.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    Banned Мега фен

Хора , сънят играе ли важна роля?

От както излязох първа смяна на училище - продължих да си лягам късно вечерта в 12, но да ставам рано...
    Та след училище като тренирам - все едно съм се върнал с няколко месеца на зад във времето..
    Просто съм като умрял..
    Дали е защото съм свикнал да тренирам в по-късните часове, а не на обяд в жегата, или е така от недоспиване?

Супер фен Аватара на cunt
    Град
    София
    недоспиване ест
    по принцип ако не тренираше щеше да си се чувстваш нормално ,ама тренировките взимат много енергия и тая енергия се възстановява с качествена храна и спане минимум 8 часа
    Better to be king for a night than schmuck for a lifetime.
    L'homme est n

Banned Мега фен
    не се изразих правилно
    Аз се чувствам добре, но тренировките са ми страшно зле

Мега фен Аватара на Chacho
    Със сигурност сънят влияе. Без почивка нищо не се постига.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен
    И сънят влияе,ама малко,не дей слуша,защото ти го казвам от опит,САМО НЕ ЗНАМ КАК ЩЕ Е ПРИ ТЕБЕ НА ЛОСТОВЕТЕ!

Лягал съм си в 4 сутринта и 9 сутринта съм бил на тренировка,много трудно ставане,но като започна тренировката я изкарвам със 100%,физическата дейност ме прави чудовище

Много влияе това,че си си променил часовете когато ходиш
    Свикваш да се натоварваш в различни часове,въпреки,че организма е най-активен от 4 до 6 горе-долу! Пак казвам от опит,ходя по принцип около 4-5 на тренировки,като ида в 11 сутринта и не мога дигна щангата (сеш се) искам да кажа тренировката не е същата и падам бързо,сега обаче вече ходя и в 4 след обяд и в 11 сутринта един ден рано един ден късно и си ги изкарвам максимално!

Пробвай със съня най-добре па после му мисли

Banned Мега фен
    мерси на всички
    И аз съм забелязал ,че смяната на часове при тренировката оказва влияние
    Както и да е ще взема да си лягам по-рано
    Пак мерси

Град
    София
    И аз щях да правя подобна тема...Преди като бях 2ра смяна на даскало,след училище към 7-8 вечерта измощявах от пауър и с някво желание и сила не е истина.Сега 1ва смяна,ако не си легна 10-11,после мускулите ми се възстановяват много по-бавно.Примерно,ако се наспя за 1-2 дни бицепсите са готови.Ако не се наспивам редовно,може и за 3 дни да не се възстановя.Или пък щангата,с която обикновено си правя по 7-8 повторения,някой път като съм изморен изобщо не мога да я вдигна...Мисля,че играе доста голяма роля,особено през пубертета.
    DaughterOftheDevil
    CherryBell13 <3
    icebullet14 <3

нали си мнооо отворен и знаеш сичко? Що питаш?
    Баварец вадя от гараж, после на масаж!
    Гледаш репортаж за мен и моя антураж!

Мега фен
    Това дето пише в бб-теам..Толкова глупости има,че няма да става въпрос въобще

Град
    Варна, моретоо :)
    Ама той сънят в важен и без трениране... поне 8 часа сън трябва ама не понеделник-вторник - 12 часа и после вторник към сряда 4 часа...
    +това е доказано, че според биологичния си часовник човек трябва да ляга около 22 часа, за да се наспи. Всяко лягане оттам нататък... е -, но кой го спазва освен лапетата
    хЪх...

Супер фен Аватара на firstdiesel
    Град
    село Горно надолнище
    спане-възстановяване ... възстановяване-растеж-сила!
    8-6-4-2-1-1-1-1-1-9

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си