И сега да ви разкажа завършека ...
Тази вечер ми пише да ме пита дали ще излизам и да ми каже в колко ще мине да ме вземе. Казах му, че ще излизам, разбрахме се и така (не сме се сдобрявали). Дойде, излезнахме и по пътя ме пита какво, смее ми се (усмихва де), закача ме - неговите номера когато се скараме (винаги прави така). Уж бяхме в добри взаимоотношения вече гоооре-долу, говорехме си и тн. Но той се заяждаше на базик .. все намекваше нещо за моите приятели, за колите им, за прическите,за това, за онова (има в предвид две момчета, с които преди имах....ами имах някакви неща, докато бях с него, но още не бяхме много сериозно). Намекваше например, че си излизам с тях и аз отговарях все положителното ..че да излизам си и тннн ..а преди винаги се обяснявах,че не излизам, да престане със тия детинщини. После се премести до мен, закачаше ме, държахме се за ръце, топлеше ми ги иии и тн. След това всички си разотидоха и си останахме само ние двамата и .. ии сещате се .........
Естествено сдобрихме си се и всичко о'кей.. но мен не ме стърпя и започнах уж просто му споделях и от 1 2 неща .. станаха 100 200 .. казах му всичко, което ми беше, само че му го говорех така забавно,за да е под формата на весел разговор, а не конско. Той също ми каза, че правел някои неща нарочно, за да се дразня .. Попитах го дали си мисли, че винаги като се скараме и все аз, глупавата, пак ще тичкам да му пиша, и му обясних, че това вече няма да е така..и той не,това са глупости,не си мисля така .... каза, че бил голям инат (и то си е така) като се заинатил за нещо, например да не ми пише, нямало да ми пише и тъкмо се замислял да ми напише и се сещал за всички гадни неща които съм правила и почвал много да се ядосва и тн.
Обеща ми, че няма да ми отговаря, да се държи гадно и да си го изкарва на мен.
...........