Цитирай Първоначално написано от shoael
Съгласна съм с Кори за всичко, освен за това, че като момчето не иска да каже откъде е означава, че е комплексар и затова няма компания. Момчето иска съвет, а не разпит. Аз имам компания и в училище, и в квартала, ама не бих отговорила на непознат в интернет откъде съм. Това не ме прави комплексарка, нито асоциална...
EMBAZA, най-доброто, което можеш да направиш, е да не се чувстваш самотен. Те приятелите сами си идват. Никой не ги търси. Който е намерил компанията в живота си с търсене и с ровене из абонатите в скайп и фейсбук, в повечето случаи не е уцелил хората.
Предполагам сега трябва да защитя тезата си, защото мразя да губя спор

Така - не съм казал че е комплексар, а казах, че ВЕРОЯТНО е комплексар. Думата "вероятно" е заместена с "може би" което не е категорично твърдение, а предположение.
За да се помогне в такава ситуация, хората които помагат трябва да имат максимално информация за човека с "проблема", т.е. "разпита" както ти го наричаш е належащ, защото ние не познаваме човека на когото искаме да помогнем.
И въпросът беше - откъде е ?, т.е. кой град, а не квартал блок етаж и т.н. => с този въпрос няма да наруши анонимността му.