.
Отговор в тема
Страница 11 от 61 ПървиПърви ... 78910111213141521 ... ПоследнаПърви
Резултати от 251 до 275 от общо 1516
    Супер фен Аватара на pressiana
    FuCKkK13, не ме разбра. Говорех за маските по принцип, не за тази с тривитаминол. Например да се направи един списък с продукти за мазна коса, суха коса и нормална коса. И всеки да си избере каквото му трябва и да си направи маска. Уточнявам, че не бива да се ползват само омазняващи/изсушаващи продукти, така че всеки да си реши сам за себе си колко и какви продукти ще сложи. Освен това исках и да напишем кои продукти могат да се заменят в маските и с какво. Пример:

зехтин/бадемово масло
    ракия/водка
    зехтин/мас

А за списъка - кисело мляко, мед, зехтин - подходящи за суха - а хума - за мазна. Просто да го структурираме, за да е по-лесно за всички да си правят маски с продуктите, с които разполагат в дадения момент. Сега разбра ли ме?

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Аз Себорала го купувам за 2лв.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от pressiana
    FuCKkK13, не ме разбра. Говорех за маските по принцип, не за тази с тривитаминол. Например да се направи един списък с продукти за мазна коса, суха коса и нормална коса. И всеки да си избере каквото му трябва и да си направи маска. Уточнявам, че не бива да се ползват само омазняващи/изсушаващи продукти, така че всеки да си реши сам за себе си колко и какви продукти ще сложи. Освен това исках и да напишем кои продукти могат да се заменят в маските и с какво. Пример:

зехтин/бадемово масло
    ракия/водка
    зехтин/мас

А за списъка - кисело мляко, мед, зехтин - подходящи за суха - а хума - за мазна. Просто да го структурираме, за да е по-лесно за всички да си правят маски с продуктите, с които разполагат в дадения момент. Сега разбра ли ме?
    ами да разбрах те.. преди мен някое от момичетата мисля че беше направило за продуктите, които могат да се заменят.. ако искаш напиши ти за каквото се сещаш, че последните дни нямам много време.. а аз после или другите момичета ще допълваме, дори може да го сложа в началото на темата.. извинявам се, но наистина имам много работа напоследък

Супер фен Аватара на Shia
    Цитирай Първоначално написано от BG-MAMA FORUM
    Оригиналната маска:
    2 с.л. тривитаминол (ново име- АД3Е/мастна основа, Виалитон/водна основа)- купува се от ветеринарна аптека, струва около 4-5 лв за 100 мл.
    1 с.л. свинска мас - заменя се с бадемово масло (най - мощният стимулант за израстване на коса); зехтин; масло от гроздови семена (за регулиране на омазняването); масло от пшеничен зародиш (за много суха, накъсана, цъфтяща коса), масло от шеа/карите , масло от жожоба, .... инфо тук
    1 с.л. ракия - или друг алкохол - водка, ром, коняк
    1 с.л оцет - за да се избегне миризмата на салата, можете да замените с лимонов сок
    2-3 капки газ - за блясък ако е с изтекъл срок на годност мирише по - слабо. Купува се от железария или евентуално магазин за домашни потреби.

Регулиращи:
    Всички видове масла
    - бадемово масло (най - мощният стимулант за израстване на коса);
    - масло от гроздови семена (силен антиоксидант, подходящо за мазна коса и кожа)
    - масло от пшеничен зародиш (за много суха, накъсана, цъфтяща коса - нанасяйте предимно в краищата)
    - масло от шеа/карите (ревитализира косата)
    - масло от жожоба (за блясък,обем и гъвкавост на косата)
    - кокосово масло
    - маслиново масло

Изсушаващи:
    - кисело мляко - за еластичност на косъма
    - мед – за всеки тип коса, прави косата мека и подхранена
    - жълтък - подхранва, но „извлича” боята от боядисаната коса , затова ще се наложи да се боядисвате по – често. Изсушава леко. Да се измива внимателно с хладка вода, тъй като ако започнете с гореща, ще се пресече и „свари” – ще останат малки топченца, които трудно се премахват и започват да гният в косата.
    - аспирин – за растеж и п-в пърхот
    - хума - има различни видове хума - зелена, жълта, бяла, розова, синя, - консистенцията е подобна на кашичка. Ще е необходимо по - голямо количество, за да се покрие цялата коса.ИНФО ТУК).

Маската може да се редува с готови маски. След измиване, при желание се нанася подходящ балсам в краищата на косата. За по - лесно разресване може да се втрият две-три капки кристали/масло от жожоба/карите. Против цъфтящи връхчета е подходящо втриването на пшенично масло (има лек "мокър" ефект).

I ♥ machoka Супер фен
    Днес си взех Себорал за 1,86 Себорал Форте е червения,а синия е само Себорал.Леле не е истина просто как ме болят краката,обиколих сигурно всички възможни аптеки и никъде не намерих хининов шампоан !!!! Тази сутрин си изправих косата и сега като я погледна....цъфнала е,чак вързала вече..след малко отивам на фризиьор
    Buzzzz { } { } { }
    FuckIt <3 <3 <3 <3
    Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
    Обичам.

Благодаря много.
    А да ви се оплача, не мога да пробвам с лайката /изрусяването/, защото е облачно. Много ме е яд.

Голям фен Аватара на blondeVIP
    Град
    NYC
    ^ И аз от съботата се опитвам и все няма слънце да пробвам ;д
    А вие откъде си купувате лайката??
    And so I put this on my life
    Nobody or nothing will ever come between us

You know i'd do anything for you.. but you won't do the same !!!

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    Aз моята я купувам от аптека в една жълта кутия.

I ♥ machoka Супер фен
    Аз си имам домашна лайка,от баба..но момичета ако са ви тъмни косите няма да има голям ефект.На BlondeVIP е по-русичка и ще има ефект..На pressiana не съм я виждала
    Buzzzz { } { } { }
    FuckIt <3 <3 <3 <3
    Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
    Обичам.

Повече от фен Аватара на LudotoDevoiche
    Град
    София
    neeDaBosS , как мина фризиьора? :P

Аз миналото лято си плакнех косата с лайка всеки път след баня... След това излизах на слънце и ефект наистина имаше. Макар и малко косата ми наистина се беше поизсветлила. Сега почнах същата процедура...

I ♥ machoka Супер фен
    Още не съм ходила чакам една приятелка..сама не ми се ходи ;д ще се похваля като се върна
    Buzzzz { } { } { }
    FuckIt <3 <3 <3 <3
    Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
    Обичам.

Цитирай Първоначално написано от neeDaBosS
    Аз си имам домашна лайка,от баба..но момичета ако са ви тъмни косите няма да има голям ефект.На BlondeVIP е по-русичка и ще има ефект..На pressiana не съм я виждала
    http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._2587286_n.jpg

Ето я. Нещо като златисто кестеняв е, или пък тъмно рус.
    Иначе лайката си я взех от аптеката в едно хартиено пакетче. По-малко от 1лв беше цената.

Град
    NYC
    Тя и моята е домашна от баба, ноо не знам дали скоро ще си ходя на село и ако се харесам ще ходя да си купя още ...вие как я правите "отварката" ? ;д

Повече от фен Аватара на LudotoDevoiche
    Град
    София
    blondeVIP , аз я правя точно както обикновен чай Количеството е за около две чаши.

Момичета ползвалили сте капсулите Фитовал и доволни ли сте от тях ?

Град
    Света На Мечтите
    Аз да попитам създателката на темата, ако може да сложи снимка на шампоана на орифлейм с УВ филтри, който каза,че има, за да погледна в каталога и да го поръчам! (:

На Балеа сега продават шампоан и спрей с UV филтър и струват заедно около 7-8 лева.

Град
    Света На Мечтите
    ^Верно, верно, верно лии?

къдеее? плс кажи, ако знаеш в кой ДМ и дали в този на Славейков го има (ако си от София де?)

^ Аз в този на Славейков ги виждах миналата седмица.

LudotoDevoiche аз съм пила фитовал и шампоана ползвах, но не останах доволна, не ми помогна за косопада.

Цитирай Първоначално написано от pressiana
    На Балеа сега продават шампоан и спрей с UV филтър и струват заедно около 7-8 лева.
    Дам ,аз днес бях в ДМ и видях промопакета струва 6.79, мислех да си купувам ама се отказах.Сега се чудя дали утре да не мина и да си ги взема..

Banned Мега фен
    на шампоана не можах да намеря, но това е маската, шампоана е абсолютно същия - ест. в шишенце де ето я : .. шампоана е същия и капачката му е оранжева

Banned Мега фен
    бтв. забравих да кажа, братовчедка ми си изсветляваше косата с лайка и наистина и стана по-светла .. и аз трябва да пробвам, но ме е страх да не стана много жълтеникава

Град
    NYC
    А колко време седи ефекта? Много ми е интересно :Д

Град
    Света На Мечтите
    Охооо, утре отивам там!

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от blondeVIP
    А колко време седи ефекта? Много ми е интересно :Д
    ами честно да ти кажа не знам .. тя доста време се изсветляваше така.. когато имаше слънце, но косата й изсветля до едно положение.. .. и аз това ще го пробвам, но след морето..

Град
    Света На Мечтите
    Понеже утре ще отида да се сдобия с промо комплекта на Балеа (^.^), ще ми кажете ли какво включва?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си