В темата са писани ПЪЛНИ БЕЗСМИСЛИЦИ!!
Трева пуша всеки ден от години. Никога не съм пробвал нещо по-тежко. Цигари не пуша, твърд алкохол пия само на поводи и то колкото за едното наздраве. Но трева.. Пуша всеки ден, по няколко пъти на ден!
Не съм затъпял. Имам 2 висши образования и в момента карам 3-то. Работя за 4000 лв. на месец и може да съм всичко друго, но не и наркоман. Не се приемам за престъпник, нито за наркоман.
Марихуаната е напълно безвредна за човешкия организъм. Рак на белия дроб трудно ще хванеш, ако пушиш само марихуана.
Не познавам човек, който да е станал идеот или олигофрен или по някакъв начин да е затъпял от употребата на марихуана. Също така не познавам и хора, които да са пристрастени към нея или такива, които да са преминали на по-тежки наркотици, защото марихуаната им била лека.
Всичко това са митове и легенди.
Да видим. Митът, че се затъпява... Някой случайно да знае историята за това "откритие"? Явно не.. Нека Ви обясня тогава.
Учените са решили да направят експеримент, за да докажат дали от тревата се убиват мозъчни клетки или не. Експериментът е проведен върху маймуни, а не върху хора. Отделно от това, маймуните не са пушили тревата, а са я дишали. Поставят им противогаз и пускат дим като от 30 грама марихуана. При извършване на това, учените блокират мозъка да поема кислорд - без кислород мозъчните клетки умират. Отделно от това преди има-няма година, група английски учени откриха, че марихуаната всъщност спомага за репродукцията на на нови мозъчни клетки или по друг начин казано, марихуана не убива мозъчни клетки, а помага на мозъка да изгражда още.
Митът, че след тревата следват лайната..
Истината е, че това може да се случи, но то е по вина на правителството и всички хора. Защо? За да се сдобиеш с 1 грам марихуана трябва да се срещнеш с дилър. Ок. Проблем няма. Взимаш си 1 път, взимаш си 2-ри път и дилъра почва да те зарибява. Вземи си това, вземи си онова, говори ти, че амфета или херцата е по-добра от тревата.. И в един момент си казваш "Може пък да е прав" и какво? Минаваш на херца.. Кой е виновен за това? Марихуаната ли? Не мисля.. И между другото, поне стана въпрос за херца. Един интересен факт. Предполагам повечето сте запознати с фармацевтичната компания "Байерн" - компанията създала аспирина. И също така компанията създала хероина. Помислете за това следващия път когато си купувате аспирин.
Марихуаната не трябва да бъде поставяна на равно с другите наркотици. Защо?
1. Защото е само растение!
2. Не е вредна!
За това, спрете се с глупостите по адрес на марихуаната.
Нито ще започнеш да халюцинираш от нея, нито ще се пристрастиш, нито ще започнеш да вземаш наркотици.

Образовайте се малко, вместо по цял ден да затъпявате пред компютрите! Мислете реално и търсете истината, а не приемайте лъжата, само защото така Ви е втълпено! В момента, ние хората разполагаме с най-големият учебник - интернетът! Използвайте го!
Информация относно марихуаната има много! Просто трябва да седнете и да се разровите и да почетете малко.. Живота не е само ходене по чалготеките и напиване..

Господ е създал марихуаната, а човекът оръжията и алкохола. На кого вярваш?