябва да ходят след теб,не ти след тях.И какво като еди кой си ти казал,че се сдухвал като те нямало..Или му казваш,че ако за няколко дни не си оправи поводението го режеш или дирекшън му теглиш чертата..много ме дразнят такива мъжки изчадия! Бъди решителна..
    Buzzzz { } { } { }
    FuckIt <3 <3 <3 <3
    Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
    Обичам.

Зарежи го .. щом се отнася така с теб значи не те заслужава

И сега да ви разкажа завършека ...
    Тази вечер ми пише да ме пита дали ще излизам и да ми каже в колко ще мине да ме вземе. Казах му, че ще излизам, разбрахме се и така (не сме се сдобрявали). Дойде, излезнахме и по пътя ме пита какво, смее ми се (усмихва де), закача ме - неговите номера когато се скараме (винаги прави така). Уж бяхме в добри взаимоотношения вече гоооре-долу, говорехме си и тн. Но той се заяждаше на базик .. все намекваше нещо за моите приятели, за колите им, за прическите,за това, за онова (има в предвид две момчета, с които преди имах....ами имах някакви неща, докато бях с него, но още не бяхме много сериозно). Намекваше например, че си излизам с тях и аз отговарях все положителното ..че да излизам си и тннн ..а преди винаги се обяснявах,че не излизам, да престане със тия детинщини. После се премести до мен, закачаше ме, държахме се за ръце, топлеше ми ги иии и тн. След това всички си разотидоха и си останахме само ние двамата и .. ии сещате се .........
    Естествено сдобрихме си се и всичко о'кей.. но мен не ме стърпя и започнах уж просто му споделях и от 1 2 неща .. станаха 100 200 .. казах му всичко, което ми беше, само че му го говорех така забавно,за да е под формата на весел разговор, а не конско. Той също ми каза, че правел някои неща нарочно, за да се дразня .. Попитах го дали си мисли, че винаги като се скараме и все аз, глупавата, пак ще тичкам да му пиша, и му обясних, че това вече няма да е така..и той не,това са глупости,не си мисля така .... каза, че бил голям инат (и то си е така) като се заинатил за нещо, например да не ми пише, нямало да ми пише и тъкмо се замислял да ми напише и се сещал за всички гадни неща които съм правила и почвал много да се ядосва и тн.
    Обеща ми, че няма да ми отговаря, да се държи гадно и да си го изкарва на мен.
    ...........

Град
    Sofia
    Вие и двамата май не знаете какво искате.Поне тоя път дано да не са просто обещания.

Приятеля ти е пич, а ти си тъпа патка. Затова ще ти го пуща между филиите докато може и после ще ти бие шута!
    ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си