.
Отговор в тема
Страница 10 от 61 ПървиПърви ... 678910111213142060 ... ПоследнаПърви
Резултати от 226 до 250 от общо 1516
    Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от victoriassecret1
    Днес си купих тривитаминол. Kолко трябва да се слага в маската? И понеже имам известни притеснения относно продукта, да попитам дали е възможно някакво нежелано окосмяване?
    ами в оригиналната рецепта е 2сп.л , но аз слагам 1, защото винаги слагам достичка продукти.. а колкото до притеснението ти - спокойно, слагай г в маската за коса, мажи си естествено само косата и никаква опасност от нежелано окосмяване .. днес пак си правих маска - тривитаминол,свинска мас,зехтин,бад.масло,ракия, цет, жълтък, кисело мляко,мед и малко кокосово масло.. косичката ми стана много мекичка

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от LudotoDevoiche
    Маслото от жожоба наистина ли придава обем на косата ? И като се слага в корените не я ли омазнява ?
    ами да.. маслото от жожоба придава обем на косата, но зависи все пак и от коса.. от корените да я повдигне мисля, че няма да стане, но като цяло, когато го слагах в маската, косата ми след 3тия-4тия път беше по-обемна.. след това ползвах още едно шишенце (след 2 месеца след първото) и не видях особен ефект-може косата да ми е била по-дълга и за това да не е подействало или да е трябвало по-голямо количество... така че всичко пак опира до коса..пробвай нищо не губиш..

Повече от фен Аватара на LudotoDevoiche
    Град
    София
    FuCKkK13 ...Днес отново си купих Тривитаминол и от утре почвам пак с маските Взех си също и Себорал Форте (към който имаше някаква промоция и още някакъв Себорал +) ...Ще споделя мнение утре след баня

I ♥ machoka Супер фен
    Себорала на каква цена е? Тук пише около 2,60..всъщност това ли представлява.. http://apteka.framar.bg/18003349/%D1...-%D0%BC%D0%BB- ? Утре ще ходя да си купя още неща за косата..иначе тая седмица не съм правила никакви маски,малко почивка М/у много се притеснявам на какво ще заприлича косата ми от морето ! Края на тази или другата седмица заминавам и знаете как е,мокриш косата като се върна от плаж..и като се изкъпя незнам просто в какво състоние ще е ! Бухнала,суха..след това следва идеално изправяне и на другия ден БАМ пак същото трябва да правя..някакви идеи за хубави маски? не искам да се изтощи толкова,като знам колко ми е суха..
    Buzzzz { } { } { }
    FuckIt <3 <3 <3 <3
    Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
    Обичам.

Banned Мега фен
    FuCKkK13 ...Днес отново си купих Тривитаминол и от утре почвам пак с маските Взех си също и Себорал Форте (към който имаше някаква промоция и още някакъв Себорал +) ...Ще споделя мнение утре след баня
    задължително да кажеш дали си доволна

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    И аз тея дни ще си купя пак тривитаминола и ампулите на Денис,пък дано да има ефект и от ампулите.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от neeDaBosS
    Себорала на каква цена е? Тук пише около 2,60..всъщност това ли представлява.. http://apteka.framar.bg/18003349/%D1...-%D0%BC%D0%BB- ? Утре ще ходя да си купя още неща за косата..иначе тая седмица не съм правила никакви маски,малко почивка М/у много се притеснявам на какво ще заприлича косата ми от морето ! Края на тази или другата седмица заминавам и знаете как е,мокриш косата като се върна от плаж..и като се изкъпя незнам просто в какво състоние ще е ! Бухнала,суха..след това следва идеално изправяне и на другия ден БАМ пак същото трябва да правя..някакви идеи за хубави маски? не искам да се изтощи толкова,като знам колко ми е суха..
    да .. това е.. само че това е Себорал Форте - червения, той е по-силен от Себорал - синия (иначе са едно и също, но просто червения е по-силен) ..цената е там някъде - моя го взех последно за 2.50лв...а за морето.. аз на 22.07. отивам за 10 дена на море .. и съм започнала от сега да поддържам косата.. започни от сега с маските.. от сега до морето никаква почивка.. аз почивах един месец и тази седмица ми е 1вата и до морето ще правя постоянно маски..ако искаш да не я миеш всеки ден - защо не пробваш да я вдигнеш един ден на кок и да не я мокриш, следващия ден я мокриш и така.. поне така ще ти се налага да я миеш през ден, а не всеки ден - това малко или много ще помогне,шампоан с ув-филтър също е важен.. можеш вместо преса да я изправяш да си я сплиташ на плитки и така ще ти е на вълни без преса..преди плаж си купи нщ с ув-филтър. и го пръскай преди плаж, можеш да слагаш масло по краищата на косата преди плаж...ето няколко маски :
    маска 1
    Един или два жълтъка се смесват с една лъжичка бадемово масло, една таблетка хинин, счукана на прах, една лъжичка йод и една чаена лъжичка мед. Маската се нанася по корените и краищата и след 2-3 часа се измива.
    маска 2
    1-2 жълтъка
    1-2сп.л рициново масло (1-2 ампули)
    витамин А - 1 ампула
    маска 3 - най-лесна.. давам ти я, но мисля че я знаеш
    кисело мляко - в зависимост колко ти е дълга косата
    1-2 жълтъка
    1-2сп.л. алкохол

и другите момичета да дават идеи за маски.. и да попитам някоя слагала ли е в маската си сода за хляб и как й се е отразило ?

I ♥ machoka Супер фен
    Аз имах предвид за купена маска,която да слагам след плаж на косата..да престоя примерно 3-5 минути и да отмия..знам,че шампоан не е хубаво да се ползва всеки ден,макар че има и ежедневни и такива с ув-филтър,но моята каквато е суха няколко измивания направо ще я съсипят Маската ми на Глис 19 repair свърши..тая на Miosotis е много ама много хубава,но незнам..просто не ми се иска да взема нея
    Buzzzz { } { } { }
    FuckIt <3 <3 <3 <3
    Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
    Обичам.

Град
    София
    FuCKkK13 , аз веднъж сложих сода за хляб в една маска и просто никога ама никога няма да направя тази грешка отново Такъв косопад получих ... А бях чела, че се оразявала добре ...

neeDaBosS , аз си взех моя Себорал Форте за 3.90 лв., но към него имаше и още един Себорал + ... Разликата е, че Себорал + не е за косопад (а само за разтеж и пърхут) и, че садържа екстракт от репей . Търсих в гугъл информация за него, но не открих ... Намирам само за Себорал Форте и синия Себорал

Повече от фен
    Относно содата знам, че се слага, за да отмие мръсотията по косата (лак, пяна); против пърхут, а също така се слага в маски за мазна коса. Може да се използва вместо шампоан, но изсушава косата.
    Само веднъж опитах и нямам голямо впечатление. Просто не съм се сещала да слагам.

Banned Мега фен
    Аз имах предвид за купена маска,която да слагам след плаж на косата..да престоя примерно 3-5 минути и да отмия..знам,че шампоан не е хубаво да се ползва всеки ден,макар че има и ежедневни и такива с ув-филтър,но моята каквато е суха няколко измивания направо ще я съсипят Маската ми на Глис 19 repair свърши..тая на Miosotis е много ама много хубава,но незнам..просто не ми се иска да взема нея
    ох извинявай.. мислех че питаш за домашна .. ами защо не си вземеш някоя от фриз. салон.. иди при фризьорката ти и й кажи.. тя ще ти препоръча.. аз купени съм взимала само от фризьорката си и бях доволна

Banned Мега фен
    значи като цяло не сте доволни от содата за хляб.. ох, отказахте ме да пробвам

Повече от фен Аватара на choparkopar
    Град
    София
    Аз не съм пробвала сода за хляб, но като цяло от химическа гледна точка не е логично да действа добре, защото има основен характер, а на косата й трябват кисели неща-оцет, лимон и т.н

Голям фен Аватара на blondeVIP
    Град
    NYC
    Оуу да ви се похваля - намерих си снимки от преди около един месец и тази седмица се снимах.. изглежда много пораснала, но ще ходя да ме подстрижат, защото лятото ще я оставям свободна ;дд
    http://www.prikachi.com/images/968/3502968m.jpg

Какво мислите за "горещата ножица " ??
    And so I put this on my life
    Nobody or nothing will ever come between us

You know i'd do anything for you.. but you won't do the same !!!

I ♥ machoka Супер фен
    BlondeVIP има определено разлика И аз щях да попитам за ножицата..струва ми се доста готина,но до колкото знам нашите салони не разполагат с такива неща
    Buzzzz { } { } { }
    FuckIt <3 <3 <3 <3
    Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
    Обичам.

Banned Мега фен
    BlondeVIP има определено разлика И аз щях да попитам за ножицата..струва ми се доста готина,но до колкото знам нашите салони не разполагат с такива неща
    +1 .. за косата наистина има доста голяма разлика..

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите

Град
    Света На Мечтите
    иначе ето какво спретнах днес:
    ГРИЖА ЗА ВРЪХЧЕТАТА

Те най-много страдат в жегата. За да ги предпазите, подхранвайте ги интензивно веднъж седмично със специални подхранващи средства. Може да си купите готови от магазина или да ползвате домашни. Едно такова средство е домашната маска с мед и зехтин – 1 чаена лъжица мед и две супени лъжици зехтин се затоплят леко и се втриват в краищата на косата. Слага се шапка за баня и след 30 минути се измива.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от MegiBoOm
    иначе ето какво спретнах днес:
    ГРИЖА ЗА ВРЪХЧЕТАТА

Те най-много страдат в жегата. За да ги предпазите, подхранвайте ги интензивно веднъж седмично със специални подхранващи средства. Може да си купите готови от магазина или да ползвате домашни. Едно такова средство е домашната маска с мед и зехтин – 1 чаена лъжица мед и две супени лъжици зехтин се затоплят леко и се втриват в краищата на косата. Слага се шапка за баня и след 30 минути се измива.

и как ти се отрази ? - чувстваш ли си добре косата

Град
    София
    Добре ли ще е ако седя с маската с Тривитаминол повече от 2 часа ?

Повече от фен
    И аз след малко ще я правя маската с тривитаминола. Колко време е добре да се стои с нея?

Banned Мега фен
    Добре ли ще е ако седя с маската с Тривитаминол повече от 2 часа ?
    нищо няма да ти стане.. а за др. въпрос.. по принцип трябва 2 часа, но повечето момичета стоят по по-вече.. аз лично стоя 3-4-5 часа... 5 часа съм стояла най-много , но все пак не бива да се прекалява, за да не задушаваме един вид косата

Град
    Света На Мечтите
    ами ддз, засега не виждам разлика, защото ще я оставя да изсъхне сама и още е мокра де и за това
    иначе смърдешеееее.....ГАДНО!

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от MegiBoOm
    ами ддз, засега не виждам разлика, защото ще я оставя да изсъхне сама и още е мокра де и за това
    иначе смърдешеееее.....ГАДНО!
    добре.. после да кажеш.. или ако го правиш още няколко пъти.. аз това задължително ще го пробвам

Супер фен Аватара на Shia
    Аз направих маска за коса:
    1с.л. Зехтин
    1с.л. Бадемово масло
    1с.л. Масло от Жожоба
    1с.л. Мед
    1с.л. Ракия
    1с.л. Оцет

Намазвам хубаво корените,след това и дължините на косата.Оставям да предстои за цяла нощ,без шапки за коса само една шипка да стои на едно място,на следващия ден отмивам с хубав шампоан,нанасям балсам и оставам косата да изсъхне сама.
    Косата при мието се осеща твърда,но това е заради меда,като изсъхне се усеща как е подхранена и по-здрава.
    Правя я веднъж седмично.
    Преди това само намазвах цялата коса само с бадемово масло пак за цяла нощ.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си