- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Държи се отвратително !
'Що ли си мисля, че ти сама си го подтикнала към такова държание? Вярно, че той пък, ако си тежеше на мястото, щеше директно да ти каже какъв му е проблемът, а не да тропа с краче и да прави напук, обаче понякога идва момент, в който ти изгърмяват бушоните и най-последното нещо, за което мислиш е дали се държиш разумно, или не. Само докато ти четях постовете ме издразни, пък за момчето не знам. Спри да истерясваш постоянно, да повдигаш тон и да чоплиш постоянно една и съща тема. Внася напрежение не само в околните, но и в теб самата. Ако спреш да мрънкаш за момент и започнеш повече да мълчиш и да наблюдаваш, само ще спечелиш и ще си изясниш най-сетне какво да правиш.
Ами, прав му път тогава. Държиш се като подлога. Лепка си и си досадна, съжалявам. Ако продължаваш да му ходиш по свирката, да си залепена като гербова марка за него и отново заради него да си прекъсваш контактите с важни за теб хора, един ден много ще съжаляваш. Мъжете са си мъже, приятелствата, хобитата и социалният живот - съвсем друго. Време е да си подредиш приоритетите.Обаче знам той какво ще каже и как ще го изкара - че искам да си излизам с моите приятелки, да си намирам нови запознанства, да излизам с други момчета, да си подновявам старите връзки ...... Така че го изкл. като вариант.