Попринцип си зависи много от хората.
Не оправдавам твоя за държанието му макар че не знам каква е точно ситуацията.
Но какъв е проблема само в носенето на снимката например.
Ето аз например с две съученички. На завършването ни преди около пет години карахме бала ни в Турция.Там си направихме една снмка .Аз между тях двете прегърнати и те с две тениски на плей бой. На тази снимка и двете и се радваха, защото аз тогава бях много по стеснителен и това да се види си беше изключителна рядкост. И двете си имаха сериозни гаджета тогава. Едната още ходи със същото момче, а другата вече пък е омъжена и има дете. Преди една или две години на една сбирка тази съученичка, която не е омъжена се беше снимала на сбирката на випуска ни как един съученик я целува по бузата. По всяка вероятност не го е скрила от гаджето и само че той и има доверие и е много печен тип. Казала му е на сбирки с нас да не идва. Аз лично избягвам да се държа по свободно с обвързани момичета особено когато гаджетата са им наоколо, защото незнам какво ще си помислят. Е, преди някой и друг ден се поразтанцувахме с едно момиче, но пък аз откъде да знам че си има гадже и е точно до мен. Макар че нищо лошо не сме правили. Просто си се забавлявахме, даже и с този, който и се оказа гадже, но иначе щеше да ми е доста по неудобно. Също и това. Той не те изчакал ти си му се развикала, той се разсърдил и ти казал да не му говориш пък ти си го скъсала. не знам леко детски ми звучи.Не може да сте постоянно залепени един за друг.Рано или късно наединият поне му писва.Ревниви,ревниви, колко да сте ревниви. От цялата работа стигам до извода че нито ти му имаш доверие нито той на теб и по всяка вероятност колкото повече го търсиш толкова повече му помпаш самочувствието пък и понякога може и леко да му досаждаш или просто се прави на велик. Но аз си държа на тезата. Щом е имало една максимум две раздели всичко натам вече си е....извинявам се за тази дума една клизма. Ти сама го написа в този коментар преди предишният ми че само си ги мерите.